Hullo allemaal

5 antwoorden [Laatste bericht]

Hoi, ik ben Memnoch!

Ik ben in de 30 en BL, weet dit al een hele tijd en heb er verder ook wel vrede mee eigenlijk. Ik ben een oudgediende hier, en een aantal mensen zullen zich me nog wel herinneren, ook al was het onder een andere naam vroeger. Ik vind het altijd interessant om over pedofilie en gerelateerde zaken te praten en hoop in de toekomst weer wat te kunnen bijdragen aan de site en de diverse discussies die er voorbij komen.

Mvg,
M.

Welkom terug dan maar!

Hallo Memnoch,

Welkom terug op de site. Ik zie uit naar je verhaal.

Met groet,
Ben

Ja, dat hoort er dan ook weer bij I suppose. Nou, vooruit dan maar Smile

Ik had ergens in m'n vroege tienerjaren altijd al een zwak voor iets jongere jongens. Had vrienden die een paar jaar jonger waren, keek altijd uit naar "de nieuwe lichting brugsmurfen", etc. Voor velen hier vast wel bekend. Echter, ik was verder "gewoon hetero". Had m'n eerste vriendinnetje toen ik 12 was, etc. Afgezien van wat rondkijken op school en een voorliefde voor films met leuke jongens heb ik er verder nooit zo heel erg bij stilgestaan eigenlijk, me nooit gerealiseerd dat dit iets was.

Toen ik ging studeren kwam ik iemand tegen met een soortgelijke situatie. Hij was biseksueel mbt eigen leeftijd, maar ook jongere mensen kon hij zich toe aangetrokken voelen. Pas in die tijd ben ik voor mezelf dingen gaan uitdenken en realiseren. Na een paar jaar af en aan te hebben geworsteld met wat ik er nou allemaal mee moest en een keer helemaal stapelverliefd geweest op een jongen, kwam ik uiteindelijk via een website meer mensen tegen in hetzelfde schuitje. Ben toen een keer naar een IBLD meeting gegaan, daar nog meer mensen ontmoet, die weer meer mensen introduceerden, etc. Afijn, ik kende al snel opeens iets van 100+ mensen die allemaal in hetzelfde bootje zaten, met allemaal hun eigen visie, ideeen en manieren om er mee om te gaan. Ik vond het reuze interessant om deze te delen en zo m'n eigen visie bij te stellen en alles een plaatsje te geven in m'n leven.

Toen nog een tijdje samen met wat nieuw ontmoette vrienden wat gaan praten met mensen die wilden horen en leren over het onderwerp, en uiteindelijk is daar deze website uit voort gekomen Smile. Ik ben ondertussen een tijdje weggeweest, me op andere dingen gericht, maar ik was nieuwsgierig hoe het hier allemaal verliep, of het nog een beetje leefde. En ik moet zeggen, ik was erg blij verrast om te zien dat dat het geval is! Mensen die gast-colleges geven, interviews doen met journalisten, allemaal mensen die hier naar de site komen en geholpen worden met steun en ervaring van anderen. Erg fijn om te zien!

En ja, ik vind het nog steeds een interessant onderwerp, zowel voor mezelf als meer academisch, dus ik zal nog wel een tijdje rond blijven hangen denk ik en ik hoop af en toe ook weer een steentje bij te kunnen dragen.

Grtz,
Memnoch

PS: en voor de mensen die me kennen maar nog niet door hebben wie ik ben: platypus ftw! Tongue

Niet alleen platypus, maar ook langzaam verbrandende paraffine, toch?? Tongue Wauw, welkom terug, wat goed om iets van jou te horen! Sja, dat was een toffe tijd toen met al die mensen.

Ik ben hier de laatste tijd niet heel actief, maar wel aanwezig. En zeker te porren voor een biertje om even bij te praten en misschien dat steentje dat je noemt ook wel even te bespreken?

Je weet me te bereiken! Als je heel lang geen antwoord krijgt ben ik waarschijnlijk op vakantie Wink

Hoi Memnoch,

Welkom terug oudgediende. Dat maakt me trouwens wel nieuwgierig!
Schrijf ze!

Groet Job (voorheen Meso)

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.