fake

2 antwoorden [Laatste bericht]

Dag,

ik ben een man van 54, getrouwd met een leuke vrouw en geen kinderen.
Sinds 4 maanden ben ik op een site waar verschillende rooms zijn.
Soms wissel ik van account en doe ik of ik een vrouw ben, mama, en fantaseer met mannen, die dus veelal pedofiel zijn, over mijn zogenaamde dochter van 12 jaar.
we doen dan virtueel handelingen waar ik later spijt van heb maar op dat moment wind het me enorm op.
Ik heb vroeger hier nooit ;last; van gehad maar nu is dit extreem , heb hier eigenlijk nooit over gedacht en voor zover ik me herinner ook nooit aan gedacht.
Heb altijd vriendinnetjes gehad vroeger, normale jeugd dus.
Wie herkent dit ook, waar komt dit vandaan?
Heb altijd spijt na deze gesprekken maar kijk er ook weer naar uit.

Met vriendelijke groet,

j

Dag j,

Dit is een eerste reactie en ik hoop dat er meer mensen reageren.
Er zijn hier twee dingen aan de hand en die moeten we uit elkaar zien te plukken. Je schrijft dat je altijd spijt hebt na afloop, maar waarvan dan?
Ten eerste: je eigen fantasie. Als uit je fantasieën blijkt dat je opgewonden raakt van jonge meisjes, probeer dat dan niet weg te stoppen. Het komt dan toch weer naar de oppervlakte op een manier die je niet gelegen komt. Zie een vorm te vinden om daarmee om te gaan. Ik heb zelf als pedofiel fantasieën die ik gewoon gebruik in mijn seksleven of wat daarvoor door moet gaan.
Ten tweede: het uitdagen van onbekende anderen. Mijn advies: stoppen daarmee. Moet ik dat nog uitleggen?

Met een rollenspel is op zich weinig mis; het is een mooie manier om iets met je fantasieën te doen zonder deze daadwerkelijk uit te voeren. Maar dan moet het wel duidelijk zijn voor de ander dat het om een gespeelde situatie gaat. Als jij met iemand gaat fantaseren over een niet-bestaand kind en die ander denkt dat het allemaal echt is, dan kan dit uit de hand lopen. Die ander kan dan steeds verder gaan en denken dat hij ook wel met anderen over hun kind kan gaan fantaseren of zelfs kinderen zelf gaan benaderen. Als je hiermee door wilt gaan, zorg dan dus dat je vooraf helder uitlegt aan de ander wat je bedoeling is en dat het om een rollenspel gaat (of iets wat daarop lijkt).

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.