vraagje

6 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo iedereen ik ben manon.
Ik plaats deze vraag met medeweten van
mijn tweelingbroer.
Wij zijn opgevoed door onze moeder onze
vader hebben we nooit gekend.
Onze moeder heeft ons tevens voorbereid
op het vlak van de liefde.
Als jullie begrijpen wat ik bedoel Wink Big smile .
Nu praten mijn broer en ik nog redelijk vaak
over deze tijd en ben ik in samenwerking
met hem begonnen om hier een samenhangend
verhaal van te schrijven. Het is nog niet af
maar als het af is zouden wij het wel willen
delen met mensen die hier open voor staan.

Onze vraag is zijn er websites waar we zo'n
verhaal kunnen plaatsen in het Nederlands.

Dan bedoelen we dus ook echt die geen
problemen er mee hebben dat het
over seksuele handelingen gaat tussen
een moeder en haar kinderen enz.

Wij hopen dan ook dat iemand een site kan
aanraden.

alvast bedankt. liefs manon

Wat is jullie motief en wat willen jullie ermee bereiken? Ik vind het een nogal rare, niet serieus te nemen vraag. Expliciet seksueel getinte teksten zijn hier in ieder geval niet toegestaan. Links naar illegale sites ook niet.

Onze bedoeling was ook niet om een link naar een illegale site verkrijgen. Het is alleen dat iedereen zo krampachtig reageert als je over dit onderwerp wilt praten of schrijven. wij hoopten dat er ergens op het net daar wel ruimte voor is om met mensen van gedachten te wisselen na het lezen van ons verhaal. Meer niet. We vinden dat er niks verkeerds is gebeurt en willen daar gewoon een open gesprek over kunnen voeren.

Oorspronkelijke reactie (uit 2012): Als het niet om eindeloze, expliciete beschrijvingen van de seksuele handelingen gaat, maar om een heldere samenvatting van een relatie met erotische aspecten, ben ik als onderzoeker wel geïnteresseerd in jullie verhaal.

Je kunt contact met me opnemen via mijn account. Als er dan een interessant, realistisch overkomend verhaal (in plaats van een kinky, 'opwindende' fantasie) uit rolt zal ik daar t.z.t. graag verslag van doen op deze site.

Vrijwillige incest is zo mogelijk nog een groter taboe dan andere soorten vrijwillige pedofiele relaties. Waarschijnlijk is dat wel gewoon terecht in dit geval, want er is natuurlijk heel veel grof misbruik op dat vlak. Ik ken bijna geen verhalen van mensen die stellen dat ze vrijwillig aan incest meededen.

Recente toevoeging (april 2016): Het is de vraag of dit ooit echt verantwoord kan zijn. Ik ben hier in de loop der jaren alleen maar sceptischer over geworden en geloof er niet echt meer in.

T. Rivas

Ik kan mij niet voorstellen dat er kinderen zijn die door hun moeder misbruikt zijn ,dat nu eens in geuren en kleuren willen vertellen op een website..... Puzzled
En ook nog doen voorkomen dat het een fantastische ervaring was.... Sad
Manon, persoonlijk vindt ik jou posting nogal dubieus.

Annabel.

Er zijn wel meer dingen die mensen zich niet voor kunnen stellen maar die toch waarheid zijn, Annabel. Als jij het niet wilt lezen dan hoeft dat niet. Ze plaatsen hun verhaal ook niet hier.

Ik denk dat jullie het beste zelf een weblog o.i.d. kunnen openen (Wordpress of wat dan ook) en daar je verhaal kunt plaatsen. Vervolgens kun je dan daar naar linken. Verhalen zijn voor zover ik weet niet illegaal, ook niet als ze waargebeurd zijn. Als je maar geen persoonlijke informatie (direct of indirect) erin verwerkt.

Ik kan het me ook niet voorstellen Annabel. Dat iemand misbruikt word, en daar positief over wilt vertellen.
Maar zoals Manon zegt, is ze niet misbruikt, maar was het gewoon een fijne ervaring... en waarom zou het dan niet kunnen?

Ik geef je wel gelijk dat het dan in ieder geval voor de wet altijd misbruik is. Maar is het niet zo dat de wet zo vaak word aangepast, omdat bewezen geacht word dat de wet toch niet helemaal correct is?

De wet is niets anders dan een afspiegeling van onze gevoelens heden ten dage, over hoe anderen zich moeten gedragen.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.