vrouwelijke pedo

4 antwoorden [Laatste bericht]

Als reactie wil ik het volgende kwijt. Ik ben een 45 jarige man en heb een relatie gehad met een vrouwelijke pedo. Er zijn, in mijn aanwezigheid, nooit daadwerkelijke handelingen verricht. Ze fantaseerde er over als we intiem waren en uitte dat middels fantasie verhaaltjes te vertellen. Het ging stukje bij beetje en op den duur waren het complete verhalen. Als ik eerlijk ben wond het me op, om haar zo te horen en in mijn gedachten haar er mee bezig te zien. Nogmaals, er is nooit iets gebeurt. Als we klaar waren met vrijen hield het bij haar op, ook werd er verder nooit door haar over gesproken. Ik vraag me af en toe af of ze het ook daadwerkelijk heeft gedaan.

[Dit was oorspronkelijk een reactie op deze post, maar aangezien dat topic erg oud is hebben we de reactie naar een nieuw topic verplaatst -Team]

het lijkt mij eigenlijk best geweldig om een vrouw te hebben met diezelfde 'belangstelling'. Dan kun je er in ieder geval gemakkelijk over praten denk ik. Ik ben best benieuwd hoe anderen daarover denken.

Hier ben ik het helemaal mee eens. Het lijkt me inderdaad geweldig om een vrouw te hebben die er hetzelfde over denkt als ik en tijdens de seks damen erover te fantaseren.

Ik kan de reactie van Julian onderschrijven. Sterker nog, ik ben behoorlijk jaloers op je. Op zo'n manier je gevoelens met elkaar kunnen delen lijkt mij een fantastische manier om te ventileren. Fantaseren is niet strafbaar en het helpt mijns inziens ook om 'het een plekje te geven'. Blijf elkaar positief steunen en, hoe gek het ook klinkt, blijf elkaar stimuleren om deze gedachten de vrije loop te laten. Als het maar gedachten blijven!

Met mijn ex-vrouw kon ik absoluut niet over mijn geheim praten. Door een samenloop van verschillende omstandigheden heb ik een van mijn zussen kunnen vertellen over mijn geaardheid. Mijn zus is overigens zelf geen pedofiel maar heeft wel ervaring met pedofilie. Het is daarom een enorme hulp dat ik aan haar zowel mijn angsten als mijn fantasieën kan vertellen. Voor mij is zij degene die mij echt heeft geholpen om mijn seksualiteit te accepteren en daar op een verstandige mee om te gaan.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.