Ben ik de enigste?

4 antwoorden [Laatste bericht]

Beste mensen.

Ik ben en man van eind 30. Toen ik 14 was had ik mijn eerste sexuele ervaring met een volwassene. Dit ging op een zeer ontspannen manier geheel zonder dwang of druk en hoe vreemd het ook klinkt, ik vond het plezierig.
Laat ik duidelijk zijn dat ik alle vormen van dwang en druk en iemand pijn doen verachtelijk vindt, maar bij mij heeft het niet geleid tot trauma's. Ik heb zelf nooit fysiek contact gehad met een minderjarige of beelden bekeken. Ik draai wel mijn hoofd als ik een jongen of meisje tegenkom in de leeftijd van 15- 16.
Mijn vraag is, of er mensen zijn die zich herkennen in mijn verhaal of het zelfde hebben meegemaakt.
Groet, kir.

Hoi kir,

Je bericht lezende kom ik deze zin tegen: ''Dit ging op een zeer ontspannen manier geheel zonder dwang of druk en hoe vreemd het ook klinkt, ik vond het plezierig''

Dit dan lezende vraag ik mij meteen af waarom dat dan zo vreemd zou moeten klinken, dat je het plezierig vond?

Verder vertel je helemaal geen verhaal, dus lijkt het mij nogal ongemakkelijk om mij daarin te kunnen herkennen; je doet namelijk hooguit een mededeling.

Wellicht een idee, ja, het is maar een idee hoor, dat je volgende keer een echt verhaal vertelt met een begin en een eind en daartussen een waar verhaal waarin mensen zich zouden kunnen herkennen.......

Overigens, ik draai ook mijn hoofd weleens om hoor, als er een leuke knaap passeert van onder de zestien, of een knap meisje van minder dan de gewenste leeftijd, of een interessante bejaarde van boven de (wtf)

Vertel mij nu eens wat je werkelijk zo graag aan ons kwijt wilt!

Klaas Koorevaar schreef:

Vertel mij nu eens wat je werkelijk zo graag aan ons kwijt wilt!

Hij heeft helemaal niet aangegeven iets kwijt te willen. Wat hij wel wil stelt hij erg duidelijk. Hij heeft zelf als minderjarige een prettige seksuele ervaring gehad met een volwassene en vraagt zich of of er nog andere mensen (op dit forum) als minderjarige een prettige seksuele ervaring hebben gehad met een volwassene.

De reden van jouw post ontgaat me dan weer volledig. Wat wil jij kwijt? Of is het doel slecht trollen?

''De reden van jouw post ontgaat me dan weer volledig. Wat wil jij kwijt? Of is het doel slecht trollen?''

Ik zal mijn best doen een en ander uit te leggen:

Kir schrijft: ''Ik ben een man van eind 30. Toen ik 14 was had ik mijn eerste sexuele ervaring met een volwassene. Dit ging op een zeer ontspannen manier geheel zonder dwang of druk en hoe vreemd het ook klinkt, ik vond het plezierig.''

Ik vraag me dan persoonlijk meteen af waarom hij meent dat het vreemd zou klinken, dat seks tussen een veertienjarige en een volwassene, zonder dwang, heel plezierig kan zijn.

Daarna schrijft hij: ''Laat ik duidelijk zijn dat ik alle vormen van dwang en druk en iemand pijn doen verachtelijk vindt, maar bij mij heeft het niet geleid tot trauma's.''

Feitelijk zegt hij nu eigenlijk iets heel wonderlijks, namelijk: hij maakt duidelijk dat hij alle vormen van dwang en druk uitoefenen, of iemand pijn doen, verachtelijk vindt, en daarna beweert hij dat het bij hem niet tot trauma's geleid heeft! Terwijl hij eerder vertelde dat het bij hem ontspannen en zonder dwang toeging.
Dat klinkt mij nogal paradoxaal in de oren!
Hopelijk kun je mij volgen in wat ik tracht helder te maken.

Dan komt Kir ineens met dit: ''Ik heb zelf nooit fysiek contact gehad met een minderjarige of beelden bekeken. ''

Maar, denk ik dan, wat heeft dat weer te maken met het voorafgaande, en dan daarna straks die vraag van Kir.

Vervolgens nog: '' Ik draai wel mijn hoofd als ik een jongen of meisje tegenkom in de leeftijd van 15- 16.''

Prima, en helemaal niks mis mee, maar wat is de bedoeling van deze mededeling dan? Want wie kijkt er niet graag naar mooie mensen in die leeftijdscategorie; dat doet vrijwel iedereen toch?
Of bedoelt Kir hier juist het tegenovergestelde, en zegt hij dat hij zijn blik afkeert wanneer geconfronteerd met de 15/16 jarigen die hij passeert?

En dan komt nog die vraag: ''Mijn vraag is, of er mensen zijn die zich herkennen in mijn verhaal of het zelfde hebben meegemaakt.''

Maar waar wenst Kir nou echt antwoord op?

Is dat op zijn eerste mededeling, dat hij aardige seks genoten heeft als veertienjarige, en of wij dat herkennen?
Dat wij ook kijken naar 15/16 jarigen?
Of wij ook nooit lichamelijk contact hebben gehad met minderjarigen, of kp hebben bekeken?

Mij komt het gehele verhaal niet authentiek over, maar meer als bij elkaar geraapt stukje van iemand die .............???? Het wordt mij dus niet duidelijk.
Temeer daar Kir - en hier komt dan de reden van mijn nogal botte reactie - net als zovelen die hier om de haverklap vragen stellen en nieuwe items posten (om daar dan zelf nooit meer op te reageren, terwijl anderen daar dan wel serieus en goedbedoeld op ingaan) dus ook weer iemand is die wel een post aanmaakt en het daarna leuk laat zitten.

Derhalve, daarom dus, was mijn reactie op die post van Kir nogal lomp en bot... omdat ik me groen en geel erger aan al die absoluut niet authentiek overkomende posts van zoveel figuren.

Prima dat je hier je verhaal doet, of een vraag stelt, maar laat dan ook iets van je horen wanneer er allerlei reacties op gekomen zijn van mensen die werkelijk hun best doen zich in te leven en/of mee te leven.

Het ligt dus vooral helemaal aan mij, en aan mijn - nu eindelijk even duidelijk gemaakte - ergernis.

En nee, een trol ben ik zeker niet!

mvg,

Klaas

Ik persoonlijk denk dat afgezien van de mensen die ouder zijn dat iedereen dat wel heeft, maar dat het gewoon een enorm taboe is om toe te geven. Er is niet zo gruwelijk veel verschil lichamelijk tussen iemand van 15 en iemand van 18. Ik ken 15 jarigen die voor 18 kunnen doorgaan en ik zelf heb een vriend gehad die ondertussen al 26 is maar die op het eerste gezicht wel 14 lijkt, hij heeft gewoon die genen. Er zijn genoeg van dat soort volwassen mannen die veel jonger uitzien, zoek maar eens op internet naar Twinks, Mannen met een jongensachtig uiterlijk. Daar zijn er veel meer van dan je denkt, maar veel daarvan maskeren hun jongensachtig uiterlijk met kleding of baardgroei omdat ze voor hun jeugdig uiterlijk schamen.

ik heb twinks altijd aantrekkelijk gevonden, maar soms kom ik een j0ongen tegen die geen twink is maar gewoon 15 en die vind ik dan ook aantrekkelijk.

Het idee dat je iets niet meer leuk of aantrekkelijk mag vinden alleen omdat je ouder bent is totaal absurd.
Ik hield op mijn 12 de van pannekoeken en als je nu ik 49 ben pannekoeken voor mijn neus zet dan eet ik ze met nog net zo veel smaak op.
Andersom ging ik in mijn jeugd over mn nek van campari, en nog steeds ga ik in een kramp als ik toch weer een keer een slokje neem.

De moraal van het verhaal, Misschien dat als je ouder wordt dat je voorkeur breder wordt, maar de dingen waar je toen al gek op was, daar hou je nu ook gewoon nog van. Ik had op mijn 12 al een vriendje.

Mensen die op latere leeftijd niet op 15 jarigen vallen deden dat op hun 15e ook al niet.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.