start met nieuwe groepen voor mannen, vrouwen en jong-volwassenen

Geen reacties

Hallo,

Zoals sommigen misschien van jullie hebben gelezen, ben ik sinds kort begonnen met een praktijk speciaal voor mensen met pedofiele gevoelens. Ik wil via deze weg even laten weten dat ik start met nieuwe groepen, zie; www.hulpverleningvoorpedofielen.nl en dan kopje Agenda.

Speciaal voor jong-volwassenen (jongeren tussen de 15 en 23 jaar) heb ik ook een groep. Hier kun je als jongere terecht wanneer bijv. twijfels hebt over je gevoelens, merkt dat je last ondervindt hiervan, misschien zelf ervaring hebt met seksueel misbruik en hierdoor verward bent over je geaardheid en jouw liefdes/seksuele voorkeur en misschien merkt dat je een drang hebt tot het kijken van kinderporno en je hier niet prettig bij voelt. Voor jongeren die laagdrempelig aan de slag willen met hun persoonlijke vragen en problemen, zonder meteen een label opgeplakt te krijgen en niet direct in aanraking willen komen met volwassen psychiatrie.

Daarnaast heb ik ook een groep speciaal voor vrouwen met pedofiele gevoelens. In de reguliere zorg is hier momenteel helaas weinig aanbod in en voor sommigen kan het prettiger en veiliger zijn om in een groep te zitten met enkel vrouwen!

Voor vragen en meerdere informatie, mail gerust naar info@hulpverleningvoorpedofielen.nl