Australië, douane en pedo-strafblad

13 antwoorden [Laatste bericht]

Ooit wil ik gaan backpacken in Australië. Ik weet dat ze daar achterlijk scherpe douaneregels hebben. Zo moet je bijvoorbeeld invullen of je een strafblad hebt.
En als het gaat om pedofilie doet men tegenwoordig in westerse landen zwaar achterlijk en discriminerend.

Stel, je hebt een strafblad omtrent pedofilie/seksualiteit en hebt daar een korte taakstraf voor gedaan, zou het dan kunnen zijn dat ze daar bij de douane in Australië daar moeilijk over gaan doen, enkelband om de been of zo?

EDITH:
2019 januari.

Ik kan geen nieuwe berichten meer plaatsen, behalve dit hier? Heb ik iets verkeerds gezegd?

Voor zover ik weet kom je met een strafblad een land als de V.S. niet meer binnen. Indien je eenmaal een strafblad hebt met betrekking tot 'zeden' blijft dit tot enkele jaren na je overlijden staan. Deze compleet ridicule wet is een gevolg van onze eigen Calvinistische farizeeër mr. P.H. Donner in 2004.

Landen die om een VOG vragen kom je dus nooit meer binnen, betaald en vrijwillig werk vinden is onmogelijk wanneer je ooit een strafblad m.b.t. zeden hebt opgelopen en eigenlijk rot je weg in een kansenwijk met agressieve laagopgeleiden, daar je zonder werk op een uitkering moet vertrouwen van 750 euro per maand, waardoor je nooit een woning in een beschaafde en geletterde buurt zal kunnen vinden.

Terug naar je vraag: a.g.v. deze wet is reizen naar de VS (en D.R. Congo, alsmede Guinea Equatorial) uitgesloten en waarschijnlijk ook naar andere Angelsaksische landen, behoudens uiteraard het VK en Ierland, daar zij deel uit maken van de EU en onderdanen dus niet kunnen weigeren. Specifiek Australië en Nieuw Zeeland weet ik niet, zij zijn Angelsaksisch en Angelsaksen zijn over het algemeen heel erg vijandig, dus de kans is groot dat je het land niet binnenkomt.

Je kan jezelf ook afvragen waarom je überhaupt naar een xenofoob en mensenrechtenschendend land als Australië zou willen reizen (of de DR Congo, de VS of ander zwakzinnig land) en waarom je niet reist naar een mooie, inspirerende omgeving met vriendelijke mensen. De wereld is god zij dank groter dan de Angelsaksische wereld. Bovendien huisvest Australië zo n beetje alle gevaarlijke dieren ter wereld, van krokodillen, dodelijke kwallen tot kleine geniepige dodelijke spinnen.

Het blijft natuurlijk een kwalijke zaak dat je doordat je bijvoorbeeld ooit een paar blote strandfoto s op je pc had, je nooit meer ergens kan werken en bepaalde landen nooit meer kunt bezoeken. Maar gelukkig zijn die landen waar je nooit meer naar toe kunt toch heel vervelende landen met een overwegend nare bevolking.

In de buurt van Australie heb je zoveel mooie andere plaatsen, waar wel aardige, beschaafde, artistieke, spirituele mensen wonen, bijvoorbeeld Timor Lorosae, Solomons Eilanden, Fiji, Papoea Nieuw Guinea, Micronesie. Laughing out loud

Heb je een bronvermelding bij wat je zegt over landen die je niet inkomt na een zedenmisdrijf?

De ambassades of consulaten zelf, reisgids of de webstek visumdienst.nl en dan naar het betreffende land.

Enkele landen vragen om een VOG en een VOG kan je nooit meer krijgen wanneer je ooit veroordeeld bent geweest voor een 'zedendelict'. Dit heeft dus te maken met de beruchte wetswijziging van mr. P.H. Donner, die ervoor zorgt dat je nooit meer een VOG krijgt toegekend, zelfs tot enkele jaren na je overlijden.

Als Gristen gelooft deze farizeeër in wederopstanding, vandaar dat je strafblad tot enkele jaren na je overlijden blijft staan.

Het is eigenlijk zo triest, sneu en verdomt achterlijk dat dit bijna complete humor is. Zo zie we maar hoe dom en bekrompen die moraalridders zijn.
Maar goed, je zou maar wel hebben dat een pedofiel uit zijn graf ontwaakt, zich uitgraaft en van de begraafplaats verdwijnt. Het is wel een pedo Big smile

Reden voor Australië is juist vanwege de bepaalde bijzondere diersoorten en natuurgebieden waar geen lichtvervuiling is. Het continentale eiland ligt
daarbij perfect op de evenaar. Er zijn veel redenen van bijzonderheden op dat gebied om zo'n eiland te bezoeken. Maar ja, is het niet verpest door
moslimlanden, dan is het wel verpest door andere dom idiote morele honden, die overal smeerlappen, duivels, ontucht Tongue .....en inferioriteit in zien.

Bij deze ben ik alvast gewaarschuwd. Waar kun je eigenlijk van tevoren vragen (behalve hier) of je officieel zo'n land in mag? Moet dat bij een ambassade?
Ik zie mijzelf al aankomen met zo'n vraag, haha. Waarschijnlijk moet je eerst zo'n VOG formulier aanvragen, is het niet? en daarmee verder kijken. Ik
vraag dit eerlijk gezegd ook uit voorzorg, omdat ik het handig vind als persoon die van rondreizen houd.

Dankje, kofola. Voor mij is dit nieuwe informatie, dus goed om te weten waar die vandaan komt.

Van 1788 tot 1868 werden 162.000 strafgevangenen van Groot-Brittannië naar Australië gestuurd, met in totaal 806 schepen. De deportaties werden als een genadig alternatief voor de doodstraf beschouwd, en het doel was aanvankelijk – geheel volgens de moraal van die tijd – criminelen een heropvoeding te geven.

En nu gaan nazaten van dat gespuis jouw de toegang tot hun land ontzeggen??

Anoniem schreef:

Van 1788 tot 1868 werden 162.000 strafgevangenen van Groot-Brittannië naar Australië gestuurd, met in totaal 806 schepen. De deportaties werden als een genadig alternatief voor de doodstraf beschouwd, en het doel was aanvankelijk – geheel volgens de moraal van die tijd – criminelen een heropvoeding te geven.

En nu gaan nazaten van dat gespuis jouw de toegang tot hun land ontzeggen??

De geschiedenis van Nederland kent ook haar zwarte bladzijde, je gaat je zelf toch ook niet identificeren met het geteisem van toen als Nederlander, anno nu ? Godzijdank bewegen we voorruit, kun je niet meer met je kinderen naar de markt voor een publieke executie om je zaterdag mee te vullen.

Voor het vervoer van een kilo wiet kun je in Nederland (hooguit) een paar maanden brommen, in andere landen wordt je er voor opgeknoopt. Ik kan er van alles over vinden. Beter je houd je aan de regels en voorkomt ergernis.

Voor Aardbei, misschien, jammer dat een vakantie naar een ansich mooi land met rijke cultuur en (een niet altijd even kleurrijke) historie wordt belemmerd. Voor anderen weer een leerzame ontdekking dat een fout die je eventueel maakt je later alsnog in je reet kan bijten op een manier die niet altijd voor- of overzien had kunnen worden.

Ik spreek zelf ook uit ervaring, niks met zeden, wel iets met geweld. Sommige routes in het leven zijn voor mij ook afgesloten.

@Anoniem,
Zeer gelijk geef ik je, want een klein foutje kan je in die zin navolgen, zoals bij mij het geval is. Of het nou om zeden gaat, geweld of iets dergelijks.
Het leven heeft eenmaal diverse valkuilen. En na al dan niet goede of slechte ervaring, leer je ze vanzelf te herkennen, te voorkomen of te ontwijken.
Belangrijk, of zelfs belangrijker, is om jezelf niet door angst te laten leiden en gewoon te genieten van het leven, van hoe jij bent en jij graag wilt zijn.
En wij willen allemaal gelukkig zijn! Iets dat je vooral zult zijn als je jezelf accepteert en vooral waardeert, ja, vooral je geaardheid, bij mij is dat zeker.

Ze hebben in ieder geval een heropvoeding gekregen om de oorspronkelijke bewoners (Aboriginals) als minderwaardig ras te zien, ze te onderdrukken en, zoals het indianenverhaaltje, hun bijzondere culturele etnische eigenschappen te vervangen met de "andere" normen en waarden waarbij ik dus een VOG moet laten zien (die ik niet krijg) om het continentale eiland te bezoeken.

Tja, al met al is discriminatie een natuurlijke fenomeen. (En ik meen dat absoluut niet goed te praten, begrijp me niet verkeerd!) Maar dat het wel handig is om, voor wie of wat dan ook gediscrimineerd wordt (dus ook wij, of wie 'pedo' is), discriminatie te erkennen als iets wat blijvend bestaat. Kijk naar de dierenwereld, daar worden zij die anders zijn ook verjaagd of gedood door eigen groep. Dieren/ mensen, beiden van vlees en bloed, alleen bij mensen op een ander niveau. Zo ook met het pesten op scholen, op de werkvloer of elders. Zo is onze schone moedernatuur "realistisch" en dat kan eenmaal niet van tafel worden geveegd met sprookjeswoorden vanuit een politiek correcte ideaalbeeld = intellectuele dwaasheid.

Ach ja, ik dwaal zo van het onderwerp af, sorry, en een onderwerp is bij mij niet slechts bij één onderwerp te houden, maar ik hoop het wel binnen de forumregels te houden. Ik bedoel, ik weet dat sommige dingen gevoelig liggen, maar mijn intenties zijn vooral niet beledigend, buiten de lijnen of aanvallen bedoeld, zeg ik alvast van tevoren. Goed, laat ik nou eens de dupe mogen zijn een land niet te mogen bezoeken,.. gewoon,.. omdat ik anders ben.

Dat "anders zijn" doet mij goed. En de realiteit die neem ik aan, maar geloven doe ik in mijzelf. Ik zou nooit anders dan mijzelf willen zijn en ik ben pedofiel.
Ik zou gek zijn, vind ik van mijzelf, als ik mijn seksuele geaardheid zou kunnen veranderen door op een knop te drukken,. ik zou die knop snel saboteren!! Cool

Lieve groetjes van Aardbei <3

Nee je mag het land niet in omdat je anders bent. Je mag het land niet in omdat je wat gedaan hebt wat volgens de wet niet mocht. Want had je dat niet gedaan dan had je gewoon nog Australië in gekunt.

Dit is niet correct.

Ik heb zelf een strafblad door een zeden delict.(2009)
PC waar illegale foto's op stonden.
Veroordeeld en taakstraf gehad.
Vorig jaar gewoon naar California geweest.
Je kunt eerst een ESTE formulier voor USA invullen.
Hiermee check je of het gaat lukken ja of nee.

Australie heb ik geen ervaringen mee.

Ik kan zelf helaas geen antwoord verschaffen op je vraag.

Als je destijds met een taakstraf afgestraft bent geworden maak ik de aanname dat je in ieder geval een advocaat ter beschikking had, je kan altijd overwegen om met hem of haar contact op te nemen en dat te laten uitzoeken. Het kost je misschien wat geld maar dan heb je wel meer zekerheid. Klinkt misschien absurd om voor een vakantie een advocaat te raadplegen maar deze kan dit wel voor jou behartigen (het een en ander uitzoeken) op een anonieme manier.

Succes ermee in ieder geval.

Aardbei schreef:

Stel, je hebt een strafblad omtrent pedofilie/seksualiteit

Je kunt geen strafblad krijgen vanwege 'pedofilie'.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.