Contact vrouwelijke pedofiel

32 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo allemaal,

ik ben helemaal nieuw hier, en vroeg mijzelf af of een vrouwelijke pedofiel zin heeft in contact met mij.
puur om gedachten uit te wisselen (misschien meer)
ik zelf ben 26 en mijn voorkeur gaat uit naar meisjes van 4 t/m 14 jaar.
Zelf heb ik nog nooit wat met deze gevoelens gedaan, ook niet over gesproken.

Wie o wie wilt hier met mij over praten ?

Hoi,

Ik ben dan wel geen vrouw, maar ook ik zoek een vrouw die op jonge mensen vallen. Mannelijk als vrouwelijk. Het liefst tussen de 8 en 15 jaar.
Het zou mooi zijn als er vrouwen zijn die op jouw berichtje reageren. Ik zou ook graag een relatie willen hebben met een vrouw die ook gevoelens heeft met deze leeftijdscategorie. Het hoeft niet actief te zijn, maar wel fijn als je er samen openlijk over kan spreken. Smile
Ik zal deze topic ook met veel plezier volgen.

Groetjes,
Co

Hoi Co,

Dat lijkt me een lastige zoektocht, een leuke vrouw vinden met pedofiele gevoelens. Val je ook op vrouwen?
Je schreef:

co schreef:

Het hoeft niet actief te zijn …

Wat bedoel je hiermee? Het klinkt griezelig vind ik. Het mag wel actief zijn? Kun je vertellen wat je bedoelt met ‘actief zijn’?

Ik denk dat het hier gaat om een actieve of niet actieve relatie tussen de volwassenen, niet tussen volwassenen en kinderen.

Wink

Hey Meso,

Het is een beetje verkeerd verwoord. Met actief bedoel ik dat iemand zoekt naar plaatjes enof filmpjes van jonge meisjes en jongens of plekken opzoekt zoals een zwembad. Ik zoek dat soort plaatjes enof filmpjes of plekken niet op. Ik val op vrouwen, om jouw eerste vraag te beantwoorden.
Zijn er vrouwen lid van deze site? en zo ja, hoeveel dan? Of is dat informatie wat niet gedeeld mag worden.

Hoi jongens,

Ik ben een vrouwelijke pedofiel. Val op meisjes van +/- 8 tot 13.
Helaas voor jullie ben ik lesbisch dus een relatie zit er niet in. LOL. Big smile
Vragen stel ze gerust!

Hoi Dayle,

Leuk dat je reageert.
Hopelijk zijn er nog meer vrouwen actief op deze site.
Hun reacties zie ik graag tegemoet komen. Big smile

Hallo Dayle,

Misschien heb je de oproep van mij en mijn collega Guido (https://www.pedofilie.nl/node/8439) voorbij zien komen. Wij werken momenteel aan een boek waarin we pedofilie zo breed mogelijk willen belichten. Daarvoor hebben we al met veel mensen gesproken. We willen het ook hebben over de vrouwelijke pedofiel, waar meestal weinig aandacht voor is. Daarom zijn we op zoek naar een vrouw die over haar ervaringen wil praten in een achtergrondgesprek om ons wat richting te geven. Zou jij het zien zitten om wat over jouw situatie te vertellen? Dat kan volledig anoniem of onder pseudoniem; waar jij je het fijnste bij voelt. Als je meer wilt weten kun je onze oproep nog even bekijken of mij een berichtje sturen.

Ik hoop wat van je te horen. Met vriendelijke groet,

Victor

Ik zie op deze site best wel regelmatig een oproep voor vrouwelijke pedofielen.
Ik vraag me af waarom. Misschien voor een mogelijke relatie? Wink

Tsja... kan het me wel voorstellen hoor... ik ben 2x getrouwd geweest (1 overleden, 1 gescheiden), maar pedofilie was niet echt een mogelijk gespreksonderwerp. En een relatie, of zelfs trouwen met een kind is ook geen optie. Dus de 1 na beste optie is dan toch een relatie met een vrouw die jouw voorkeur begrijp en waar je erover kan praten. Dat zou ik ook wel willen, eigenlijk Wink
Maar helaas... ze zijn zeer dun bezaaid, lijkt het wel, OF goed verstopt! En is er hier eindelijk 1, dan is ze lesbisch.. LOL.

Idd. voor een mogelijke relatie.
In mijn vorige relaties heb ik er nooit over kunnen en durven spreken. Dat kijkt me heerlijk. Om eens echt mezelf te kunnen zijn in een relatie.
Er zullen vast meer mannen, dan wel vrouwen, zijn met hetzelfde gevoel. Ook heb ik het idee dat vrouwen niet snel zullen reageren via een site als deze.
Hopelijk melden er zich nog vrouwen aan. Big smile

Wel netjes achteraan in de rij aansluiten, he? Er zijn vele wachtenden voor u...

co schreef:

Ook heb ik het idee dat vrouwen niet snel zullen reageren via een site als deze.

Wat bedoel je hiermee, co? En heb je eventueel tips om de site aantrekkelijker te maken voor vrouwen?

Inderdaad, waarom zouden vrouwen niet via deze site reageren? Ik vind de site zowel uiterlijk als inhoudelijk op niveau, plus er is een duidelijke aanwezigheid van eligible bachelors Smile.

Voor veel mannen is het ongetwijfeld een droom om een relatie te hebben waarin ze eerlijk kunnen zijn over hun voorliefde; dat geldt ook voor mij. Ik zou al blij zijn als ik mannelijke vrienden zou maken met wie ik er over kon praten! Maar misschien beleven vrouwen dat anders.

Tip voor Jorge & co: wat denk je van een 'eenzame harten'-rubriek op de site, waar single pedofielen een profiel aan kunnen maken? Bij Okcupid is er helaas geen mogelijkheid om 'kinderliefde' aan te vinken...

(Ik maak maar een grapje natuurlijk Wink.)

In elke grap zit minstens 20% waarheid in Wink
Maar dan zeker wel profielen met naam en foto enzo? Wink

Denk niet dat er heel veel vrouwen zijn die op zoek zijn naar een pedofiele partner, zelfs niet als ze zelf pedofiel zijn.
Maar je weet het niet... al zouden het maar een enkeling zijn?

Weet je waar vrouwen wel dol op zijn? Op (ex) deliquenten. Waarom weet ik niet precies... maar zelfs iemand als een M. Dutroux krijgt geloof ik een hele postzak fanmail per dag van vrouwen, waarvan er velen met hem willen trouwen!?!!
Dus veroordeelde pedoseksuelen zouden hier wellicht nog best een kansje kunnen hebben Wink

Ben ik dan de enige die denkt dat meneer een vrouwelijke pedofiel zoekt. Zodat ze samen hun (of een) kind kunnen misbruiken? Ik bedoel praten over je gevoelens kan ook met iemand van het zelfde geslacht.

Ik heb me speciaal voor deze reactie aangemeld.

Laten we dat eens onderzoeken. Wie denkt dat nog meer?

Ik ben benieuwd...

Welkom!

Of je de enige bent weet ik niet. Ik denk dat veel lezers zich stil houden omdat ze de indruk hebben dat dit forum alleen voor pedofielen is. Dat is niet zo: of jij pedofiel bent weet ik niet, maakt ook niet uit want je mening is welkom. Ik ben persoonlijk wel blij met wat tegengeluid, ook al is jouw mening niet de mijne.

Praten kan ook met iemand van hetzelfde geslacht, maar ook een pedofiel heeft wel eens behoefte aan intimiteit, aan gezelligheid in huis, aan je lief en leed kunnen delen. Dat is logischerwijs veel lastiger omdat je geen (sterke) seksuele gevoelens hebt voor mensen van je eigen leeftijd. Maar dat neemt de behoefte zelf niet weg. Als je zo'n relatie niet kan hebben met de mensen die je wel aantrekkelijk vindt (kinderen), dan zoek je een alternatief. Ik vind de oproep dus heel logisch en kan me er alles bij voorstellen, te meer omdat ik zelf al vijftien jaar een relatie heb met iemand van mijn eigen leeftijd. Dat is dan wel een man (ik ben ook een man), maar dat werkt voor mij ook. Voor anderen misschien niet, die hebben liever een vrouw. Kan ik me best iets bij indenken.

Je eigen kind misbruiken doen pedofielen net zo min als homo- en heteroseksuelen omdat eigen kinderen eigenlijk nooit aantrekkelijk zijn. Incest komt voor, maar eigenlijk altijd vanuit andere motieven dan pedoseksuele.

Waarom denk jij dat de plaatser van de oproep kinderen wil misbruiken? En waarom wil hij dat samen met een vrouw doen?

Als eerste dankje dat mijn reactie toch is geplaatst.

Ik ben zelf parthenofiel. Ik heb niets met prepuberale kinderen (hoewel ze mij wel geweldig vinden).

Ik kom wel eens op het diepe web en ik weet dus dat vrouwelijke pedofielen in trek zijn.

En dat is de reden waarom ik denk dat de topicstarter daarom een vrouwelijke pedofiel zoekt.

En waarom geen man? Omdat topicstarter geen homo is, wat trouwens ook vrij uniek is voor een pedofiel aangezien 80% toch wel homo is op het diepe web. (En ook hier.)

In het kort: Vanwege mijn ervaring op het diepe web, denk ik dus dat topicstarter daarom een vrouw zoekt.

Citaat:

wat trouwens ook vrij uniek is voor een pedofiel aangezien 80% toch wel homo is op het diepe web. (En ook hier.)

Hm, valt toch wel mee? Misschien tel ik anders? Smile

Geen dank, er is geen enkele reden om je reactie niet te plaatsen.

Dat vrouwelijke pedofielen in trek zijn snap ik nog wel, en dat dat op het deep web ter sprake komt neem ik graag van je aan. Maar jij geeft aan dat je denkt dat ze in trek zijn omdat man en vrouw dan samen (hun eigen) kinderen kunnen misbruiken. Met mijn vraag bedoelde ik hoe je aan die gedachte komt. Daar heb je niet op geantwoord.

9 van de 10 keer plaatsen we ze niet, maar het valt me op dat er best wat luie "hey hoi, wil graag met je mailen, ok doei" berichtjes door nieuwelingen worden gepost bij berichten van vrouwelijke pedofielen. Vaak van totaal nieuwe bezoekers en vaak in oude topics. Ze zoeken echt naar zo'n topic om alleen dáár op te reageren. Dus vrouwelijke pedofielen zijn blijkbaar in trek.

Dat gezegd hebbende: ik kan niet hun motief raden. Zoals Jorge aangaf zijn er best wat pedofielen die een relatie willen met iemand die zo'n fundamenteel aspect van wie ze zijn écht begrijpt. Dat je van elkaar snapt wat je soms ziet als je in de zomer op het terras zit. Misschien ook rollenspel in bed? Dat soort dingen. Ik weet niet hoeveel pedofielen jij kent, maar: dit komt best veel voor.

Maar wat jij dacht zou ook best kunnen. Ik heb er ook zeker aan gedacht dat dat kan meespelen. Maar gelukkig ken ik zulke stellen niet. Geen idee dus eigenlijk. Ik kan me wel voorstellen dat als je pedofielen vooral kent van berichten over zedendelicten, dat dit het allereerste is waar je aan denkt. Toen ik jong was en merkte dat ik pedofiel was schoot het ook door me heen dat ik wel "net zo'n monster als de pedo's uit het nieuws" zou worden. Dank god voor mensen zoals achter onze site, die me andere perspectieven boden.

Is het een mogelijkheid? Ja. Is het een mogelijkheid die onmiddellijk bij mij opkwam? Nee. Zijn er ook andere (minder negatieve) verklaringen mogelijk voor de post van de topicstarter? Zeker.

Dus met al dat indachtig heb ik ook geen reden dit direct negatief in te vullen.

Overigens zijn er ook best wel pedofielen met een kinderwens die helemaal niets te maken heeft met pedoseksuele verlangen. Het is niet omdat men niet (exclusief) hetero is dat men geen kinderwens kan hebben die perfect vergelijkbaar kan zijn dan de kinderwens van een 'gewone hetero'.

Het zou wel een mogelijkheid kunnen zijn dat ze samen eerder geneigd zijn KP op te zoeken omdat er makkelijker gepraat kan worden over hun seksuele voorkeur. Dit was dan ook het eerste wat ik dacht toen ik de oproep las. Ik denk dat iemand met pedofiele gevoelens beter samen kan zijn met iemand zonder pedofiele gevoelens, maar dat er wel openlijk kan worden gepraat over de strubbelingen die pedofilie met zich meebrengt. Ik ben bang dat de grenzen sneller vervagen bij een pedofiel stel, maar dat hoeft natuurlijk niet, misschien is het juist het tegenovergestelde. Eigen kind misbruiken kwam gelukkig niet in mij op.

gr. Anne

Hoe ontwikkelen grenzen zich binnen een relatie tussen twee pedofielen? Goede vraag. Nu vorm ik zelf een deel van zo'n relatie, al behoorlijk lang, en wij houden elkaar scherp op dat gebied. Dreigt een van ons over de morele of wettelijke grenzen heen te gaan dan grijpt de ander altijd in. Dat is heel fijn vind ik; een buffer voor je zwakste momenten. Ik heb geen idee hoe mijn morele kompas zich had ontwikkeld zonder onze relatie, dus durf ik ook niet te zeggen of ik mezelf dan aan dezelfde grenzen zou houden als dat ik nu doe, maar wie weet zou ik er dan best wel anders bij zitten.

Nu is onze relatie natuurlijk niet dé relatie. Ik denk dat grenzen zich op verschillende manieren kunnen ontwikkelen binnen een relatie, en vast ook wel in een richting die veel mensen als onwenselijk zouden zien. Je zou er een leuke studie naar kunnen uitvoeren denk ik.

Ik zie op dit forum ook te vaak oproepjes van nieuwe mensen (vrijwel uitsluitend mannen) die specifiek op zoek zijn naar een pedofiele vrouw om mee 'te praten'. Sommigen zijn eerlijk met hun toevoeging 'en meer', alhoewel dat dan weer niet gespecificeerd wordt. Dit lijkt me geen datingforum en bovendien lijken de oproepjes me nogal wanhopig om een aantal redenen.

Een pedofiele vrouw zal per definitie niet primair geïnteresseerd zijn in een man. Immers, de primaire voorkeur is kinderen. Nu is het uiteraard wel zo dat niet elke pedofiel uitsluitend op kinderen valt, maar je zult nooit de ideale partner voor een pedofiele vrouw kunnen zijn. In in ieder geval niet omdat je toevallig ook op kinderen valt.

Er zijn statistisch gezien veel minder pedofiele vrouwen. En er zal een goed aantal daarvan niet eens op het mannelijke geslacht vallen. Of zelfs nog single zijn. Zoals Buzz hierboven al opmerkt: sluit maar achter aan. Een simpel oproepje hier zal niet opeens magisch een beschikbare vrouw naar voren toveren die zich dankzij de oproep op je werpt.

Maar wellicht het meest frapante is dat men contact zoekt met een vermoedelijke partner op basis van slechts 1 karaktereigenschap: hun geaardheid. Men doet zelden moeite om meer over zichzelf te vertellen of zelfs maar te zeggen waarom een vrouw zich specifiek voor die persoon zou moeten interesseren. Zelfs alleen al voor een gesprekje.

Nu snap ik wel dat het niet verstandig is persoonlijke gegevens prijs te geven als men zich op een publiekelijk forum als pedofiel profileert. Maar zelfs op een datingsite voor heteroseksuelen kom je niet ver als je zegt op zoek te zijn naar een vrouw die op mannen valt en verder niets. Ergens in de leeftijd tussen de 18 en 90? Woonachtig ergens tussen Zeeland en Nieuw-Zeeland? Mag elke hobby hebben? Van elke willekeurige sport, muziek, kunst, televisieprogramma of film houden? Mag elk mogelijk uiterlijk hebben? Van elke politieke partij zijn? Dan zijn je standaarden wel erg laag. Ik zou me niet voor zo iemand interesseren.

Hai!

Ik ben een vrouw Smile , maar ehm...zelfs ik vraag me een beetje af waarom je een vrouwelijke pedofiel "nodig" hebt om van gedachten te wisselen? Lijkt mij dat de andere mannen hier op het forum dezelfde soort gedachten hebben als jij?

Beste Polly,

Misschien heb je de oproep van mij en mijn collega Guido (https://www.pedofilie.nl/node/8439) voorbij zien komen. Wij werken momenteel aan een boek waarin we pedofilie zo breed mogelijk willen belichten. Daarvoor hebben we al met veel mensen gesproken. We willen het ook hebben over de vrouwelijke pedofiel, waar meestal weinig aandacht voor is. Daarom zijn we op zoek naar een vrouw die over haar ervaringen wil praten in een achtergrondgesprek om ons wat richting te geven. Zou jij het zien zitten om wat over jouw situatie te vertellen? Dat kan volledig anoniem of onder pseudoniem; waar jij je het fijnste bij voelt. Als je meer wilt weten kun je onze oproep nog even bekijken of mij een berichtje sturen.

Ik hoop wat van je te horen. Met vriendelijke groet,

Victor

Hallo, ik ben een jongen van 14 en ik wil graag meer weten over uw keuze en waarom u dit graag wilt. Kunnen we misschien met elkaar praten?

Ik ben een vrouw van rond de 50. Ik ben niet lesbisch maar val wel sinds mijn 20e ong op jonge meisjes. 11-13 jaar of 4-5 jaar. Nooit op volwassen vrouwen. Ik heb altijd hetero-relaties gehad. Mijn 'andere' gevoelens heb ik onbewust lang weggeduwd. Het was er nauwelijks. Ik had zelf ook dochters, ik denk ook daarom. Moedergevoel staat definitief boven lustgevoel. Mijn dochters zijn nu volwassen. Sinds een jaar ongeveer laait alles weer op. Ik doe er actief niets mee. En ik denk ook dat ik die grens nooit zal overschrijden. Ik heb wel een korte relatie gehad met een man die mijn voorkeur deelde en dat was erg opwindend en prettig. Eindelijk open zijn.
Als vrouw heb je zo je voordelen. Je bent minder snel 'verdacht' dus hebt meer 'privileges' als het om kijken en fantaseren op afstand gaat.
Een relatie met een man die je 'geheim' kent kan fijn zijn, aan de andere kant is er weinig dat je afremt en kan het een actieve vorm gaan aannemen. Valkuil dus. waar ik gelukkig niet ben in gevallen.

Ik ben er nog niet over uit of het goed of fout is. Men belicht alleen de traumatische ervaringen. Terwijl ik in mijn omgeving ook andere ervaringen heb gehoord. In de jaren 70 heerste er een open moraal..alles kon en niks was gek.
Niet ieder kind heeft het als traumatisch ervaren als er betrekkingen waren.
Ik vraag me af of er veel vrouwen zijn die deze gevoelens koesteren, zijn ze er sporadisch of verstoppen ze zich gewoon goed? En wat ik zei, als vrouw is dat laatste veel gemakkelijker.

Maargoed..dat ze bestaan dus...

hoi wynot
hier ook bijna 50 er worstel ook met het zelfde
ben wel man weet ook niet of je man of vrouw zoekt als gespreks partner ?

Ik ben een vrouw en bijna 26 jaar oud. Ik merk dat ik op erg jong uitziende jongens val. Niet jonger dan 12 maar wel soms 14 of 15 jaar oud. Max 18 leeftijd. Ook ben ik echt verslaafd aan shotacon manga waarbij de leeftijd vaak rond de 10 jaar oud ligt. Lolicon manga heb ik ook gelezen maar het doet me niets, ik houd echt alleen van jongens. Meeste mensen weten dat ik op jongere jongens val maar niet dat ze jonger zijn dan 18. Ik ben erg klein 1m50 en lijk eerder 16 dan 26 dus jongere jongens zien mij wel staan maar ik kan niets doen met ze als ze jonger zijn dan 18. Ik heb wel een vriend hij is 30 ik voel me niet echt aangetrokken tot hem maar ik houd veel van hem!. Niemand ook hij niet weet dit van mij. Ik moest dit even kwijt..hoi hoi.

Ik vind daar niets pedofiel aan, als ik eerlijk zeg. Al speelt leeftijd voor mij in de liefde geen rol, zeg jij eruit te zien als 16.
Dan beschouw ik jou als 16 en vooral niet als 26. Leeftijd zegt me verder echt niets en op eerste plaats beschouw ik je trouwens gewoon als mens.

Buitenom dat, is het wel fijn als je eerlijk kunt zijn tegenover je vriend. Ik ken jou en je relatie natuurlijk niet persoonlijk. Soms liggen de dingen inderdaad moeilijk en wil je vooral niet iemand van wie je zoveel houd gaan kwetsen. Volwassenen kunnen net zo gevoelig als kinderen zijn, daar zit geen verschil in.
Verder valt je vriend zelf ook op jong uitziende meiden, als ik zo zeggen mag Smile

Zelf heb ik een oudere vriendin, die het ook van mij weet. Ze is nu mijn hartsvriendin (geen seksuele relatie meer) en ik houd zeer veel van haar.
Zij valt zowel op vrouwen als op jongemannen (biseksueel) en ik gun haar de mooiste en beste gozers en dames toe naar heel haar smaak.

Hoe dan ook, wat jou ziet staan, ziet jou wel staan, en er is niets vreemds of anders dan wat gewoon een puur natuurlijke reactie is. Geniet het leven Wink

Hallo anonieme jonge vrouw,

Welkom op het forum. Fijn dat je even je verhaal doet. Dat kan al opluchten, niet waar? Is het een rare gewaarwording dat je op jongere jongens valt? Heb je het er moeilijk mee? Ik snap dat als niemand dit weet, het soms best bedrukkend kan zijn om zo'n geheim voor je te houden. Misschien zijn er mensen in je omgeving die je daarin vertrouwt en met wie je hier toch over kunt praten? Lukt dat niet, dan ben je natuurlijk sowieso hier van harte welkom je verhaal (verhalen) te doen.

Voor de duidelijkheid: de wet stelt een leeftijdsgrens van 16 jaar voor seksuele contacten. Alles daaronder is strafbaar. Daarboven mag, mits er geen afhankelijkheden zijn, als in dat jij leraar, mentor, dokter, zuster en dergelijke bent. Seksueel getint beeldmateriaal van jongeren is verboden als de jongere onder de 18 is. Jouw persoonlijke regel: nix onder de 18 is dan dus ook een veilige regel.

Ik hoop meer van je te horen. Bijvoorbeeld over hoe je die aantrekking tot jongere jongens ervaart. Is die altijd op die leeftijdsgroep geweest of is die wat verandert in de loop der jaren. Hoe voelde die aantrekking toen jezelf tot die leeftijd behoorde? Had je er toen al besef van of viel je toen juist op jongere jongens? Enfin, 1.001 vragen.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.