Al heel lang pedofiel maar nieuw op dit forum

7 antwoorden [Laatste bericht]

Na veel levensjaren en ook al heel erg lang pedofiel zijn ben ik eindelijk op een forum over pedofilie aanwezig. Een vreemde gewaarwoording voor mij. Ik ben oud maar niet iemand die continue roept dat "vroeger alles beter was", hoewel het in de zeventiger jaren geweldig was dat je in de seksshop kinderporno tijdschriften en 8mm films kon kopen. Oftewel vroeger was er wel [i]iets[/i] dat beter was Wink Nadat de productie en verkoop verboden werd id het nog een tijdje zo geweest dat je het wel in je bezit mocht hebben maar dat is sinds eind vorige eeuw ook al verboden. Wat tegenwoordig erg leuk is is dat ik niet meer hoef te werken om centjes te verdienen en dat ik wel nog voor mijn lol wat vrijwilligerwerk mag doen Smile (VOG is geen probleem voor mij).

Leuk dat dit forum bestaat. Hebben jullie geen last van enorm veel aanvallen van "white knights"?

Leuk dat je dit forum dan toch gevonden hebt. Ben je een vrouw zoals je forumnaam suggereert? En val je op jongetjes of op meisjes?

Hallo Buzz, mijn naam op dit forum is de naam van een meisje waar ik lang geleden behoorlijk op verkikkerd was. En, ja, ik val op meisjes Smile

Hoi Jorinde, welkom op het forum.

Ik ben ook wel benieuwd naar jouw verhaal. Val je op jongetjes of op meisjes? Hoe oud was je toen je merkte dat je pedofiele gevoelens hebt? etc.

Hopelijk horen we meer. Smile

groetjes,
Sin.

Toen ik 13 was had ik wel al door dat ik meisjes tussen de 6 en 8 veel leuker vondt dan meisjes van mijn eigen leeftijd. Besefte ik op dat moment dat ik pedofiel was? Nee dat niet.

Op dit moment vindt ik vooral meisjes tussen 4 en 11 leuk. De bovengrens is een beetje flexibel omdat het bij mij wel afhankelijk is of ze nog echte jonge meisjes kenmerken hebben en niet aan het puberen zijn.

Klinkt heel herkenbaar Jorinde.

Hopelijk vindt je hier wat je zoekt.

groetjes,
Sin.

wat is het dat je hier zoekt jorinde?

Smile love you hanks voor je verhaal

[knip - geen emailadressen in de tekst, team P.nl]

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.