Mij even voorstellen

2 antwoorden [Laatste bericht]

Hierbij wil ik mij even voorstellen, Ik ben Fiatje38, ik ben 38 jaar en ik vind het leuk om naar jonge meisjes te kijken.
ik woon in een dorp waar ik tegenover een peuter/kleuterschool woon en om de hoek een grotere school staat.

Als ik s'morgens naar buiten kijk, dan vind ik het leuk om de jongere meisjes tussen 4 en 10 jaar te zien.

Ik weet dat dit misschien niet normaal is maar het is moeilijk om niet te kijken.

Ook als ik ergens anders loop, dan kijk ik naar jongere meisjes en dan denk ik: wat zien ze er leuk uit.

Hoe kijken jullie er tegen aan?

Met vriendelijke groet, Fiatje38

Hey Fiatje38! Ik zag dat jouw post helemaal ondergesneeuwd was. Welkom!

Zoals je het nu zegt lijkt het me ok toch? Ik denk dat iederen kijkt naar wie hij/zij leuk vindt. Hetero's, homo's...en ook pedo's. Tja, dat anderen zich ongemakkelijk bij dat idee voelen, dat ook voor pedo's bijvoorbeeld rokjesdag bestaat. Laat ze maar. Zolang je anderen verder gewoon respecteert en met rust laat is er toch geen probleem?

(Niet aan jou off topic zeursessie: Zo jammer dat Martin Bril zich destijds distantieerde van het erotisch aspect van rokjesdag, en beweerde dat het hem enkel om z'n verbazing over het fenomeen ging. Waarom niet gewoon allebei? Wat is dat toch met die Calvinistische gêne en soms ook minachting voor esthetiek? Ik snap dat men dankzij de pornoindustrie het toegeven naar uiterlijk te kijken als banaal gaat zien. Maar de filosofie en kunstgeschiedenis is er van doorspekt. Hoera voor kijken! Zo, dat is er uit.)

Hoi .
Ik vind het ook leuk om naar jonge meisjes te kijken van die leeftijd . Ik vind het niet vreemd dat ook van een ander te horen . Heb je ook seksuele gevoelens bij die meisjes ?
Groetjes !

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.