Ben ik raar???

6 antwoorden [Laatste bericht]

Hoi allemaal,

Ik heb mij eigenlijk nooit echt gerealiseerd dat ik "pedo" ben maar na een intern gevecht heb ik mij er wat jaren geleden bij neergelegd.

Ik moet toegeven dat ik van meisjes hou en met name sexy vind tussen 9 en 15 jaar. Het vreemde en gekke is dat ik met naakt niet alles heb maar mij vooral aangetrokken voel tot aangekleed en dan vooral sexy kleding.
Ben ik hierin de enige of zijn er meerderen die dit hebben? Het voelt nu namelijk als een dubbele fetish Sad Volgens mij houden de meesten van naakt.

Ik hoop hier de forums te kunnen volgen en misschien gelijkgestemde contacten op te doen.

Bedankt en groet!!!

Hey JohnNN,

Er zijn ontzettend veel mensen (ook hetero's en homo's) die kleding net zo leuk of leuker vinden dan naakt. De suggestie is soms spannender. Heel normaal! Smile

Ik weet trouwens niet wat voor jou precies sexy kleding is, maar kijk hier echt ontzettend mee uit! De vervolgaanwijzing kinderpornografie voor justitie vermeldt bijvoorbeeld specifiek lingerie en nog zo wat dingen onder 2.3b:
https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2016-19415.html

Hey JohnNN,
Zoals Gabriël zegt niets abnormaal aan hoor. Ik heb het ook, zowel bij jongens als bij vrouwen Wink. Vooral dan bij jongens heb ik het gevoel teleurgesteld te zijn wanneer ik ze helemaal naakt zie...

Beste JohnNN,

Zelf val ik ook vooral op meisjes tussen de 8 en 14 jaar.
Naakt is soms mooi (meegenomen), maar het gaat om de persoon. Niet alle naakte meisjes winden mij op.
Dat geldt net als voor hetero's die vallen ook niet voor iedere vrouw.

Dat gekleed op een normale manier of wat opvallender je aandacht heeft kan ik mij inleven. Bij bedekt is er altijd de spanning van wat zou dat interessant zijn om te zien. Hierdoor gaat mijn fantasie veel sneller op de loop. Helaas is het feit dat alles wat je opwind aan beeld materiaal bijna als KP wordt gezien. Ik probeer hier dan ook met hulp een hanteerbare situatie te krijgen.

Verder geniet ik van wat ik om mij heen zie, al moet ik oppassen niet te lang te staren.

Ik wens je veel succes met je verdere zoektocht.
Groeten Evert

Raar ben je zeer zeker niet! Je geeft jezelf het antwoord al, je moet je er bij neerleggen dat je op meisjes van 9 tot 15 jaar valt. Dat heb ik ook gedaan destijds(Val ook op meisjes in die leeftijdscategorie) Het is een gevoel en ik vind een naakt meisje van 11 jaar verrukkelijk om te zien, dat is nou eenmaal zo en daar kan ik niets aan veranderen. Wel moet je niet toegeven aan eventuele lusten die je zou willen,(zoals seks gaan hebben met een minderjarige)

Jij hebt dit dus meer met kleding, dat kan en ook dat is niets raars. Ik val bijvoorbeeld ook op meerderjarige meisjes/vrouwen. En die kunnen zowel naakt als met kleding er leuk uit zien, met name met decolleté of topje kunnen ze er sexy uit zien toch?. Tja, en een fetisj is volgens mij bedoeld als je 'je ergens specifiek aangetrokken bij voelt. Zoals een bepaalds lichaamsdeel, o.a. een voetfetisj komt veel voor. En nou ja, ik beken, die heb ik! Big smile Wel alleen vrouwen en meisjesvoeten uiteraard! Tongue Zo, weer een van mijn diepste geheimen verklapt hier. Maar terug komende op, ik denk dat het heel normaal is dat je meerder dingen aantrekkelijk vind. Ik val net zo lief op roodharige meisjes als blondines of brunettes. Dus er is totaal niets raars aan.

Als jij dat raar vindt, ben ik ook raar, en waarschijnlijk vele duizenden mannen mèt ons.

Allemaal bedankt voor de reacties! Het doet mij goed om te lezen en voel mij er op deze manier niet alleen voorstaan.

De combi kleding plus jong is wel apart en het is mede daardoor moeilijk echte gelijkgestemden te vinden want ik heb zeer weinig met naakt maar de reacties doen me dus al goed.
Inmiddels ben ik er achter gekomen dat ik volgens mij hebefiel ben en in mindere mate pedofiel.

Afgelopen week was ik in het buitenland en heb ik mijn ogen weer volop de kost gegeven voor al dat moois wat er liep. Vooral met de zomerse temperaturen prachtig om te zien.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.