Youtube

3 antwoorden [Laatste bericht]

Ik vroeg me af of een topic waarin mensen hun favoriete youtube-videos kunnen posten toegelaten/ wenselijk is. Het kijken naar onschuldige video's van bv. dansende meisjes heeft op mij een positieve invloed, het vervangt voor mij de drang om op straat naar meisjes om te kijken of naar onbehoorlijk materiaal te gaan zoeken. Misschien kan het anderen ook helpen? Of gaat dit een stap te ver, en past het niet binnen het opzet van dit forum?

Ik snap wat je bedoelt en het zou het misschien wel wat meer ontspannen hier maken. Maar liever niet, sorry Sad

Ik heb er denk ik wel vertrouwen in dat jij weet waar de grens ligt, maar het gaat meer om het precedent wat je schept. Als er één filmpjes gaat posten... En niet alles wat op YouTube staat is legaal. Soms is het domweg aan de aandacht van hun beheer ontschoten. Dat zie je ook met video's van bijvoorbeeld copyright materiaal, extremistische propaganda, geweld en pesten. En wij moeten alles controleren wat gepost wordt, wat betekent dat we al die filmpjes moeten bekijken...wat weer veel tijd en beslissingen met zich meebrengt.

Dus over het algemeen laten we "kwijltopics" niet toe. Teveel werk en teveel twijfels. Helaas!

Ok, ik begrijp het. Zoiets kan al snel escaleren of aanstoot geven, en dan wordt het dweilen (of kwijlen) met de kraan open... En ik wil jullie zeker geen extra werk bezorgen Wink Via pm kan het eventueel wel, neem ik aan?

Bert schreef:

Via pm kan het eventueel wel, neem ik aan?

Zolang je er echt vertrouwen in hebt dat het legaal is.

Begrijp dat je ons partij maakt en wij erg graag de boel netjes houden. Dus ik zou nog liever zeggen: wissel via PM mailadressen uit en praat dan via de mail door over youtube. Dan is het verder geheel jullie eigen verantwoordelijkheid. Smile

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.