Gebruikers-accounts

2 antwoorden [Laatste bericht]

Als u deze website regelmatig leest, heeft het zin om een gebruikers-account aan te maken, waarmee u kunt inloggen. Ingelogd zijn heeft de volgende voordelen:

  • U kunt direct reageren op artikelen en forum-berichten
  • U kunt de manier waarop u reacties ziet, aanpassen aan uw wensen
  • Er wordt voor u bijgehouden welke artikelen er nieuw/veranderd zijn sinds uw vorige bezoek
  • U heeft de mogelijkheid om mensen contact op te laten nemen via e-mail, zonder dat u uw e-mail adres hiervoor hoeft vrij te geven.

Voor wie het zich afvraagt: er is verder geen informatie (zoals extra artikelen of forums) op deze website die alleen voor ingelogde gebruikers beschikbaar is. Anonieme lezers kunnen ook alles lezen.

Met het aanmaken van een account op pedofilie.nl wordt u geen lid van welke groepering dan ook, en u geeft niet aan dat u zich identificeert met bepaalde denkbeelden. U krijgt enkel een mogelijkheid om beter aan discussies mee te doen en bij te houden wat er op de website veranderd is sinds uw laatste bezoek.

hoe zit het met de privacy?

Het enige wat u moet opgeven is een werkend e-mail adres. Dit adres zal niet voor anderen (dan de website-beheerders) zichtbaar zijn. Het pedofilie.nl team zal dit adres niet gebruiken voor andere doeleinden dan het sturen van aan uw account gerelateerde administratieve mededelingen.

inloggen / account aanmaken

Inloggen kan via de link 'mijn acccount' rechtsboven in de balk. Van daaruit kunt u ook doorklikken naar 'maak nieuw account aan'.

Team pedofilie.nl behoudt zich het recht voor om gebruikers-accounts waarvan het e-mail adres niet meer werkt, te deactiveren/verwijderen. Tevens kunnen accounts die geruime tijd niet gebruikt worden door ons verwijderd worden.

Voor meer informatie kunt u altijd via e-mail terecht.

Ik heb al twee berichten gepost voordat ik een account heb aangemaakt. Daar sta ik dus niet geverifieerd. Kunnen jullie dat nog wijzigen en mijn postings tot mijn account en mailformulier laten doorverwijzen?

Zeker niet zonder te weten welke posts van jou zijn Smile Maar je kan veel eenvoudiger zelf even een reactie onder de posts zetten om te laten weten dat ze van jou zijn.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.