benaderd

5 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo allemaal.
In mijn buurt weten mensen dat ik pedofiel ben.
laatst kreeg ik van "Een meisje van 13" een e-mail dat ze een date wil. ik heb het verwijderd
Ik vraag me af wat jullie zouden doen.

Hallo,

Het lijkt mij dat je het enige juiste hebt gedaan. Het is net alsof je twijfelt aan je keuze. Waar twijfel je aan?

Ben.

Allereerst: de kans dat het hier om een valstrik of een grap gaat (iemand doet zich voor als meisje van 13, maar ondertussen heeft diegene heel andere plannen) is groot.
Maar als het wel echt zou zijn: ik zou met haar in gesprek gaan (via e-mail) en haar vertellen dat ze niet zo handig bezig is door jou te benaderen. Ik zou haar uitleggen wat de gevolgen kunnen zijn van zo'n date en alles wat daar uit zou kunnen voortkomen. Ik zou haar duidelijk maken dat je haar niet persoonlijk afwijst, maar wel haar plannen. En dat ze voortaan maar beter niet meer moet proberen om af te spreken met oudere mannen en gewoon moet omgaan met leeftijdgenoten. Of als ze echt niet op jongens van rond haar eigen leeftijd valt, dat ze dan geduld moet hebben tot ze 16 is. Dat onze maatschappij nu eenmaal (hoe jammer ook) zo werkt.

Maar de mail verwijderen is ook een optie. Mocht ze blijven aanhouden (en je weet zeker dat het echt om een meisje van 13 gaat), dan kan je alsnog zo'n mailconversatie overwegen.

Weinig toe te voegen aan wat er al gezegd is, maar als extra bevestiging:

Buzz schreef:

Allereerst: de kans dat het hier om een valstrik of een grap gaat (iemand doet zich voor als meisje van 13, maar ondertussen heeft diegene heel andere plannen) is groot.

Er staan met enige regelmaat berichten in onze moderatiewachtrij voor het forum van Pedofilie.nl, afkomstig van "kinderen" die contact willen met onze bezoekers. Dus ik veronderstel dat die mail ook nep is.

Makkelijker & handiger om de mail te verwijderen, IMHO.

Dito wat Buzz al zei.
Extreem grote kans dat het een grap of valstrik is.
Ze zijn de laatste tijd weer fanatiek aan het jagen op 'vieze mannetjes' om ze eens een lesje te leren, dus als je er al op zou reageren, doe het op een juiste manier en wees bovenal voorzichtig. Het idee dat het recht in eigen handen nemen tegenover pedofielen gewaardeerd wordt heerst nog altijd sterk.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.