Onderzoek psychosociaal welzijn

Geen reacties

Onderstaande oproep plaatsen wij op verzoek. Het onderzoeksteam is bij ons bekend! -team Pedofilie.nl
--------------------

Beste,

Langs deze weg willen we u graag uitnodigen om aan onze studie over het psychosociaal welzijn van personen met seksuele interesses voor minderjarigen deel te nemen.

Met deze studie willen we zowel het psychosociaal welzijn nagaan als het hulpzoekend gedrag van personen met seksuele interesses voor minderjarigen in kaart te brengen.

Met deze inzichten wensen we de bestaande hulpdiensten te informeren met als doel om deze diensten voor personen met seksuele interesses voor minderjarigen toegankelijker te maken en om deze diensten beter af te stemmen op de specifieke psychosociale noden van diegenen die hulp zoeken.

Deze studie wordt door de Thomas More hogeschool en UGent georganiseerd en wordt ondersteund door het UFC en Stop it Now! Vlaanderen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Deelname aan de studie is geheel vrijblijvend en volledig anoniem. Deelname is mogelijk via deze link.

We beseffen dat het delen van dergelijke persoonlijke verhalen niet vanzelfsprekend is. We waarderen iedere deelname dan ook enorm.

Bij vragen kan u zich steeds richten tot de coördinator van dit onderzoek, Prof. Kasia Uzieblo (UGent; Kasia.Uzieblo@ugent.be ).

Met vriendelijke groeten,

Het onderzoeksteam
Prof. Kasia Uzieblo
Liesbeth Merckx