Jongen

2 antwoorden [Laatste bericht]

Beste mensen,
Ik ben een jongen van 16 en val op oudere vrouwen.
Heb al een aantal keren seks met oudere vrouwen maar waarom is het zo moeilijk om vrouwen te vinden? Ik heb er geeb problemen mee om seks te hebben met oudere vrouwen.

Gr Jongen15

Hoi Jongen,

Zorg je er wel voor dat je ten minste condooms gebruikt en dat je voorzorgsmaatregelen neemt dat als een oudere vrouw kwade bedoelingen heeft mensen er achter kunnen komen waar je bent?

Ik raad je eigenlijk aan om gewoon bij je eigen leeftijd te blijven. Ik weet dat de leeftijdsgrens in Nederland 16 is, maar geloof me: Aan afspreken met mensen die je nauwelijks kent zitten risicos verbonden, ook voor mannen.

Als je echt niet op andere gedachten te brengen bent, kun je FetLife proberen (als die 16 jarigen toestaan op hun site). Raad ik je nog steeds aan om van te voren even te skypen om de ander te leren kennen voordat je lijfelijk afspreekt.

Ik zou hem geen sm achtig iets aanraden.

Ik heb net zo min ervaring als jij jongen, maar van jongens word verwacht dat ze initiatief nemen. Ik dacht dat je dit soort contacten op doet in de kroeg of ontmoetingsplaatsen, zoals (sauna) clubs en dergelijke. Gewoon wat meer lef hebben jongen. Lukt je van zelf.

Maar de vraag is, wil je het wel echt, of zijn het je hormonen, en wil je de daad niet bij het woord voegen? Dan word het inderdaad heel moeilijk, als de echte motivatie ontbreekt. Laat het dan maar bij je fantasie, dat doe ik ook, en voeg gelukkig ook niet de daad bij het woord. Toevallig net van die soortgelijke fantasie verhaaltjes verwijderd op deze site. Het wemelt in eens van dit soort dingen op deze site.

Als je het echt wilt, heb je alle vrouwen achter je aan. Het lukt zelfs lelijke versleten mannen, waarom jij dan niet? Maar volgens mij bestaat jou motivatie alleen uit testosteron hormonen. Ga verder met fantasie verhaaltjes.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.