Belgen vrijuit voor moord op pedofiel

Belgen vrijuit voor moord op pedofiel

Bron: nu.nl
Uitgegeven: 20 oktober 2006 15:01
Laatst gewijzigd: 20 oktober 2006 15:11

BRUSSEL - Twee Belgen zijn vrijgesproken van doodslag op een echtpaar, omdat een van hen jarenlang seksueel was misbruikt door de man. De jury van het assisenhof in Brussel heeft dat vrijdag besloten.

De jury vindt dat de seksueel misbruikte David Bouchat (26) handelde onder onweerstaanbare drang, waardoor hij niet schuldig is. Het Openbaar Ministerie had ook vrijspraak gevraagd.

David en diens vriend klopten twee jaar geleden aan bij de pedofiel. Ze eisten excuus voor het misbruik. Toen de verontschuldigingen uitbleven, sloegen de mannen toe met een plank, een strijkijzer en een mes.

Reacties

Wat fijn, in België kun je dus een echtpaar op gruwelijke wijze uitmoorden als een vriend van je toevallig door één van beide mensen seksueel misbruikt is.

De heksenjacht begint beangstigende vormen aan te nemen mensen...

Hey Lorem, ken jij de werkelijke achtergrond van de moord? Ik snap je reactie, maar ik denk dat je iets te snel oordeelt, je weet immers niet wat er allemaal is voorgevallen, wat precies de motieven waren en hoe de daders zover zijn gekomen.

Je hebt gelijk, ik heb geen idee wat de achtergrond van deze moord is, maar uitgaande van dit nieuwsbericht kan ik volgens mij niet anders oordelen dan ik hierboven gedaan heb...

Door de moordenaars van de pedofiel en zijn vrouw ( zij staken ook zijn huis in brand om de sporen uit te wissen )vrij te spreken, schept de Belgische Justitie een gevaarlijk precedent.

De Belgische Justitie die -zoals gewoonlijk- niets heeft gedaan om de klachten van de slachtoffers van de pedofiel te onderzoeken, probeert daarmee op een krankzinnige manier haar eigen tekortkomingen, naar de publieke opinie toe, dicht te dekken.

Zij vergeet echter dat zij een met een dergelijk vonnis een oproep doet aan de slachtoffers of de vermeende slachtoffers van kindermisbruikers om het recht in eigen handen te nemen.

Iederéén die vals of terecht van pedofilie wordt beschuldigd, loopt nu de kans dat hij en zijn vrouw worden vermoord of dat zijn huis in brand wordt gestoken.

Op het proces hoeven de moordenaars en/of brandstichters alleen maar te verklaren die zij op een 'gruwelijke manier mishandeld' werden en kunnen daarbij verwijzen naar het reeds uitgesproken vonnis.

De vermoorde mensen zullen waarschijnlijk niet meer in staat zijn om de beschuldigingen tegen te spreken. Het recht op verdediging wordt hen aldus ontnomen.

Gezien dit een aanfluiting is van de grondwettelijke beginselen die in onze rechtsstaat gelden, nam ik contact op met verschillende parlementsleden (die mij tot nogtoe niet hebben geäntwoord).

Voor meer informatie: http://groups.msn.com/WerkgroepMorkhoven

Bedankt voor de genomen akties.
Graag een berichtje (als en) zodra enige politicus de tijd en moeite neemt om hierop in te gaan.
georg.

De Belgische Justitie die -zoals gewoonlijk- niets heeft gedaan om de klachten van de slachtoffers van de pedofiel te onderzoeken, probeert daarmee op een krankzinnige manier haar eigen tekortkomingen, naar de publieke opinie toe, dicht te dekken.

Als de informatie in het nieuwsbericht klopt was er sprake van een jury-uitspraak. Ergo, het vonnis IS de publieke opinie. Als er iets in de doofpot is gestopt, is dit met goedkeuring van de 12 vertegenwoordigers van het volk gedaan.

toevallig sexueel misbruikt? je verpest er een heel leven mee. Hoe ver moet je gaan bij iemand voordat diegene iemand vermoord? Heel ver denk ik. Denk dat de psychische schade ook groot is door het misbruik. waardoor de mensen zowiezo niet helemaal voor rede vatbaar zijn. Een straf had wel gemogen omdat je gewoon niet zomaar mag beslissen over iemands leven.

Hoi Anoniem,
Ik ben zelf slachtoffer van een en ander, en besef terdege wat dat met mij gedaan heeft. Toch heb ik nooit de behoefte gehad om zelfs maar te gaan zoeken naar schuldigen, laat staan daartegenover moord-neigingen te hebben.
Voor mij is de grootste schuldige de leefwereld van deze tijd (en ook reeds van 40jr geleden) Zie mijn ervaringsverhaal onder topic "internaat"
De taboe-sfeer waarin het hele gebeuren van (pedo)sexualiteit en sexualiteit onder kinderen getrokken is maakt een verwrkend gesprek met ouders/opvoeders bij voorbaat onmogelijk, waardoor narigheid als een "softwarekanker" tussen de hersencellen volledig aan zichzelf voorbijgroeit, en idd tot dit soort "Belgische toestanden" kan leiden.
20 jaar alcohol heeft mij geen goed gedaan, maar zonder zou een spoorlijn goed voor de hand gelegen kunnen hebben.
================================
geef mij kalmte, moed, wijsheid, en kracht
Jongens? Daar kun je niet niet van houden!!!

Wim, je contactverzoek wordt peremail beantwoord

geef mij kalmte, moed, wijsheid, en kracht
Jongens? Daar kun je niet niet van houden!!!

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.