Artikelen

Het was maar een beeld

Het moet een jaar of vijftig geleden zijn geweest, voordat ik begon te puberen, want ik vond het gewoon dat mijn moeder een van haar zonen meenam naar een winkel die alleen haar interesseerde. Ik denk dat ik mee naar de stad was omdat ik ergens iets moest passen, maar zeker niet hier. Deze winkel had garen, band, ondergoed en knopen.

Even voorstellen

Hallo allemaal, ook ik zal me even voorstellen. Ik noem mij hier Redouan. Ik ben 40 jaar en werk met kinderen (dagopvang). In mijn vrije tijd hou ik me bezig met poezie en heb een aantal dichtbundels uitgegeven in eigen beheer. Ook fotografie heeft mijn interesse.
Ik ben nog niet zo lang op dit forum, maar hoop op een positieve manier van gedachten te kunnen wisselen met anderen en ben benieuwd naar de verschillende meningen die er heersen over verschillende onderwerpen. Ik waardeer openheid en eerlijkheid. Tot zover.

Voorstellen

Ik zie dat iedereen zich netjes voorstelt en dat lijkt mij een vingerwijzing om ook het e.e.a. over mijzelf te vertellen. Voordat ik daar aan begin wil ik mijn waardering uitspreken voor het team pedofilie.nl alsmede mijn erkentelijkheid tonen voor dit initiatief.

Whoze Johnny?

Ik ben een persoon die het overgrootte deel van zijn leven al heeft opgebruikt alhoewel het best mogelijk kan zijn dat ik nu pas aan de tweede helt van mijn leven begonnen ben. Ik heb gemerkt dat mensen in deze tijd aardig oud worden, en dit is natuurlijk ook mijn doelstelling Wink

Johannes

Hallo, ik zal mij even voorstellen.
Mijn naam is [knip op verzoek auteur - team], maar voor velen ben ik beter bekend als Johannes.
Al een jaar of 6-7 zwerf ik over het internet op zoek naar van alles en nog wat, van een goed gesprek tot een mooie collectie MP3s.
Denkend dat ik zo ongeveer het hele internet wel heb gezien, beperk ik mij het laatste jaar tot de wondere wereld van de weblogs. Van licht vertier tot serieuze maatschappelijke problemen, alles komt aan bod. Via Geenstijl.nl heb ik bijvoorbeeld gehoord van de stichting StiVoRo en wat zij zoal doen voor ons Nederlanders (niets dus.)
Ook Retecool.com en Volkomenkut.com worden graag door mij bezocht (bij Retecool hebben we met z’n allen een server van een notoire spammer van het net gekregen.)
Ook bezoek ik een aantal kleinere weblogs, waaronder Neukia.nl
Met De laatste is mijn verhaal wat betreft pedofielen begonnen. Voor de duidelijkheid, ik heb nogal een hekel aan mensen die kinderen dingen tegen hun wil laten doen en kinderverkrachters vind ik al helemaal verschrikkelijk. Via Neukia.nl kwam er een oproep om eens een bezoek te brengen aan www.jongensforum.be, want dat was één grote verzamelplaats van pedofielen. Met het gelijk aan mijn zijde, heb ik dat forum bezocht en heb ik de mensen daar verteld dat ze gewoon van kinderen af moeten blijven en dat dat stelletje kinderverkrachters maar beter kan oppassen, want wij waren met velen.

Team Pedofilie.nl: Jonathan

Mijn naam is Jonathan. Ik ben 32 jaar en heb jarenlang gedacht dat ik uitsluitend homo was. Dat wil zeggen, ik viel (en val) ook op volwassen mannen, maar ik heb jarenlang het gevoel gehad dat ik iets miste. Het duurde even voor ik er achter was wat dat precies was: ik val op jonge jongens, vanaf ongeveer 7 jaar.

Team Pedofilie.nl: Roderik

Mijn naam is Roderik en ik val op jonge jongens. (Goh, het lijkt wel een AA-bijeenkomst zo he? Wink)

Team Pedofilie.nl: Maarten

Mijn naam is Maarten, ik ben 25 jaar en ik val op jonge jongens. Gewoonlijk zo tussen de 9 en 14 jaar oud, maar uitzonderingen naar boven of beneden zijn zeker mogelijk.
Al sinds mijn puberteit heb ik gevoelens voor jongens, maar naarmate ik zelf ouder werd veranderde de leeftijd van de jongens waarop ik viel niet mee. Zo rond mijn achttiende wist ik zeker dat ik op jonge jongens viel, maar het heeft nog een paar jaar geduurd voordat ik dat ook helemaal accepteerde en contact ging zoeken met ‘gevoelsgenoten’. Dat heeft mij veel opgeleverd.

Team Pedofilie.nl: Tim

Hallo, ik ben Tim. Ik ben begin 20 en weet sinds een paar jaar dat ik jonge jongens aantrekkelijk vind. In het begin dacht ik nog dat ik "gewoon" homo was, maar toen ik ouder werd bleken de jongens die ik lief, knap en aantrekkelijk vond niet ouder te worden.

Team Pedofilie.nl: Jorge

Hallo! Mijn naam is Jorge, ik wil me met dit stukje graag aan de lezer voorstellen. Jorge is niet mijn echte naam. Ik heb besloten voor deze site niet mijn echte naam te gebruiken omdat ik in mijn werk liever de confrontatie met pedofilie vermijd. Ik werk veel met kinderen en jongeren. Hier geniet ik van, kinderen zijn de meest grappige en aandoenlijke wezens ter wereld. En ik kan er mijn ei in kwijt. Ze helpen om als volwassene zo sterk mogelijk in de schoenen te staan vind ik een machtig mooi beroep.