ik ben een vrouw,21, en heb gevoelens voor kinderen.

23 antwoorden [Laatste bericht]

Hai,
Ik ben een vrouw van 21 jaar,
In mijn puberteit ontdekte ik dat ik op vrouwen viel, ik had er erg veel moeite mee om dit te accepteren. Ongeveer 6 jaar later, nadat t uit ging met mn vriend ging ik het steeds meer accepteren en zag ik een contact met een vrouw wel zitten.

Maar heel plots veranderde dit alles. Ik weet niet meer wanneer en al helemaal niet waarom en hoe dit alles heeft kunnen veranderen. Sinds een jaar heb ik nu seksuele gevoelens voor kinderen. Ik weet niet wat ik hier mee aan moet. Ik probeer het te verdringen en hoop dat alles weer naar t oude veranderd. Ik zal nooit wat met een kind willen beginnen.

Ik zou graag contact willen hebben, er een beetje over kunnen praten want ik krop het op, durf het niet aan iemand te vertellen en dat voelt heel eenzaam en verkeerd.

Ik hoop dat ik hier reacties op krijg,

Groetjes Janis

Oude reactie uit 2007: Hallo Janis,

Het zou kunnen dat de gevoelens voor kinderen er altijd al waren, maar dat ze nu naar boven zijn gekomen, d.w.z. als onderdeel van je natuurlijke erotische spectrum, vergelijkbaar met mensen die eerst dachten dat ze hetero of homo waren en later toch beseffen dat ze biseksueel zijn.
Ik neem aan dat je in je jeugd, toen je zelf kind was, ook al gevoelens voor kinderen hebt gehad.

Of dit soort gevoelens per definitie fout zijn hangt af van twee vragen:
- Leiden ze per definitie tot daden? De praktijk leert dat dit helemaal niet het geval is.
- Zijn daden die voortkomen uit pedofiele gevoelens per definitie kwalijk? Nee, er want die daden zijn zelf vaak niet seksueel en bovendien zijn er gevallen bekend van vrijwillige, onschadelijke erotische relaties.

Toevoeging uit april 2016: Wel zijn alle erotische relaties natuurlijk illegaal en daarom alleen al moet je ze niet aangaan. Bovendien is er een enorme verkettering op dit gebied, die kinderen kan schaden. Dus: het is anno nu niet verantwoord een erotische relatie aan te gaan.

Voor meer informatie over pedofiele gevoelens bij vrouwen, zie:

Archieven van Female Childlove

en

Butterfly Kisses

Sterkte!

T. Rivas

Voor een integere, open benadering en tegen elke vorm van misbruik.

Hallo Janis,

Ik denk dat je op deze website en anderen heel veel informatie zult kunnen vinden over het vallen op kinderen en of dat een probleem oplevert of niet, en zult ontdekken dat je in dat opzicht absoluut niet eenzaam hoeft te zijn. Helaas voor jou zijn er echter niet zo gek veel vrouwen die met dit probleem kampen, althans daar hoor je nooit zo veel van op het Internet. (Heeft iets te maken met het gebruik van Internet onder vrouwen, het feit dat vrouwen die met kinderen omgaan eerder geaccepteerd worden en meer van dat soort demografische dingen...)

Maar als je toch graag een keer contact wilt hebben met iemand die iets vergelijkbaars voelt, van ongeveer jouw leeftijd, en met wie je erover kunt praten, dan ben je welkom. lorem-ipsum@hotmail.com

Groetjes

Hallo Janis,

ik ben een vrouw van 37 jaar en ik heb ook pedofiele gevoelens. In mijn geval uitsluitend voor meisjes en niet voor jongens. Ik ben in het verleden lid geweest van het Martijn-forum en heb daar ook over mijn gevoelens geschreven. Momenteel ben ik daar geen lid meer. Ik ben wel lid van het PNVD-forum en ik schrijf ook stukjes op de website pedonieuws.nl

Zou je met mij in contact willen komen of heb je hier geen behoefte aan?

Rineke

Bedankt voor jullie reacties.
Ik zou er wel vaker over willen praten met een van jullie.
Groeten Janis

Hallo Janis, als je met mij in contact wil komen dan kun je Lorem Ipsum (reactie hier boven) een e-mail sturen. Hij is zeker te vertrouwen. Ik zal dan contact met hem opnemen zodat wij elkaar kunnen gaan e-mailen.

In ieder geval succes met het verder accepteren van je gevoelens. Onderdrukken is denk ik niet de goede weg. Je moet er mee leren omgaan en dat kan best lastig zijn.

liefs,
Rineke

je kan me op dit mailadres bereiken

Ik zoek contact met vrouwen om over pedofilie te praten, bij mij heeft deze vorm van erotiek zijn grenzen bereikt, en ik hoop een soort genoot te vinden.

Edwin
[knip e-mailadres - team]

Nou, ik wil dus wel met je in contact komen, lijkt me leuk! Je kan me gewoon een mail sturen en dan kunnen we wel msnen.
Doeeg!
Yahu

Lieve Janis, jij bent zeker niet de enige! Heb je Rineke al gecontacteerd? Je vindt onderzoek over vrouwelijke pedo's ook nog hier: in in het Duits of in het Engels. [Edit: Sites zijn inmiddels offline, red.]

Janis heeft geen contact met mij gezocht maar dat is misschien ook niet nodig voor haar. Ze weet nu in ieder geval dat zij niet alleen is, dat er meer vrouwen zijn die met deze gevoelens rondlopen. Iets waar de reguliere media vrijwel nooit iets over melden.

Seksuele gevoelens kunnen nooit verkeerd zijn, enkel acties kunnen verkeerd zijn.

Succes met je verder zoektocht.

Ik lees hier reacties van vrouwelijke pedofielen - ik begrijp uit bovenstaande dat Janis niet terug is geweest, maar Rineke, of een van de anderen, ben jij nog aanwezig op dit forum? Zou je eventueel voelen voor nader mailcontact?

'But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
'Oh, you can't help that,' said the Cat: 'we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
'How do you know I'm mad?' said Alice.
'You must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here.'

Ik heb de links in http://czyborra.com/pedofiles/sexuologen/marina-knopf.pdf alias http://bkgirls.net/research/marina.html. gevolgd. De eerste link is dood. De tweede link komt uit op Burger King - volgens mij net zoiets als MacDrek. Heb ook al eens op die butterfly-kisses doorgezocht maar ... Ligt 't aan m'n browser of zijn gewoon al die links morsdood?
[edit: pedonieuws.nl: 404-pagina kan niet worden gevonden]

Die sites bestaan niet meer, klopt.
"El rey sera rey, pero no se me puede hacer callar.", presidente Húgo Rafaël Frías Chavez

'Seksuele gevoelens kunnen nooit verkeerd zijn, enkel acties kunnen verkeerd zijn'

Oók reacties kunnen verkeerd zijn, de omgeving kan geschokt reageren wanneer je zoiets verteld en vol onbegrip zijn, onderschat dit niet!

hallo Janis
ik ben zelf al als jong meisje al vroeg in aanraking gekomen met seks. ik was bijna 9. ik heb er altijd met veel plezier aan terug gedacht.
De persoon waarmee ik deze seks had was mijn eigen vader. dit heeft tot mijn 19 de geduurd. nu heb ik zelf 2 kinderen een jongen en een meisje
ik heb ze nog nooit seksueel betast maar in mijn fantasie wel duizend maar. zowel mijn zoon als mijn dochter.

ik weet niet niet of je er wat aan hebt maar laat je fantasieën de vrije loop en bevredig dan jezelf doe ik ook altijd en werkt voor mij erg goed

Hallo,
Ik ben een 15 jarige jongen die juist gevoelens heeft voor oudere vrouwen. Zeker tussen de 25-40. Ik weet niet wat ik moet doen want ik heb het al heel lang en contact maken is moeilijk met een vrouw die dit ook heeft. Ik weet dus niet wat ik moet doen.

Het beste lijkt mij om er met een vrouw die dit ook heeft over te praten maar weet iemand wat ik kan/ moet doen?

Anoniem schreef:

Hallo,
Ik ben een 15 jarige jongen die juist gevoelens heeft voor oudere vrouwen. Zeker tussen de 25-40. Ik weet niet wat ik moet doen want ik heb het al heel lang en contact maken is moeilijk met een vrouw die dit ook heeft. Ik weet dus niet wat ik moet doen.

Het beste lijkt mij om er met een vrouw die dit ook heeft over te praten maar weet iemand wat ik kan/ moet doen?

Je moet geen contact proberen te zoeken met een vrouw 'die dit ook heeft' maar gewoon je weg zoeken.
Je wilt seks met haar, dus het erover praten kan met een ander ook wel Smile

Zijn jullie dezelfde btw? Anoniem van 15 en Mike van 15?

Ik heb op m'n 19e seks gehad (1e x) met de moeder van een vriend.
En dat was geweldig.
Niet elke vrouw of moeder is geweldig btw..

Maargoed, je mag me inboxen voor tips of begeleiding of wat dan ook.

Hier kan ik dat niet echt tot nu toe want jouw/jullie vragen zijn wat te algemeen.
Je mag je zooi ook hier dumpen, dan help ik (en de rest) je hier.

heee janis.
Ik ben Mike, 15 jaar en heb juist gevoelens voor oudere vrouwen. Dit wordt dus beschouwd als pedofilie en ik weet niet wat ik moet doen. Sinds jij ongeveer dezelfde problemen hebt kan je mij misschien helpe? Ik weeet echt niet wat ik moet doen
Anderen, wees welkom om mijn probleem ook te helpen,
Mike

wil even reageren op de opmerking van T.Rivas
je geeft aan dat janis het kan vergelijken met mensen die eerst dachten dat ze hetro waren en later er achter kwamen toch bi te zijn.
ik ben zelf bi-sexueel maar vind niet dat je dat gaan kan verglijken met het vallen op kinderen.
dat is iets erg pijnlijks... alsof wij kinderen lastig vallen omdat wij bi zijn. beetje verkeerde interpetatie/info vindt je zelf ook niet.

ff voor de duidelijkheid:

bi zijn houd in dat je zowel op mannen als vrouwen valt, en je dus absoluud niet bezig houd met op welke vorm van sex ook met kinderen

erg rare vergelijking sorry. Puzzled

Beste ongecontroleerde Fleur,

Die Rivas zei wel eens vaker merkwaardige dingen.
Maar in dit geval ben ik het meer met hem eens dan met jou.

De vergelijking van Rivas kon best.
Maar toen jij aan zijn vergelijking toevoegde dat het niet geldt als je iemand lastig valt, toen kon het niet meer.
Dus toen kreeg je gelijk: van jezelf.
Maar Rivas heeft daar niets mee te maken.

Want je snapt zelf ook wel dat je niet alleen kinderen kunt lastigvallen maar dat je ook volwassenen kunt lastigvallen.
Sterker nog, je valt Rivas met je bewering lastig.
Dus ook mensen die zeggen bi te zijn kunnen mensen lastigvallen.
En we kunnen er niks aan doen.

Sterker nog: ik ben meerdere malen lastig gevallen door kinderen die seks met mij wilden.
Gewoon omdat ze doorhadden dat ik dat met andere kinderen ook deed.
Dus dan moest dat ook maar ff met hen.
Ik wilde dat soms niet en vond het soms ook niet fijn.
Soms denken mensen teveel aan zichzelf.
Er is niks aan te doen.

Graag wil ik met jou in contact komen, mijn email adres is [knip - team]

Edwin, 37 jaar

Contactadvertentietje in een of andere krant? Ik kan niet precies beargumenteren waarom, maar je verzoek tot contact stuit me gevoelsmatig op de een of andere manier tegen de borst. Laat die griet toch lekker met rust. Daarbuiten is het draadje al 4 jaar oud..

Ik heb zelf twee kinderen; een zoon van 7 en een dochter van 3. En ik zou NOOIT een kind kwaad doen... Maar ik begrijp je. Mail me op [knip - team p.nl] en dan hebben we het erover.....

X

Rop

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.