coming out

29 antwoorden [Laatste bericht]

Hoi ! Ik ben hier vrij nieuw op de site en ik wil graag wat over mezelf vertellen . Ik denk dat ik best wel pedofiel ben . Ik zie graag jonge meisjes van 5 tot een jaar of 10 , ik vind ze so cute , echt waar . Ik draag ook hun ondergoed , nieuw en 2e hands . Maar ik vind kleuren in kleurboeken ook heerlijk . En dat is ook seksueel ! Verder kan ik heerlijk verliefd zwijmelen op meiden tot , in ieder geval , een jaar of 25 ofzo . Dat zijn wel de uitzonderingen , maar toch . Meestal houd het op bij 15/16 jaar . Maar het valt dan wel op in de omgeving . Ik heb me daar nooit voor afgesloten , en ik heb geen negatieve reacties gekregen . Ik weet dat ik een voordeel van mijn verzorgde uiterlijk heb , ik kleed mij ook fresh , zie er jong en sluit me niet af , en de meiden vinden mij ook cute of schattig zo van oooo koetie koetie koetie ongeveer , en ik heb dan ook nergens anders oog voor . De meeste oudere vrouwen schijnen het aan mij te zien dat ik pedofielen gevoelens koester ,dat is mij althans een paar keer gezegd . Nou , dat was het wel z'on b'eetje , voor nu ?! Ik hoop wat reactie's van jullie te krijgen , ik zal dan ook zeker antwoorden , al kan dat een paar dagen duren . Love , hellokitty ...

Hey hellokitty

Welkom! Jammer dat nog niemand hierop gereageerd heeft, dus doe ik het maar Big smile
Het is hier ook meestal drukker tijdens de vakanties denk ik.

Ik val niet op meisjes, maar heel veel leden hier wel. Dus er zullen zeker anderen zijn die hetzelfde gevoelens hebben als jou.
En wat bedoel je met dat je best wel een pedofiel bent. Ik bedoel ermee, val je ook gewoon op vrouwen van alle leeftijden of echt tot 25 zoals er staat?

Hoi ! Bedankt voor je reactie . Sexueel heb ik 1 x gevoel gehad voor een meerderjarige . Dat was dan zonder fantasietjes . Meestal is het bij jonger dan 10 jaar . Heel soms bij wat ouder nog , maar dan komt er wel verliefdheid bij . En terwijl ik dit typ , gebeurt t live , dus ... Helloxjekitty . ( Ik zie dat ik mijn text duidelijker moet maken , maat ik kan bijna nix met deze mobiel. En iets anders heb ik niet dan dit wifiding . Dus ik zit altijd superspannend in t openbaar te doen ! En ook bijna in mijn broek ! )

Hai, fijn dat je dit geschreven hebt!

Ik hoop echt dat je een heleboel reacties gaat krijgen. Zelf ga ik maar op een enkel ding in, ook al zit er in je bericht nog veel meer stof tot nadenken.

Wat ik me afvroeg toen ik je bericht las is of je ook een toekomstvisie hebt over wie je uiteindelijk zelf wilt zijn of worden. Je schrijft over het hier en nu en dat is heel begrijpelijk, maar als je echt gaat nadenken over wie je eigenlijk bent, hoort daar denk ik ook de verdere toekomst bij. Je blijft namelijk niet eeuwig jong van uiterlijk.

Praktisch gesproken heb je een pré op velen van ons omdat je ook (wel eens) wat oudere meiden leuk vindt. Dat is fantastisch en dat moet je denk ik ook gewoon voor jezelf koesteren want dan heb je een uitlaatklep die het je mogelijk maakt in deze maatschappij te functioneren zonder onoverbrugbare frustraties. Je kunt het voor jezelf verder invullen zoals het bij jou past, maar zie het als een "opportunity", zoals de Engelsen het uitdrukken.

En dan nog iets: met gevoelens van liefde voor kinderen is niets mis hoor, die heeft iedereen als het goed is. Geilheid jegens kinderen, dat is een ander verhaal. Denk er maar eens over na hoe het bij jouw persoonlijk zit met deze twee componenten.

Hoi allemaal ! Alvast bedankt voor de fijne reacties ! Ik ben blij dat deze site bestaat ! Ik ben meteen lid geworden toen ik m vond ! Uk heb immers ook veilen gevoelens bij kinderen . Groetjes , hellokitty .

Hoi hellokittiy,

Mag ik je vragen of je dezelfde persoon bent als 'seamus'?

Op mij kom je namelijk nogal zo over.

Wat bedoel je precies met ''Uk heb immers ook veilen gevoelens bij kinderen'' ?

Welkom hier!

Hopelijk kun je je verhaal hier kwijt Smile

Smile hoi ! Nog n btje over mijzelf . Zoals jullie al weten draag ik alléén kinderondergoed (meisjes) en natuurlijk van hello kitty , maar ook Dora en Disney . Dat doe ik al jarenlang en ik heb geen ander ondergoed meer . Mezelf onder lekker glad scheren doe ik al vanaf dat ik 14 jaar ben . Ik vind het trouwens lekker om mijn kinderondergoed een beetje zichtbaar te dragen . Soms kan je t gewoon door mijn jeans heen zien omdat t héél strak zit ! Lekker ! T leukste is als t al gedragen is door n kind en t al flink verwassen is ! Meestal word ik dan ook als n kind behandeld ook . Vind ik ook leuk ! Doei . Hellokitty .

Ben je een jongen of een meisje, Hellokitty?

Hoi Hellokitty.

Welkom op het forum hier!

Ook ik ben wel nieuwsgierig naar je geslacht, vooral met betrekking op het dragen van Hellokitty/kinderondergoed. (enkel om een wat beter beeld van je te krijgen)

Groetjes,
Sin.

Hoi ! Nou , ik beantwoorddie vraag eigenlijk liever niet ,maar ik heb n werkend wormvormig aanhangsel , maar de vorm van mijn lichaam ( verhouding in breedte en lengte van schouders , borstkas , taille en heupen is helemaal vrouwelijk . Ik ben wel lekker plat van boven !!! Xje hellokitty !

Dank voor je antwoord. Nu begrijp ik je verhaal wat beter en kan ik een wat beter beeld van jou, als persoon, schetsen. Smile

Groetjes,
Sin.

Hoi sin , wat voor beeld heb je van mij geschetst dan ? Big smile

ROFLOL! (Rolling Over the Floor Laughing Out Loud) Big smile
Je bent een aanwinst voor deze groep. Ik bewonder en beneid je ongecompliceerde eigenheid. Hou die alsjeblieft vast!

!!! Zal ik doen !!! Bedankt voor de lieve reacties ! Nou , ik kan nog wel wat over mezelf kwijt hier . Vind uk nog lekker ook !!! Ik draag niet alléén het kleinste en strakste kinderondergoed wat ik aan kan , altijd preteen meisjes , maar ook zoveel en zo vaak ik maar kan ( elke dag dus ... ) gebruikte kinderkleren ook zo strak en klein mogelijk en vooral omdat ik het zo lekkerder vind !!! Vandaag heb ik een meisjesonderbroekje aan waar love girls op staat !!! Het is roze met geel en de text zit boven me broek en beneden me jasrand ! ! ! Ik vind het gewoon lekker !!!

Vind het eerlijk gezegd wel heel maf hoor wat jij allemaal schrijft en doet... Maar goed, ben zelf een pedofiel en zou dus redelijk hypocriet zijn om te veroordelen. Ieder zijn ding zeker Tongue

Je bent niet alleen Quinten. Ik denk dat ook. Goed dat je dat hard op uitspreekt. Een ieder is uniek in zijn invulling van pedofiel zijn. Dat wil niet zeggen dat ik alles ook goed, normaal of acceptabel vind. En strak kinderondergoed dragen scoort ook best hoog op mijn weirdo-meter. Van mij mag het hoor, maar het heeft niets van doen met mijn wijze van pedofiel zijn beleven.

Je leest hier hoe ik pedofiel ben . Niet alléén met strak kinderondergoed , maar dat kun je zelf ook lezen . En hoe ik naar meisjes kijk , hoef k hier toch niet te beschrijven ??? Of misschien wel ? En als je dit al weird vind .... Oei . Ik zal morgen/overmorgen er opzetten hoe ik mijn eerste kinderondergoed 'kreeg' . Doe je riempjes dan maar vast ...de eerste x dat ik damesondergoed ging kopen werd ik door de verkoopster naar de kinderafdeling gestuurd . Ze nam me aan mijn mouw mee en hime 2 kinderondergoed voor meisjes van 6 jaar ofzo voor , 1 wit en 1 met n kinderachtig printje waar ik van schrok , toen nog . Ze zei die word t , geef ke portemonnee maar . Ik wou zo snel mogelijk weg , dus ik heb t maar gedaan . Op de markt is t ook zo gegaan , alleen hield die verkoopster het kinderondergoed hoog en riep deze word t ! En nu vind ik het lekker en draag ik het kleinste , strakste en kinderachtigste meisjesondergoed dat ik kan vinden , nieuw en door jonge meisjes gedragen en ik kom er lekker in klaar ook !!!

Hoi Kitty,

Je mag het van mij zo gek maken als jezelf wilt, mits binnen de regeltjes der wet. Dat is wel zo veilig. Maar wat mij betreft doe je helemaal geen ondergoed aan....

Vandaag deed ik mee aan een online onderzoek. Daar werd me "het hemd van het lijf" gevraagd of ik vrouw wilde zijn, of meisje of jongetje, of ik vrouwenkleren droeg of meisjeskleren of jongenskleren. Of ik seksueel opgewonden raak van het idee meisje te zijn etc etc etc.

Iets voor jou?

Iiiieeeeek ! Helemaal geen ondergoed aan ??? Ik zal op die site kijken !

Maar hoezo helemaal geen ondergoed aan dan ? Groetjes .

Laatst zijn mijn nagels roze gelakt door twee meisjes van 10 en 12 jaar ! Ze wilden het zelf en ik heb ja gezegd ! Verder is er niks gebeurd ! Ik loop er nu al 2 weken mee !

Bleef de nagellak zo lang zitten dan? Of zag het er op het eind best wel niet uit?

Andere vraag, waarvan ik niet eens zeker weet of ik het antwoord wel wil weten, maar het lijkt zo raar.
Hoe kom jij aan GEBRUIKT ondergoed?! En ben je daar niet al eens op betrapt, ondergoed stelen?

Hoe gaat men in jouw omgeving met je om en hoe je familie?
Ik neem aan dat het toch wel bij een enkeling raar over zal komen, ongeacht hoe vrouwelijk je er uit kan zien, uiteindelijk ben je toch een man.

Bij sommige discussies op ons forum voel ik me een ruimtewezen...

Dan ben je niet alleen daar in de ruimte ik heb het soms ook.

Ik begrijp dat jullie vreemd aankijken tegen de ontboezemingen die in deze thread naar voren komen. Maar vreemd of ongebruikelijk is niet per se verkeerd, en met het dragen van kinderondergoed doe je niemand kwaad, toch? Ik kan me trouwens best voorstellen dat dat leuk en zelfs geil aanvoelt.

Ach, ik zou ook best eens een (gedragen) meisjesslipje willen proberen, ben alleen bang dat mijn zaakje dan zo in de knel komt dat ik smeek om geen erectie te krijgen... Tongue

Daar heb ik nauw geen last van !!! Tongue

Niemand zegt dat het verkeerd is. Het komt op mij alleen nogal vreemd over, en dat vind ik wel grappig omdat mijn voorkeur door veel buitenstaanders als nogal vreemd wordt gezien. Ik ben een preutse pedo Big smile

Tongue Ik dacht , ik reageer maar weer ... Maar ik weet eigenlijk zelf niet waarom ...
Maar ....? stelen ? Nee hoor , ik kan het gewoon kopen !!! vind ik ook leuk ... Tongue Tongue Als ik hier een foto van mijzelf kon plaatsen ...
( dan zie je hoe ik erbij loop ! ) Party Tongue Tongue Tongue Tongue

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.