effe mijmeren...

4 antwoorden [Laatste bericht]

[post verplaatst van Deelgenoten -> Persoonlijke Ervaringen -team]

Zo nu en dan, denk ik wel eens na over mijn pedofiele gevoelens. En vraag ik mezelf af 'waarom' waarom vind ik een bloot meisje, van een jaar of 10 nou zo lekker en aantrekkelijk. Dit terwijl ik ook net zo goed opgewonden kan raken van een volwassen vrouw. Laatst zat ik een Japanse ongecensureerde, lesbische seksfilm te kijken met Japanse vrouwen. Ik vond het heerlijk om te zien [knip, huisregel 3 - Geen overdreven gedetailleerde seksuele teksten -Team]. En ja, dan gaan mijn gedachte ook wel eens terug naar dat 'diepe geheim' wat ik met me meedraag. Het geheim dat ik pedofiele gevoelens heb. Dat ik op meisjes van vanaf een jaar of 8 tot ja, gewoon volwassen vrouwen. Ik vind meisjes vanaf hun achtste aantrekkelijk, zo zeg ik het altijd maar.

Maar toch he, toch vraag ik me af: 'waar komt dit vandaan. Zoals elders al verklapt heb ik nog een geheim, een 'voetfetisj' Ook hier weet niemand van, al is dit iets wat ik natuurlijk wel zou kunnen vertellen aan mijn omgeving. 'Ja, naast de borsten kijk ik zomers ook naar hun voeten' Maar waar komen die gevoelens toch allemaal vandaan? Ja, natuurlijk hebben we onze pedofiele gevoelens allemaal al meegekregen bij onze geboorte, dus we kunnen er niets aan doen. Ik heb er dus ook geen frustraties of hinder van, omdat ik me gewoon volledig heb neergelegd bij gevoelens als deze. Sterker nog, ik had meer moeite om me neer te leggen bij het feit dat ik een voetfetisj heb, dan dat ik pedofiel bleek te zijn, misschien gek, maar waar. Maar waar komen ze toch vandaan, mijmer ik de laatste tijd als ik weer eens een slapeloze nacht heb. Want wat is er nou toch aantrekkelijk aan die voeten? Het zelfde met een naakt 10 grietje? Niets toch, zou je zeggen. En toch vind ik het allemaal heerlijk lekker aantrekkelijk om te zien. Dus ja, hebben we dit over gehouden aan een vorig leven of zo. En waar is het dan ooit begonnen, ben ik zelf in een vorig leven opgeroeid bij een pedofiel,(ik laat eventueel misbruik hier buiten beschouwing) Of had ik een partner die een 'voetfetisj' had? Het zijn zomaar verklaringen die in mijn gedachtes naar boven kunnen komen. Want ja, het moet ergens vandaan kome zou je zeggen. Ik geloof niet in een hiernamaals of een God op een troon die met een poep en een scheet, mensen zou kunnen genezen, nee dat niet. Maar toch, waar komen al die gevoelens vandaan? Smile

Hallo Arod,

De vraag, waar dat toch vandaan komt, werd ook gesteld in verband met homofilie. Je hoort die vraag nu niet meer stellen in samenlevingen die homofilie hebben geaccepteerd. Ik bedoel, de vraag op zich is al tendentieus. Maar toch terecht. Als de seksuele voorkeur en de gender-identiteit genetisch bepaald waren, dan zou iedereen braaf heteroseksueel zijn, want een geaardheid die niet tot voortplanting leidt zou dan uit de aard der zaak zijn uitgestorven in de zeeën van tijd die de evolutie waren gegeven. Nu zijn er wel voldoende mensen heteroseksueel om de soort in stand te houden, allicht want we zijn er nog, maar niet alle.

Ik heb je gemaild.

Een paar dagen geleden stond dit stukje in de Volkskrant. Aardig om even te lezen:

http://www.volkskrant.nl/wetenschap/homoseksualiteit-zorgt-voor-effectieve-voortplanting~a4321658/

Misschien dat pedofilie ook wel op een bepaalde manier bijdraagt aan de instandhouding van onze soort, of dat het 'pedo-gen' bij vrouwen blijkt te zorgen voor een betere hechting tussen moeder en kind of iets dergelijks. Nu nog speculatie, maar er valt nog een hoop te ontdekken...

Buzz schreef:

Een paar dagen geleden stond dit stukje in de Volkskrant. Aardig om even te lezen:

Martijn van Calmthout schreef:

Tot voor kort was het vooral theorie dat de betrokken genen in mannen tot mannenliefde leiden, maar tegelijk in vrouwelijke verwanten tot hogere vruchtbaarheid. Het gebrek aan voortplanting van de homomannen wordt op die manier meer dan goedgemaakt door de vrouwen, die de 'homogenen' ook dragen.
Dat klinkt misschien vergezocht, maar vorig jaar zomer publiceerden onderzoekers van de St Andrews University in Schotland onderzoek waarin precies deze vorm van zogeheten 'antagonistische selectie' werd aangetoond. Weliswaar bij speciaal gekweekte fruitvliegen in een laboratorium, maar het gaat om het principe: de homo bewijst de soort genetisch wel degelijk een evolutionaire dienst.

Die hypothese is niet verzonnen om homofilie geaccepteerd te krijgen. Martijn van Calmthout doet dat misschien voorkomen, omdat hij het onderwerp actueel maakt met een inleiding over homohaat. Maar als een hetero man in een cafè rustig met een homo zit te kletsen, dan lijkt mij de kans 1 op iets met vier cijfers dat hij van die hypothese op de hoogte is en dan is het nog de vraag of dat hem kan schelen. Nee, die hypothese is verzonnen om de evolutie door middel van natuurlijke selectie van zijn vraagtekens te ontdoen. Ik zou er geen ander doel voor weten; de geneeskunde maakt dankbaar gebruik van de evolutietheorie, maar schiet met deze hypothese niets op. (Verminderde vruchtbaarheid, mevrouw? Zorg ervoor dat u een homo in de familie hebt.)
Ik ken het genoemde onderzoek niet, maar wat Martijn van Calmthout ervan weergeeft is dat de hypothese is geverifieerd. Dat is linke soep. Als tien jongetjes op een zomerse dag in hun zwembroekjes op het strand zitten en het alle tien warm hebben, dan kun je de hypothese stellen dat ze het warm hebben doordat ze zwembroekjes dragen en die hypothese kun je verifiëren door aan te tonen dat het voor alle tien geldt. Betrouwbaarder zijn onderzoeken waarbij niet wordt geverifieerd maar gefalsifieerd.

Tja, acceptatie is een moeilijk iets voor veel mensen en of volken. Als homofilie nou gewoon eens geaccepteerd zou worden in het algemeen, zou dat al een stuk minder ellende op de wereld opleveren. Echter, de vraag waar het vandaan komt is iets wat je ook kan doen met andere zaken dan geaardheden. van Pedofilie tot Aseksueel, het zit gewoon in de mens. Echter hoe ontwikkeld zoiets, dat fascineert me. Ik heb het dan ook puur over mezelf, en niet over anderen. Ik geloof bijvoorbeeld heilig in reïncarnatie, Dus vraag ik me af of het misschien iets is, wat ik heb meegekregen uit een vorig leven.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.