Fantaseren op Pedofilie.nl

Geen reacties

Een ongebruikelijke mededeling. De afgelopen maanden is er een handje vol bezoekers geweest met diverse, vaak nogal ongebruikelijke verhalen. Bij sommigen van het team bestaat helaas het vermoeden dat deze verhalen door één en dezelfde persoon zijn geschreven. Probleem is dat dit lastig te bewijzen is. Als ons vermoeden klopt, bij deze een dringend verzoek aan jou:

Stop hier alsjeblieft mee. Pedofilie.nl is geen speeltuin voor jouw rollenspel. Je ondermijnt zo het vertrouwen in onze site en community.

Je verspilt de schaarse tijd van onze vrijwilligers en bezoekers, die hun best doen overal integer antwoord te geven. Maar dat is nog niet het vervelendste. Door verhalen te verzinnen verpest je niet alleen de geloofwaardigheid van jezelf, maar ook die van anderen. Pedofilie.nl hoort een plek te zijn waar mensen, oprecht, hun hart kunnen luchten over dingen waar ze in het dagelijks leven moeilijk over kunnen praten. Maar als we verhalen gaan verzinnen, wat is dan nog waar? Hopelijk heb je hier begrip voor.