Pedo Vaccin

16 antwoorden [Laatste bericht]

Zag vandaag dit bericht voorbij komen:
http://anonhq.com/eradicating-pedophilia-single-injection-stops-pedophiles-abusing-children/

Is dit iets waar we op zaten te wachten? Is dit iets wat je zou gebruiken, mocht je het nodig hebben om eventuele seksuele gedachten in bedwang te houden?

Weinig nieuws aan dit 'nieuws'. Gewoon een andere manier om de productie van testosteron te remmen. Het is dus zeker geen 'pedo-vaccin' en het heeft hetzelfde effect als andere vormen van chemische castratie. Inclusief de belangrijkste bijwerkingen.
Het kan effectief zijn voor diegenen die echt hun driften niet onder controle hebben en die niet hun verdere leven opgesloten willen zitten, maar voor de 'gemiddelde pedofiel' is het geen oplossing.
Ik zou het niet willen, ondanks de problemen waar ik wel degelijk tegenaan loop. Mocht er ooit wel een middel gevonden worden wat specifieker werkt op de lustgevoelens zonder meteen de hele hormoonproductie lam te leggen - inclusief alle gevolgen van dien - dan sluit ik niets uit, maar voorlopig zie ik dat nog niet gebeuren.

Pedofilie is geen ingewikkeld probleem. Het is heel eenvoudig, omdat de oplossing heel eenvoudig is.

Citaat:

The drug is administered by simply injecting it into the pedophile.

Wat mij ervan weerhoudt, al te intiem met een kind te worden, is dat ik daar sexuele gevoelens bij krijg waar het kind niets mee te maken heeft. Zo'n simpele injectie zou die remming bij mij wegnemen. Is het dat wat ze bedoelen?

Zoals Buzz terecht schrijft, eigenlijk is het niets nieuws. En voor een bepaalde groep met problematische lustgevoelens (niet noodzakelijk pedofielen) kan dat een oplossing bieden, maar velen zullen het niet nodig hebben. (Er is een tijd iemand op dit forum actief geweest die zich chemisch liet castreren en zich daar goed bij voelde.)

Ik zit er in ieder geval niet op te wachten en heb het niet nodig. Ik zou het net zoals Buzz dus enkel overwegen als het een middel zou zijn dat enkel en alleen de specifieke seksuele aantrekking tot kinderen zou verminderen zonder allerlei andere negatieve effecten te hebben.

Beste lezers,

ik heb jaren lang Androcur geslikt ( antimannelijkhormoonmiddel )
Had dit echt nodig en heeft mij enorm geholpen.

Ok het heeft bijwerkingen maar eigenlijk geen waar ik nauw echt last van kreeg.
De verandering in je gevoel en opwinding gaat geleidelijk aan ( ps ik gebruikte wel tabletten
werkt misschien anders dan met injekties ),

Merkte wel dat ik emotioneler werd, ok en mijn borstklieren groeiden en werden erg gevoelig.
Mijn pedofiele gevoelens bleven, maar hadden me niet meer in hun greep.
Zodoende kon ik 'normaal' functioneren in de maatschappij.

Het enige nadeel wat ik wel heb ondervonden is dat de enkele keren dat ik echt opgewonden raakte.
Dat ik mezelf niet meer kon bevredigen, de eerste keren was dat erg frustrerend, maar op een gegeven
moment berustte ik erin.

Ik wist waar ik het voor deed, voor de veiligheid van de kinderen om me heen. En natuurlijk voor mezelf ook.
Want als je de keus hebt wil niemand toch in Sytse van der ? zijn schoenen staan! Oftewel uitgekotst worden
door de maatschappij.

Groet Robin

Robin geregistreerde gebruiker schreef:

Beste lezers,

ik heb jaren lang Androcur geslikt ( antimannelijkhormoonmiddel )
Had dit echt nodig en heeft mij enorm geholpen.

Ok het heeft bijwerkingen maar eigenlijk geen waar ik nauw echt last van kreeg.

Zoals bij elke vorm van medicatie kunnen bijwerkingen zeer uiteenlopend zijn en waar de ene nauwelijks last van heeft is voor een ander onleefbaar.

Een regelmatig voorkomend neveneffect is: "Stemmingsveranderingen, zoals depressie, lusteloosheid en vermoeidheid, maar ook rusteloosheid." Dat lijken met toch redelijk vervelende bijwerkingen. En de - zeldzame - ernstigere bijwerkingen zijn nog veel erger.

Prima dat het middel jou goed heeft geholpen. En ik vermoed dat weinigen zullen beweren dat zulke medicatie niet erg zinvol kan zijn. Maar gelukkig hebben veel pedofielen geen middelen nodig.

Robin geregistreerde gebruiker schreef:

ik heb jaren lang Androcur geslikt ( antimannelijkhormoonmiddel )
Had dit echt nodig en heeft mij enorm geholpen.

Hallo Robin,

Je hebt anoniem gepost en verondersteld dat je je account gebruikte. Ik gis even: je accountnaam is Robin2. Klopt dat? Zo ja, dan is deze thread van jou: 3 jaar later
Daarin schrijf je ook dat je antimannelijke hormonen gebruikt. Maar ik maak er niet uit op dat je problemen daarmee als sneeuw voor de zon waren verdwenen. Daar heb ik toen ook al op gereageerd.

Hoi Albert, en anderen

Inderdaad was ik het die postte, wilde dat even snel kwijt en het lukte mij niet om op mijn inloggegevens te komen.'
Vandaar,
O mijn post over 3 jaar later, hoort gelukkig weer tot het verleden.
Was in die tijd zo druk en moe in mijn hoofd, dat ik niet kon slapen en alleen maar met werk bezig was.
Waarbij ik 's avonds lui op de bank me kennelijk alleen met kp kon vermaken. Denk dus ook wel een beetje
depressief en natuurlijk erg naief van mij..

Maar ik heb nu gepost, omdat ik merk dat er heel veel vooroordelen aan medische castratie zitten.
Die niet nodig zijn,.
Ik ben er heel blij mee, want in die tijd dacht ik alleen aan seks met kinderen. En masturbeerde me soms wel 8
keer per dag. Lees ik walgde van mezelf ( zoek op Robin ).
Nee zonder deze medicijnen zat ik nu in de bajes, of waarschijnlijker had zelfmoord gepleegd.

En nee ze lossen niet alles op. Er is geen pilletje dat je van je pedo gevoelens afhelpt.
Ik heb ze nog steeds al 40 jaar worstel ik ermee. Meestal ben ik blij met mijn mooie erotische fantasieën.
Alleen naar kp zoeken mag ik niet van mezelf.

Groet,

Robin

Hoi Robin,

Ben blij dat chemische castratie zo goed voor je gewerkt heeft!

De reden dat ik normaal nogal Jeremieer tegen chemische castratie als "oplossing" is niet omdat ik niet vind dat het beschikbaar moet zijn voor mensen, ik vind alleen dat er ook andere mogelijkheden beschikbaar moeten zijn.

Maar als je mensen straks de keuze geeft: Of we zetten een geweldig hulp programma op om pedofielen te helpen met hun worsteling voor $XXXX,- of je dwingt ze om chemische castratie te ondergaan voor $XX,-, dan weten we allebei voor welke oplossing Jan Modaal gaat stemmen.

Hierbij wil ik reageren op chemische castratie, deze vorm kent veel bijwerkingen en is zeker niet altijd effectief.
Ik zelf heb veel moeite om mijn lust gevoelens onder controle te houden en dit heeft problemen gegeven ik overweeg om me te laten castreren voledig dit is erg effectief je woord rustiger en de gevolgen zijn prima op te lossen met medicijnen(hormonen)alleen is dit niet makkenlijk,soms vraag ik mij af of ze dit probleem wat ze in mijn ogen verkeerd aanpakken wel echt erkennen luister naar die gene,
Als ze mensen in de taboesfeer blijven houden lost dit niks op en word het erger Cool

Robin2 schreef:

En nee ze lossen niet alles op. Er is geen pilletje dat je van je pedo gevoelens afhelpt.
Ik heb ze nog steeds al 40 jaar worstel ik ermee. Meestal ben ik blij met mijn mooie erotische fantasieën.
Alleen naar kp zoeken mag ik niet van mezelf.

Hoi,

Ik ben blij dat het jou geholpen heeft maar ik vrees dat dit als een eenvoudige oplossing tegen pedosexualiteit gezien gaat worden. Voor mij is dit geen oplossing aangezien ik ook niet normaal in mijn relatie zou kunnen functioneren. Mijn relatie is juist een stabiliserende factor in mijn leven. Hoewel ik wel erotische fantasieën over jongetjes heb heb ik weinig drang om deze in de praktijk te brengen. Ik heb in mijn volwassen leven nooit een hands-on delict gepleegd en heb ook niet enorm veel moeite om de verleiding te weerstaan. Ook ik kan me prima vinden in mijn fantasieën die meestal meer erotisch dan seksueel van aard zijn. Maar ik heb wel een drang om naar kp te zoeken die ik nu met behulp van tamelijk intensieve therapie onderdruk. Helaas word door de gemiddelde onderbuik in Nederland therapie als onbetrouwbaar gezien en castratie als de oplossing. Als chemische castratie als wondermiddel tegen pedofilie wordt gepresenteerd, is de verleiding groot om dat als dwangmiddel in te zetten. Castratie is zeker geen wondermiddel aangezien het de gevoelens niet weg neemt. Neven effecten zouden voor mij onevenredig ingrijpend zijn ten opzichte van het delict, en rehabilitatie ernstig verstoren. Het feit dat ze dit als een wondermiddel presenteren doet mij ernstig twijfelen aan de integriteit van dit onderzoek. Ik geloof ook niet in het bestaan van een wondermiddel tegen pedofilie net zo min als er een wondermiddel is tegen homoseksualiteit. Het is een geaardheid en we zullen er mee moeten leren leven. En als het jou helpt om er mee te leven ben ik heel blij voor je.

Alfons

Hoi alfons

Een wondermiddel tegen pedofilie of andere lust gevoelens bestaan niet,daar geef ik je gelijk in.
Maar castreren en dan bedoel ik niet chemisch mee,is redelijk effectief de prikkels,fantasien komen uit je hersenen en zitten niet in je ballen zoals somige denken,dus het lost het probleem wel op je word rustiger en het verminderd de lust.en zoals je zelf schrijft kan je met goede therapie een hoop oplossen.
Verder heb je een relatie dat een stabiele factor geeft dat is zeker waar denk ik gevoelens in de hersenen of liever gezegd de geest wie je bent kan je zomaar niet veranderen.

Anoniem schreef:

.
Maar castreren en dan bedoel ik niet chemisch mee,is redelijk effectief de prikkels,fantasien komen uit je hersenen en zitten niet in je ballen zoals somige denken,dus het lost het probleem wel op je word rustiger en het verminderd de lust.

Dus je blijft met je gevoelens en fantasieën zitten. Maar de effectiviteit is twijfelachtig. Nu is fysieke castratie niet meer van deze tijd dus is er weinig recent onderzoek. Recidive bij gecastreerde zedendelinquenten ligt volgens helaas wat gedateerde onderzoeken tussen de 0 en 10% terwijl normaal het recidive op 5,6% ligt. Oftewel alles behalve bewezen effectief.

Beste alfons

Wat je schreef daar ben ik het wel mee eens,maar wat goed en slecht voor je is moeten mensen zelf bepalen jij weet dat beter dan de ander therapie,chemisch castreren of castreren daar moet men zelf invloed op hebben,en niet alles door anderen laten bepalen dat werkt ook niet.
Ik heb het idee dat castreren in mijn geval goed zou zijn,maar dat hoeft voor de ander weer niet het geval te zijn, maar cijfers daar beschik ik niet over maar ik denk wel dat de lust voor een groot deel word weggenomen.

Anoniem schreef:

Ik heb het idee dat castreren in mijn geval goed zou zijn,maar dat hoeft voor de ander weer niet het geval te zijn, maar cijfers daar beschik ik niet over maar ik denk wel dat de lust voor een groot deel word weggenomen.

Ik zeg ook niet dat het niet zou kunnen werken in individuele gevallen, maar stel dat het geen algemene oplossing is. Ik ontzeg jou ook niet je recht om voor die optie te kiezen. Ik heb echter ernstige bezwaren tegen de manier waarop het gepresenteerd word. Ik beschouw hun presentatie als misleidend.

Ik wil je ook aanraden om alternatieven zoals therapie te overwegen. Therapie zal je gevoelens niet wegnemen maar je wel helpen die gevoelens een plaats te geven zodat je er beter mee kunt omgaan. Therapie is zeker geen "vlugge" oplossing. Ik ben bezig met een programa dat bijna 1,5 jaar duurt en 1 dag per week in beslag neemt. Dat is geen beslissing die je lichtvaardig moet nemen, maar castratie is dat net zo min. Naar mijn mening wegen de voordelen niet op tegen de nadelen. Maar je hebt absoluut gelijk dat het jouw keuze moet zijn.

Dag allen,

Als je last hebt van je seksuele gevoelens dan is het belangrijk om in eerste instantie te kijken naar een goede, gezondere manier om deze een plek te geven. Daarvoor is CG-Therapie beschikbaar. Afhankelijk van wat de last is kan je hier aan werken. Heb je bijvoorbeeld zoals ikzelf last van schuldgevoelens, dan zal je rationeel moeten kijken naar die negatieve gevoelens en kijken of je deze mogelijk kan verhelpen.
In het geval dat je last hebt van "drang" om SG-Gedrag te vertonen, zal je eerder gebaat zijn bij therapie die er op gericht is om hier mee om te gaan. De forensisch specialist (via bijvoorbeeld Stop It Now) kan hierin goede therapieën geven om hier beter mee om te leren gaan en de klachten te verminderen.
Lust verlagende middelen, zeker hormonaal, zijn niet enkel met gevaar, maar het is ook zeer zeker onethisch om iemands persoonlijkheid, waar je seksualiteit onder valt, zo drastisch op medicinale wijzen aan te pakken. Daarnaast zijn er voorafgaand aan de hormonale middelen ook minder gevaarlijke middelen zoals anti-psychotica en SSRI's (moderne antidepressiva) beschikbaar.
Het zal altijd samen moeten gaan met therapie en begeleiding. Er schijnen sommige pedofielen in Nederland op illegale wijzen aan medicatie te komen. Jezelf als medisch proefkonijn gebruiken is zeer zeker af te raden. Als iemand dat overweegt wil ik deze ook meegeven dat dit op meer en gecompliceerdere problematiek kan wijzen. Het hebben van een goede hoeveelheid testosteron is niet ongezond, maar juist heel normaal.
Ik raad pedofielen die last hebben van hun seksuele gevoelens aan om er vooral over te praten en juist niet te proberen je gevoelens geheel te onderdrukken, dit is alleen maar gevaarlijker, onprettiger en daarmee ongezonder.

Zelf heb ik zo'n half jaar onderzocht of ik mogelijk vanuit therapie bij de Waag (SIN) over wilde gaan op lust remmende middelen. Mijn conclusie kwam bij een interview met RTL; nee, want seksuele problematiek ligt zeer zelden bij het testosteron niveau of de lust. Het gaat hierbij om problemen met het een plek geven en het op een gezonde manier te ervaren.

Dat is mijn mening.

Hartelijke groet,

Mark Lucius

Over deze lustremmers heb ik in 2009 het volgende geschreven aan de Raad voor Straftoepassing en Jeugdbescherming, die toen iets als een inspraakronde hield:
< http://www.human-being.nl/Bibliotheek/lustremmers.htm >.
Niet dat het veel geholpen heeft ....

Vanuit de tbs-wereld ontvang ik nog steeds berichten in de zin van 'Geen lustremmer? Dan geen verlof! Dit moet van 'Den Haag'!'
Schrikbarend vind ik dit. Sinds wanneer is 'Den Haag' arts of psychiater?
Zoiets kan hooguit, en dan nog alleen tijdelijk, van nut zijn voor wie echt door zijn lusten geobsedeerd en bevangen is, die ze (nog) niet kan beheersen, die hiervan bevrijd wil worden, dan open staat voor echte therapie, en ze dan niet meer nodig heeft. Al even absurd is het om deze middelen verplicht te stellen voor wie helemaal geen verlof heeft, dus altijd in een kliniek verblijft, waar je echt geen kind zelfs maar te zien krijgt.

Toch rapporteren Schouten (enz; 2001 - zie in mijn artikel): Een neveneffect was minder angst en een gevoel van 'rust in hoofd en lijf'. "Vrijwel alle patiënten zijn tevreden met de medicatie."
Ik heb mijn bedenken hierbij, zoals ik ook heb opgeschreven. Voor mij kan zoiets alleen werkelijk vrijwillig en dan alleen nog maar tijdelijk, om 'ruimte in het hoofd' te scheppen voor echte therapie. Ook mediteren schept 'ruimte in het hoofd' - dit lijkt mij dan heel wat gezonder.

Frans

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.