Weer die jonge meisjes...

9 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo iedereen! Ik heb dit forum toevallig van de week ontdekt en toch maar besloten dat ik met de discussies wil meepraten en mijn verhaal eens kwijt wil. Tijdens het lurken zal ik al dat ik in ieder geval niet de enige ben, want er zijn een hoop anderen die blijkbaar een voorkeur hebben voor jonge meisjes (topic na topic voorbij zien komen Big smile ).

Mijn naam is EVbo (mijn echte naam hou ik liever privé) en ik ben een jongen van 24 jaar. Ik heb al een flink aantal jaren een behoorlijk brede voorkeur voor vrouwen. Dat kunnen gezonde leeftijden zijn rond de 20 tot 30, maar dat schiet ook behoorlijk vaak door naar beneden. Het gebeurt redelijk vaak dat ik toch iets te verlekkert zit te kijken naar een meisje van minimaal 12. Jaren heb ik mezelf maar voorgehouden dat het komt omdat meiden van 12 tegenwoordig al snel 15, 16 lijken. Maar het wordt denk ik eens tijd dat ik stop mezelf voor de gek te houden. Ik geil gewoon op jonge meiden.

Nou moet ik wel zeggen dat het naar mijn mening een vrij natuurlijk iets is. Het is immers rond die leeftijd dat meisjes geslachtsrijp worden en wat rondere vormen beginnen te krijgen waar mannen zo gek op zijn. Maarja, in onze maatschappij is het uit den boze om te zeggen dat je een meisje van 12 seksueel aantrekkelijk vind. Naast het mooie strakke lichaam wat zo'n jong meisje meestal nog heeft hangt er natuurlijk ook een bepaalde spanning omheen omdat het eigenlijk niet mag. Zeker als ze net iets ouder zijn (14, 15) en het stiekem zelf ook wel leuk vinden als je naar ze kijkt.

Nou is dit jaren lang gewoon bij kijken gebleven, maar de laatste 2 jaar merk ik toch aan mezelf dat de drang om eens met zo'n jong meisje naar bed te gaan snel toeneemt. Misschien omdat ik zelf ouder wordt en mijn voorkeur het zelfde blijft. Maar hierom zit met enige regelmaat op jongeren chats, heb ik leuke en gezellige gesprekken met jonge meiden tussen de 13 en 17 jaar en loopt het wel eens uit op een avondje webcammen. Hierbij vind ik eerlijkheid belangrijk, ik wil me niet als een of andere viespeuk voordoen als een 14 jarig jongetje ofzo. Ik ben gewoon 24 en als ze het dan nog steeds leuk en spannend vind dan doe ik (in mijn ogen ten minste) al niet zoveel meer fout. Als alles maar vrijwillig en respectvol gebeurt.

Echte afspraakjes zijn nog niet voorgekomen, maar ik sluit niet uit dat het binnenkort een keer gebeurd. Er zijn meerdere meisjes waar ik contact mee heb die het wel zien zitten. En zo'n kans wil ik eigenlijk niet laten schieten.

Nou ja, tot zover een beetje mijn verhaal. Het voelt goed om het eens te kunnen delen met anderen die er ten minste begrip voor hebben. Smile

EVbo

Hoi,
EVbo, je bevindt je op glad ijs. Als volwassene cam je met jonge meiden.. en de drang om met een jonge meid naar bed te gaan groeit. Je wilt zelf afspraakjes gaan maken! Vast niet om gezellig een glaasje cola te gaan drinken. Je bevind je in een schemergebied of bent misschien de grens van het toelaatbare al voorbij. Mijn advies.. Stel duidelijke (legale) grenzen voor jezelf en/ of zoek hulp.

Ik begrijp je gevoelsmatige wens, maar heb geen begrip voor je nonchalante houding.

Tijd om hulp te zoeken?

Hoi EVbo,

Het lijkt er op dat je niet echt uit bent op waarschuwingen en dergelijken. En natuurlijk ben jij de enige die beslist wat je doet. Maar ik ga het toch proberen, doe er mee wat je wil:

Begrijp dat je een zedenmisdrijf begaat als je met haar seksueel contact aangaat. Ieder seksueel contact, dus ook zoenen bijvoorbeeld, met iemand onder de 16 is strafbaar. Zie ook:
https://www.pedofilie.nl/node/46

Zij ziet het contact misschien niet met dezelfde relationele luchtigheid zoals jij dat het ziet. Zij is misschien op zoek naar die eerste keer met die hele bijzondere jongen. Dat zegt ze misschien niet, maar dat is misschien wel zo. Misschien denkt zij: als ik hem geef wat hij wil (seks), dan geeft hij mij wat ik wil (liefde en loyaliteit). Een boel misschiens! Als blijkt dat jij met meerdere meisjes contact had en alleen uit was op een afspraakje en een wip, kan dat wel eens heel erg mis gaan. Wat voor jou een illegaal experiment en de uitkomst van een lange seksuele fantasie is, is voor haar misschien een ernstig teleurstellende eerste keer. Die teleurstelling kan zich omzetten in een aangifte, omdat ze zich (mijns inziens terecht als het zich zo afspeelt) misbruikt voelt.

Jonge pubers zijn geen twintigers.
Meisjes zijn geen jongens.

(Ik kan me trouwens herinneren dat er niet zo lang geleden geluiden op gingen over een wet die seksueel benaderen van minderjarigen in chatboxen strafbaar ging maken. Pin me er niet op vast; ik kan het niet zo gauw meer terugvinden.)

Bedankt voor de reacties!

Begrijp me niet verkeerd, ik besef heel goed dat dit soort dingen voor de wet illegaal zijn en dat ik er mogelijk in zeer grote problemen mee kan komen. En ik wil ook zeker niet nonchalant of arrogant overkomen. Waarschuwingen zijn dus inderdaad niet echt nodig, ik weet heel goed waar ik mee bezig ben. Zie het meer als voer voor een discussie.

Ik vind persoonlijk wel dat de ene minderjarige de ander niet is. Natuurlijk zijn er ook meisjes die onzeker zijn enzo, maar ik ben niet het soort persoon die juist misbruik gaat maken van zoiets. Sterker nog, een van de dingen die ik het meeste zeg in zulke gesprekken is om nooit iets tegen je zin te doen. En het is zelfs voorgekomen dat meisjes die in de eerste instantie open stonden voor een afspraakje daardoor toch van gedachte veranderden. En dat vind ik dan niet eens erg, ik ben al lang blij dat zo'n meisje dan inziet dat ze er misschien toch niet klaar voor is. Het laatste wat ik wil is dat zo'n meid achteraf bergen met spijt heeft (en dat is niet alleen voorbehouden aan minderjarigen trouwens, zat vreemde vogels van boven de 16 die je ook verkrachting in de schoenen kunnen schuiven omdat ze achteraf spijt hebben).

In dit soort gevallen laat ik mijn morele gevoel het afwegen tegen wat de wet zegt. De wet is er om mensen te beschermen en dat is natuurlijk altijd goed en er moet ergens een grens worden getrokken en die grens ligt prima bij 16. Maar dat soort globale wetten zijn nooit van toepassing op elke situatie. Sommige meiden van 15 kunnen hun tijd ver vooruit zijn en zich mentaal en lichamelijk gedragen als een 19 jarige. Als ik vervolgens leuk contact heb met zo'n iemand die er 100% van overtuigd is al klaar te zijn of zelfs al ervaring heeft, en ik niet bij mezelf het gevoel heb dat ik misbruik maak van een situatie of iemand onder druk zet om iets te doen dan gaat mijn morele gevoel boven een verbod van de wet.

Om een voorbeeld te noemen, op mijn 18e had ik een relatie met een meisje van 15. Ook seksueel contact, technisch gezien natuurlijk gewoon illegaal. Maar zij vond het geweldig, nam in veel seksuele dingen zelfs het voortouw. We hadden een hele leuke tijd samen, maar strikt gezien wel verboden. Ik heb daar geen moment spijt van gehad en zij ook niet. Ik dwong haar niet, ik zette geen druk op haar, deed geen dingen die ze niet wilde. Mijn morele gevoel zat helemaal goed en op dat moment zet ik de wet met plezier even aan de kant.

Ik snap dat zo'n instelling bij veel mensen misschien in het verkeerde keelgat schiet, zeker op een site als deze, maar het is wel voer voor een discussie. De wet heeft niet altijd gelijk, en dat geld voor meerdere dingen. Niet alleen seks met minderjarigen, hoewel dat natuurlijk wel een wat zwaarder onderwerp is.

Vind het wel interessant om te lezen hoe anderen over dit soort dingen denken.

Citaat:

Om een voorbeeld te noemen, op mijn 18e had ik een relatie met een meisje van 15. Ook seksueel contact, technisch gezien natuurlijk gewoon illegaal.

Nee, want dat noemt men geen 'ontuchtige' seksuele handelingen, maar gewoon seksuele handelingen binnen een relatie met een gering leeftijdsverschil. Dus geen ontucht, dus niet illegaal.

Citaat:

In dit soort gevallen laat ik mijn morele gevoel het afwegen tegen wat de wet zegt. De wet is er om mensen te beschermen en dat is natuurlijk altijd goed en er moet ergens een grens worden getrokken en die grens ligt prima bij 16. Maar dat soort globale wetten zijn nooit van toepassing op elke situatie.

Natuurlijk is de ene persoon de ander niet, en een wet die enkel kijkt naar leeftijd is heel grof. Maar die wet sleurt een enorm maatschappelijk gevoel met zich mee, die zijn sporen achter laat in de praktische wereld. Wat jij doet met minderjarigen is weliswaar misschien niet altijd schadelijk, maar dat risico is aanwezig en reëel - en flink gróter, juist omdát het illegaal is.

Het punt is niet zozeer dat het altijd schadelijk zou zijn; het punt is dat je het risico op schade of problemen van tevoren niet voldoende kan uitsluiten. Je bent minder "blind" dan de wet, die alleen maar kijkt naar leeftijd; maar toch heb je geen volledig helder zicht op de situatie (zeker ook omdat jij je 'belangen' hebt, misschien zelfs verliefd bent). Je kan per situatie proberen te voorspellen wat de gevolgen zullen gaan zijn, maar je moet jezelf flink wat ruimte gunnen dat die voorspelling gewoon niet klopt, en dat het tóch in de shit loopt. Al is het alleen al omdát je iets illegaals zou doen, en de maatschappij heeft nogal wat gewicht achter zich, waarmee ze flinke deuken kan slaan.

Je moet de wet niet zien als het alwetende oordeel van wat juist is of wat niet, dat je blind moet volgen in je handelen. Dat wil men wel graag, maar dat zie ik niet zo. Maar het toebrengen van schade (of een reëel risico op schade laten ontstaan) om je lust kwijt te kunnen, vind ik wél kwalijk. En dan is er nog het grijsgebied van welke mate van risico acceptabel is, maar ik heb zelf het idee dat de volatiliteit en scherpte van de maatschappij nu zéér weinig ruimte laat voor probleemloze 'vrijwillige' seksuele contacten tussen minderjarigen en volwassen kerels. De kans dat het fout gaat en dat jij dus effectief oorzaak bent dat die persoon schade in haar leven ondervindt - bijvoorbeeld door de hevige terugslag van de maatschappij als men erachter komt, of de (praktisch) gedwongen geheimhouding, of een 'eerste keer' die voor haar achteraf gezien toch niet echt uit liefde was maar meer uit nieuwsgierigheid (met het nadeel dat jouw ouderdom ook tot andere kwalijke herinterpretaties kan leiden) - is gewoon best groot. Die negatieve gevoelens moeten kunnen afwateren, en als dat alleen via jou kan (wat ze wellicht niet wil als ze zich negatief voelt tegenover je) dan kan dat gemakkelijk tot 'werkelijke' als dusdanig ervaren schade uitgroeien. Dat risico zou misschien kleiner zijn als 'men' er minder hyperactief over was en de wet anders, maar dat is gewoon niet de wereld waarin we leven.

Het zal ook voor een ervaren 15-jarige anders liggen dan voor een maagdelijke 12-jarige, maar het risico dat ontstaat vanwege de maatschappij die over deze onderwerpen nogal erg snel kan knappen, blijft er hoe dan ook. De meeste ouders zijn ook behoorlijk beschermend op dat vlak, en die hebben toch een behoorlijke invloed in het leven van een meid jonger dan 16. Die moet je ook niet tegen haar ouders op gaan zetten alleen maar omdat jij je zo gerechtvaardigd voelt in jouw elkaar-leuk-vinden.

Gabriël schreef:

(Ik kan me trouwens herinneren dat er niet zo lang geleden geluiden op gingen over een wet die seksueel benaderen van minderjarigen in chatboxen strafbaar ging maken. Pin me er niet op vast; ik kan het niet zo gauw meer terugvinden.)

De wet zelf heb ik niet direct gevonden maar dit artikel uit de Volkskrant is relevant in deze:
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/975168/2010/02/03/Politie-speurt-op-sociale-netwerken-naar-kindermisbruik.dhtml

De wet m.b.t. grooming:

Citaat:

Wetboek van Strafrecht, Artikel 248e

Hij die door middel van een geautomatiseerd werk of met gebruikmaking van een communicatiedienst een persoon van wie hij weet of redelijkerwijs moet vermoeden dat deze de leeftijd van zestien jaren nog niet heeft bereikt, een ontmoeting voorstelt met het oogmerk ontuchtige handelingen met die persoon te plegen of een afbeelding van een seksuele gedraging waarbij die persoon is betrokken, te vervaardigen wordt, indien hij enige handeling onderneemt gericht op het verwezenlijken van die ontmoeting, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.

http://wetten.overheid.nl/BWBR0001854/volledig/geldigheidsdatum_19-07-2012#TweedeBoek_TitelXIV_Artikel248e

EVbo, meso en Gabriël:

Kijken naar een erotische webcamsessie van een minderjarige is gelijk aan jezelf toegang verschaffen tot kinderpornografie, en daarmee strafbaar volgens het wetboek van strafrecht (sinds 2010). Dat geldt overigens voor erotische beelden van personen van onder de 18, niet onder de 16.

Ook is - eveneens sinds 2010 - het "bewust benaderen en verleiden van jongeren op internet met als doel het plegen van seksuele handelingen" strafbaar. Volgens mij gaat dat om 16-jarigen. Denk hierbij concreet aan erotische gesprekken, webcamseks en het maken van real life afspraakjes 'kennelijk' voor seks.

Ook is het - óók sinds 2010 - strafbaar om seksuele handelingen aan kinderen te tonen 'voor seksuele doeleinden' (alleen opvoedkundige doeleinden vallen daar niet onder, lijkt me. Webcamseks overuidelijk wél), eveneens gaat dit over 16-minners.

Dus ik weet niet precies wat je doet, maar je bent waarschijnlijk het gladde ijs al voorbij. De wet is hier vrij duidelijk in, en ook recent expliciet gemaakt. Ik raad je dringend aan om te stoppen met dergelijke praktijken, en andere (legale) manieren te zoeken om je lusten te uiten. Omdat je ook op volwassenen valt, lijkt me dat een praktisch en prettig uitgangspunt. Besef je hoe dan ook dat "in jouw ogen niets mis" geen enkele betekenis heeft voor een rechercheur, rechter of gevangenisstraf, en ook geen waarde heeft voor de vraag of je "seks-partner" er schade van zal kunnen gaan ondervinden of niet. Het kan wel zijn dat jij er niets mis mee ziet, maar dat sluit niet uit dat ze zich gebruikt kan gaan voelen, bijvoorbeeld wanneer ze hoort hoe 'men' denkt over zulk soort types ("pedo's"). Dan kan ze zich al snel gebruikt gaan voelen, zeker als meid, voor wie seks nog iets gevoeliger ligt dan voor jongens (maar ook met jongens raad ik zoiets stellig af).

En dan uiteraard nog iets. Wanneer je hier eenmaal aan begint wordt het steeds moeilijker om ermee te stoppen.
Je bent nu nog jong en is het leeftijdsverschil 'relatief' klein. Maar als je nu op meisjes van 12 valt dan val je daar over 30 jaar ook nog op. Hoe denk je daarover?

Jorrit schreef:

Ik raad je dringend aan om te stoppen met dergelijke praktijken, en andere (legale) manieren te zoeken om je lusten te uiten.

Mee eens. Nog een belangrijk argument hiervoor: Weeg het niet primair af tegen je eigen ervaring en lustgevoelens en tegen de reacties die je uit eventuele peergoups kan krijgen, maar weeg het af tegen de gevoelens van de betrokken meisjes zelf. Als je echt van ze houdt weet ik zeker dat je ze een hele fijne jeugd toewenst, zonder zedenschandalen of rotzooi van soortgelijke aard in hun prille leven. Zo´n geintje kan levenslang doorwerken en is het lolletje van het moment echt niet waard. Dat weet je ook wel, natuurlijk. Nou, acteer er dan ook naar!
Fantaseren mag van mij, maar houdt het daar gewoon bij.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.