Mein erstes Wunder

Bron: 
Anne Wilder
Mein erstes Wunder

Romantische Duitse film uit 2002 over de platonische liefdesband tussen een minderjarig meisje en een volwassen man.

Trailer: Mein erstes Wunder

Reacties

Was de film (Mogelijk mede door het onderwerp?) niet populair?
Ik kan namelijk nergens een torrent of een werkende link vinden voor het downloaden of online bekijken.
Ik raad overigens ook niet aan om zelf op zoek te gaan naar "online kijken" links tenzij je beschikt over een goed anti-virus pakket dat ook gevaarlijke websites wijgert, want veel van dit soort sites zijn nep en bevatten alleen maar spyware/malware om je te PC te infecteren met rotzooi zodat zij gegevens van je kunnen krijgen of zelfs virussen installeren die zich voordoen als een anti-virus programma dat vervolgens van je verlangd dat je zelf iets gaat downloaden en/of betalen. Doe dat dus al helemaal niet tenzij je je PC graag wilt weg gooien. Bij wijze van dan, maar je zult wel ALLES kwijt raken en je hele schijf moeten formatteren om die rommel kwijt te raken.

Anyway, klopt het dat die film dus eigenlijk nergens te vinden is en misschien zelfs wel een beetje in een verdomhoekje is geschopt vanwege de steeds hevigere reacties en strijd tegen pedofilie?

Denk niet dat je gelijk hebt.
Want anders zou je ook (bijna) niet aan de film Lolita kunnen komen? Vergelijkbaar onderwerp.

Heb de trailer zojuist gezien en het lijkt me een heel interessante film.

In de rechter kolom van YouTube kwam overigens ook de volgende film als suggestie op:

Tomboy! Een film over een meisje van 10 die eigenlijk meer lijkt op een jongetje en zich volledig de identiteit van een jongetje aanmeet.

http://www.youtube.com/watch?v=VUVe4QT7udo

He acteurtje dat het meisje Laura speelt blijkt overigens in het echt gewoon een jongetje te zijn en niet bepaald het lelijkste jongetje! Hij / zij is werkelijk SUPER MOOI!

Kijk zelf maar . . .

Euh, voor zover ik heb begrepen is de actrice van Tomboy wel degelijk een meisje. Ik heb het net even nagekeken, ze heet Zoé Héran.

http://www.imdb.com/name/nm2277885/

En inderdaad: ik heb nog nooit een meisje zo aantrekkelijk gevonden als Laure in Tomboy Smile

Je hebt idd gelijk. Had overigens net zo goed een jongetje kunnen zijn. Het verschil is bijna niet te zien.

Maakte eigenlijk verder niet uit. Het is gewoon een heel mooi kind.

Geloof dat er een paar keer de scene gemist is waar ze met haar zusje in bad zit en ook uit bad stapt... Wel weer zoiets als, WTF?! Kan dat maar zo? Maar ja, bloot jong meisje heel eventjes in beeld met bewijs.
Op zich wel grappig filmpje. Doet me denken aan een verhaal dat ooit eens op de basisschool werd voorgelezen voor een deel. Ging ook over een meisje dat zich voordeed als jongen, maar dan ook op school. Geen flauw idee hoe dat boek heet... Ben ook niet zo van het lezen. Te snel afgeleid.

De hele film Tomboy staat op Youtube: http://youtu.be/88A4CMWBF5Y
Inclusief een badscene waarin het bewijs wordt geleverd dat ze een meisje is.

Overigens vind ik haar als girllover niet zo aantrekkelijk, maar dat wil niet zeggen dat ik meisjes die een jongensachtig uiterlijk hebben automatisch niet aantrekkelijk vind. Soms is dat namelijk wel degelijk het geval. Net als dat ik sommige jongetjes met een erg meisjesachtig uiterlijk ook aantrekkelijk kan vinden.

ik weet welk boek je bedoelt. het was ook een beetje een probleemkind als ik het me goed heriner.
moet er even over nadenken, kom zo op de titel.