Dit kan niet waar zijn.........

27 antwoorden [Laatste bericht]

De bestuursleden van de Partij Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit (PNVD) willen komende vrijdag voor de rechtbank in Den Haag verschijnen met een op de kleding genaaide variant op de jodenster, symbool voor de jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. In het midden van deze variant staat echter niet 'Jude', maar 'pedo', in hetzelfde lettertype. De partij is gedaagd door twee verenigingen die strijd voeren tegen pedofilie. Die zijn van mening dat het partijprogramma van de PNVD strafbare elementen bevat.

Dit zal niet waar zijn hoop ik, ik sta anders niet voor mezelf in.
bron:http://www.spitsnet.nl/nieuws.php/1/383/online/pedopartij_wil_met_variant_op_jodenster_voor_rechter_verschijnen.html

Een waarschuwing over Yvonne:
http://xray.messageboard.nl/11914/viewforum.php?f=10

Yvonne is dus een eerste klas aandachtstrekker.

Voor de rest kan ik me, als pedofiel, niet vinden in z'n actie...nee. Maar ik kon me toch al niet vinden in de PNVD.

Daar is mijn stalker alweer, kunnen jullie hem niet opnemen? Hij heeft het soms zo moeilijk Wink
Ik heb naam adres en ipnummer voor als het nodig is

Dus zo beland ik van m'n tentamenweek plotsklaps in de rol van stalker? yvonne, waar baseer je dit in vredesnaam op? Ik zag het adres van de anonieme poster in de andere topic en heb het hier overgenomen, omdat je dus op z'n zachtst gezegd een aandachtstrekker bent als je dat forum bekijkt. Waarom is die anonieme poster dan niet je stalker...en ik wel!?

Ze noemt iedereen gewoon haar stalker wanneer het haar zo uit komt. Maar ja, zie verder:

http://xray.messageboard.nl/11914/index.php

genoeg hierover, zonde van dit goede forum.

ken jij mij persoonlijk?? Neen dus, dus jij baseerd alles op wat een idioot op een forum neerzet.
oke ik ga een forum openen met daarover allerlei nonsens over ene YogiBear.
slaat totaal nergens op je zou ook eens kunnen vragen wat is dat yvon? Hoe kan dat en hoe kan zus en zo??
Nee jij trekt gelijk je conclusie, beetje misselijk mannetje dus

Nee jij trekt gelijk je conclusie, beetje misselijk mannetje dus

En de mensen hebben geen behoefte om hierheen te komen, en geef ze eens ongelijk, de meeste hebben een rot ervaring met een pedofiel meegemaakt en jij denkt nu echt dat ze met jou willen praten? Man je geloofd in sprookjes.
Nogmaals je kunt uitleggen wat je wilt een pedofiel is in mijn ogen een zielig hoopje mens dat duidelijk doktersbehandeling ndig heeft.

Nuff said...

--
The problem with people is that they're only human...

Inderdaad, opkrassen Yvonne, aan jou hebben we al genoeg tijd verspeeld.

Wat het oorspronkelijke onderwerp betreft: Ik vind het ergens wel een treffende vergelijking (omdat er nu hordes mensen roepen dat alle pedofielen de doodstraf moeten krijgen, onder andere dankzij Luik en de PNVD) maar ik vind 'em een beetje te scherp. Mensen kunnen "geintjes" over de tweede wereldoorlog en de Jodenvervolging meestal niet erg goed hebben, en zeker niet in deze context.

Ik heb nooit gezegd de doodstraf! En ik ben niet verantwoordelijk voor andere meningen van mensen, maar ik snap het al, je voelt je in het nauw gedreven, kan ik ook niks aan doen, zal je gelijk even een kleine mededeling doen:
Ook ik heb een kort geding aangespannen tegen het voornemen van de PNVD om met een Jodenster naar de rechtzaak te komen.
Deze zaak dienst als tweede zaak as 7 juli.
Het Joodse volk kan en mag niet geassocieerd worden met de PNVD.
Het woordje volk zegt het al, en de heren van de PNVD zijn geen volk, het zijn in mijn ogen &^%&&*^$ (vul zelf maar in)

En ik heb een kort geding tegen jouw kort geding aangespannen, deze dient ook op 7 juli als derde zaak, na jouw kort geding. Yvonne, je kan geen kort geding aanspannen tegen een of ander voornemen dat je via de pers hebt vernomen. Wat overigens al lang achterhaald is, want de PNVD heeft eerder al besloten niet met een Jodenster (Pedoster) naar de zitting te komen. Maar toch veel succes met je kort geding.

Het Joodse volk kan en mag niet geassocieerd worden met de PNVD.
Het woordje volk zegt het al, en de heren van de PNVD zijn geen volk, het zijn in mijn ogen &^%&&*^$ (vul zelf maar in)

Dit zeiden ze vroeger ook van de Joden, het was geen volk...

Goh Alcor

Ik heb nog steeds geen dagvaarding ontvangen, en mijn eis is meegenomen door Mevrouw Mr. A. de Wijn.(advocate Stichting Soelaas)
De kranten vertellen allemaal wat anders........en ik neig toch eerder de kranten te geloven dan een anoniem persoon achter zijn/haar pc.
Misschien zie ik je vrijdag wel, zal me een waar genoegen zijn.
Yvonne

Mijn complimenten, je kunt een e-mailtje sturen naar iemand. Jammer dat je niet met gebruikmaking van je verstand inhoudelijke argumenten kunt geven. Jammer dat je weer compleet langs Alcor en mij heen praat waar het de vergelijking met de Jodenvervolging aangaat.

Overigens voel ik me absoluut niet in het nauw gedreven, maar wel aangemoedigd om de PNVD te steunen, al is het maar om de achterlijke reacties die ze ontvangen (partij verbieden, doodstraf instellen, kort geding, anti-PNVD fora, blablabla) tegenwind te bieden.

Nogmaals je zult mij niet horen over de doodstraf, zulke uitspraken doe ik niet en zal ik nooit doen ook!
In de fax van mijn advokaat staat voldoende ik wil hem met alle liefde neerzetten hier:

Van: Balthazar [mailto:********]
Verzonden: dinsdag 4 juli 2006 17:00
Aan: 'wegmethaat@yahoo.com'
Onderwerp: Davidster

PNVD

Waldeck Pyrmondtstraat 40

2316 PE LEIDEN

tevens per mail: wegmethaat@yahoo.com

Mijne heren,

Tot mij wendde zich wederom mevrouw, Y. R**** – van Hertum met het volgende.

Uit publicaties in de “Spits” (ochtendkrant) blijkt dat u voornemens bent om op de zitting van vrijdag a.s. voor de Rechtbank in Den Haag te verschijnen met een Davidsster, met daarin het woord “Pedo”. Dit om kennelijk een verband te leggen tussen de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog en uw beweging.

Mijn cliënte ervaart het gebruik van de Davidsster met daarin het woord “Pedo” als grievend. Pedofilie is vooralsnog strafbaar en mijn cliënte wenst niet dat het Jodendom in connectie wordt gebracht met een strafbaar feit. U begrijpt dat met haar waarschijnlijk anderen met een Joodse achtergrond dit gebruik van de Davidster in connectie met het woord “Pedo” als onnodig grievend en kwetsend zullen ervaren. Mensen die veelal in de oorlog familieleden hebben verloren, worden op deze manier geassocieerd met een partij - zonder daar enige zeggenschap over te hebben - die voor haar doelen op een lichtzinnige wijze het symbool gebruikt dat voor hen pijnlijke associaties opwekt. Daarbij gaat de vergelijking tussen pedofilie en de jodenvervolging niet op en getuigt dit niet van eerbied die u waarschijnlijk wel voor uzelf nastreeft. Niet iedereen die maatschappelijk onwelwillend wordt bejegend is gelijk te stellen met mensen die daadwerkelijk zijn vervolgd en gedood omwille van hun afkomst. De Davidster staat weliswaar ook in het algemeen als symbool voor onderdrukking en vervolging, maar daar is een periode in de geschiedenis aan gekoppeld met daarmee gepaard gaande sentimenten en gevoelens, die daar niet los van gezien kunnen worden. Ik meen voorts dat– ook in een samenleving die onwelwillend tegenover pedofilie staat en waarin dit strafbaar is – andere middelen zijn om uw denkbeelden te verkondigen, getuige ook de (seksuele) bevrijdingsbewegingen die u voor zijn gegaan.

Om voorgaande redenen sommeer ik u mij voor morgenochtend 11:00 uur te bevestigen dat u op de zitting als voornoemd geen Davidsster zult gebruiken op de wijze als u van plan was, of een andere vergelijkbare wijze, bij gebreke waarvan ik mij vrij acht rechtsmaatregelen te treffen.

Met vriendelijke groet,

J.B. H******

Twee opmerkingen:

1. Dit is geen kort geding lijkt me, zoals je eerder beweerde.

2. Pedofilie is helemaal niet strafbaar. Ik hoop dat je advocaat het wetboek beter kent dan hij hier doet vermoeden.

Tim

Nogmaals je zult mij niet horen over de doodstraf, zulke uitspraken doe ik niet en zal ik nooit doen ook!

Dat doet natuurlijk niets af aan de validiteit van het argument dat er wel veel mensen zijn die die mening wèl aangedaan zijn, waarmee de vergelijking dus wel (gedeeltelijk) opgaat.

Daarnaast; prachtig toch weer dat je naar de Spits verwijst. Het geeft heel aardig aan op welk niveau jij met informatie en dit onderwerp omgaat.

als jij mij verantwoordelijk houdt voor opmerkingen van andere mensen dan is dat uiteraard ook visa versa..........
Dus jij vindt ook dat kinderen zelf mogen kiezen dat ze sex hebben met een volwassene, dit is strafbaar voor de wet mijn beste en ik stel je er ook aansprakelijk voor.

Slaat dit ergens op? Nee dus, net zomin als ik verantwoordelijk ben voor mensen die roepen de doodstraf.

Snap je het nou echt niet of wil je het niet snappen?
Ik houd niemand verantwoordelijk, ik trek een conclusie uit feiten:

- Er zijn mensen die roepen dat de doodstraf ingevoerd moet worden voor pedofielen
- Er waren mensen die riepen dat de doodstraf ingevoerd moest worden voor Joden en homoseksuelen

Voila, een overeenkomst. Daar heb jij persoonlijk geen fuck mee te maken, en ik houd je ook niet verantwoordelijk, ik leg je alleen uit dat de vergelijking WEL in zoverre overeenkomt.

Daarnaast slaat je vergelijking ook nog eens nergens op want het is NIET strafbaar om te vinden dat kinderen zelf mogen kiezen of ze seks met een volwassene willen. Het is ENKEL EN ALLEEN strafbaar om seks met kinderen te HEBBEN, hoe vaak moet ik dat nog zeggen?!

Het is ENKEL EN ALLEEN strafbaar om seks met kinderen te HEBBEN, hoe vaak moet ik dat nog zeggen?!

Het is ook strafbaar om daar iemand duidelijk tot aan te zetten. Dat is waarschijnlijk waar men het morgen op zal gooien. Maar de PNVD doet dit niet. Ze zetten aan tot wetswijziging.

hoevaak moet ik het nog zeggen dat deze zg wetswijzigingen alleen in eigen voordeel zijn, kan hij zich lekker bevredigen op kinderen van god mag weten hoe oud..........Jullie zijn voor mij einde verhaal
ik wens je veel sterkte in de toekomst.

vraag aan mod:

verwijder mijn acount uab.

hoevaak moet ik het nog zeggen dat deze zg wetswijzigingen alleen in eigen voordeel zijn, kan hij zich lekker bevredigen op kinderen van god mag weten hoe oud..........

Je mag het zo vaak zeggen als je wilt, maar daarmee wordt het beweerde niet waar. Wetswijzigingen komen namelijk democratisch tot stand. Als er geen meerderheid is, dan gebeurt het niet. Veel sterkte met het verliezen van het kort geding morgen.

Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Verder ga ik niet op je onzin in want dat doe je bij mij ook niet.

Weten we al wat de uitslag van het kort geding van vrijdag is? Ik vind het nergens in de media...

Op de 17e wordt de uitslag pas bekend, maar het is al wel bijna zeker dat de partij niet verboden zal gaan worden. Ook de kwestie over de Jodenster werd op voorhand al van tafel geveegd door de rechter. De heren kwamen overigens niet met een Pedoster opdagen, maar met smiley buttons met de tekst 'kindervriend' erop.

Voor meer details over het kort geding zie ook de weblog op de website van de PNVD: http://www.pnvd.nl/weblog.html

Hoe durven ze de joden te gebruiken voor zo'n zieke actie,
Maar goed, laat ze zichzelf maar bekend maken; dan weten we in ieder geval waar ze zijn, wij allemaal....

Angelique Vinck

Een pedofiel is een persoon met en hersenafwijking. De pedofiel is geslepen dwz hij pakt het slachtoffer in met manipulatie en verleiding de zg kindervriend. Deze kindervriend is het laagste wat er rondloopt op deze wereld .Hij verschuilt zich achter mooie woorden en zegt dat het slachtoffer het zelf wilde. Dat is de verleiding die de meeste mensen niet doorzien. Gezien de vele slachtoffers die er bestaan in deze wereld kunnen we dit niet tolereren. Als dit vuil wordt toegestaan om een partij op te richten dan zal al het vuil van de wereld hier naar toekomen zoals ook in andere landen gebeurd en waar ook niets aan gedaan wordt.
Het kan zijn dat deze brief niet op- de site geplaatst wordt maar wat betekent dat ? Ik zal mijn stem altijd laten horen en met mij anderen. EN als niemand onze kinderen beschermd dan zullen wij dat zelf doen.Want laten we eerlijk zijn de kinderen zijn de toekomst en er zijn al genoeg zieke mensen die niet meer te helpen zijn. Iedereen die niet zijn mond opendoet werkt dus mee aan het legaliseren van het misbruik van kinderen. Bedenk wel ook u kinderen kunnen vermoord en verkracht worden net zoals die van mij en ieder ander.
Ankie Koks

U slingert een aantal stellingen de wereld in. Heeft u hier ook nog enige onderbouwing voor? Hoeveel pedofielen kent u persoonlijk? En heeft u het niet toevallig over kinderverkrachters in plaats van over pedofielen?

Tim

Jammer dat u niet verder ziet dan uw eigen neus lang is. Een pedofiel is geen kindermisbruiker net zo min als een heterofiel een vrouwenverkrachter is. Natuurlijk bestaan er helaas ook pedofielen die wel de fout in gaan maar dat is ook het geval onder hetero's.

Vraag het is aan de ouders van dit kind,dit was geen pedofiel die deze daad op zijn geweten heeft.

De hele wereld is zo rot,mijn kinderen leven nog,maar achteraf,als ik het allemaal geweten had was ik er misschien nooit aan begonnen!

Roger

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.