op het randje.

8 antwoorden [Laatste bericht]

Vandaag moest ik voor mijn werk naar een leverancier met een kleine showroom. Zo een met balie die overhangend de showroom een beetje in komt. Er waren al meerdere mensen in de showroom toen ik binnen kwam. Zo ook een gezin, vader moeder en een prachtig mooi dochtertje van ongeveer een jaat of drie misschien vier maar echt niet ouder. Er stonden twee kubussen die functioneerden als krukjes om op te zitten. Het hoogblonde meisje gekleed in een heel schattig Hello kitty jurkje. Lag op haar buik op de samengeschoven kubussen met haar beentjes gestoken in een paar gele teen slippers bengelend in de lucht. Vader en moeder hadden het enorm druk bij de balie en letten helemaal niet wat hun prinsesje deed. Die keek mij lachend aan met haar mooie blauwe kijkers. Ik lachte terug en mijn anders zo sterke muur tussen fantasie en werkelijkheid smelte als sneeuw voor de zon. Ik had het echt even heel zwaar. Mijn broek begon rond mijn kruis heel erg krap te worden. Ik werd terug gebracht en eigenlijk ook wel gered door de baliemedewerker die vroeg of hij mij kon helpen. Vader en moeder moesten onder elkaar nog even overleggen over het te kopen product. Ik stapte naar voren en plaatste mezelf naast de vader die druk in overleg was. De bobbel in mijn broek was nu even uit het zicht en kon mij even niet meer in de problemen brengen. Ik had mijn bestelling doorgeven aan de baliemedewerker en wachte nu rustig af. De stijfheid achter mijn gulp weigerde nog om af te zakken. Opeens voelde ik een handje kloppen aan de voorzijde van mijn heup. Ik hoorde het blonde prinsesje om haar vaders aandacht vragen en liep dus voor mij langs onder het overhellende gedeelte van de balie. Het meisje had zich duidelijk vergist. Net op het moment toen ik haar wilde waarschuwen voelde ik haar handje precies op die plek waar je wel eens over gefantaseerd hebt maar nooit had verwacht dat het ooit zou gebeuren. Toen moest ik echt wel even slikken. Natuurlijk had zij niks door en kneep nu even op die bewuste plek. God zij dank werd ik gered door de moeder die haar riep omdat ze haar uit het oog had verloren. Toen pas kreeg het meisje het door dat ze bij de verkeerde om aandacht vroeg. Moeder verontschuldigde zich nog voor haar dochters gedrag. Het is maar goed dat ze niet had gezien waar de handjes van haar haar dochter in hadden geknepen. Dit was echt een op het randje.

Nogmaals ik ben er van overtuigd dat deze blonde schoonheid geen idee had waar ze in kneep. Maar voor mij was het toch even een heel spannend moment.

beste nanotan,

Het is ook mogelijk om op een andere manier naar kinderen te kijken.

Ik kijk naar jongens op een manier, wat is het toch een hoog wezen, een goddelijk schepsel. Ik dank dan hemel en aarde dat er zo'n hoge wezens mogen bestaan.

Zo doe ik het, dat is mijn manier, hoeft jou manier niet te zijn, maar ik wil alleen aangeven dat je ook op een niet erotische manier naar kinderen kunt kijken. daarmee geef je die kinderen meer respect, en het plezier word alleen maar meer.

groetjes

Ongelukje, kan gebeuren. Ik denk dat je zelf je prima gedragen hebt. Zelf voelde ik mij een tijd lang erg schuldig voor dit soort gevoelens en probeerde ik mijzelf af te keren van kinderen, zo durfde ik ze niet eens aan te kijken. Dit maakte mij zeer ongelukkig, maar tegenwoordig stoor ik mijzelf er niet aan. Ik krijg dan wel slechte gedachten in mijn hoofd als het willen achtervolgen van kinderen of dicht tegen ze aan te staan/aanraken, maar die negeer ik en geniet ik alleen van het aanzicht. Zolang ik niet te veel staar en mijn erectie niet zichtbaar is, zie ik geen probleem met deze instelling. Ik val op meisjes (en soms jongens) van rond de 6 tot puberteit.

Bedankt voor je openhartige reactie ik vind het alleen jammer dat je hem anoniem hebt geplaatst ik had graag nog via de berichten service van deze site verder met je gecorrespondeerd. Dat kan alsnog wel als je me een bericht via deze service stuurt. Maar dat is natuurlijk geheel aan jou.

Groetjes Arnold.

Hallo Anton,

Het heeft even geduurd voordat ik een tekst voor jou had. Ik kom niet altijd meteen in actie als iemand zichzelf voorstelt en houd me gedeisd als anderen dat al doen. Inmiddels zijn je vragen, in beide threads die je hebt gestart, wel zo'n beetje beantwoord. Maar ik zie een verbinding tussen je verhaal hierboven en je voorkeur voor naturisme, die je in de andere thread hebt verwoord. Tremble en Anoniem hebben die thread inmiddels met vereende krachten laten ontsporen, dus ik plaats mijn reactie hier.
Ik kan me volledig verplaatsen in de situatie in de showroom, want voor mij staan meisjes van de kleuterleeftijd op nummer 1. Vorig jaar gebeurde het, in een recreatiepark waar naturisme helemaal niet gebruikelijk is, dat een meisje van die leeftijd bloot rondliep en op een meter of 10 van mij in het gras ging zitten om madeliefjes te plukken, in kleermakerszit en naar mij toe gericht. Ja, toen groeide er wel iets. Maar ik had gelukkig mijn kleren aan en verroerde me niet (ik zat in de schaduw op een hek) totdat het kind weer opstond en wegliep.
In de showroom had jij ook je kleren aan en dat was ook gelukkig maar. Stel nu eens dat hetzelfde was gebeurd in een situatie waarin iedereeen naakt rondliep, dat je dus een erectie kreeg terwijl de ouders van het kind erbij waren. Dan was het niet op het randje geweest maar er flink overheen.

Naturisme heeft niets met natuur te maken. De Duitsers noemen het Freikörperkultur (FKK), cultuur dus, en daarmee slaan ze de spijker op de kop.
Promiscuïteit is door de eeuwen heen maatschappelijk ongewenst geweest en de beschaving heeft dat proberen tegen te gaan door voor te schrijven dat de geslachtsdelen in het openbaar bedekt blijven. Ontbloten doe je bij je eigen partner en anders niet. Dat gebruik is letterlijk oeroud en je vindt het ook bij veel zogenaamde natuurvolken (toegegeven, met uitzonderingen). Zelfs een peniskoker is een vorm van bedekking, want die maakt de erectie betekenisloos.
Is het je al eens opgevallen dat preutsheid streng is in die culturen waar uithuwelijken gebruikelijk is en minder streng in culturen met vrije partnerkeuze? Bij vrije partnerkeuze moet je op een of andere manier uiting kunnen geven aan je mannelijkheid of vrouwelijkheid, anders komt er van de voortplanting niets terecht en de maatschappij heeft wel belang bij een goed functionerende voortplanting. Dus in een cultuur met vrije partnerkeuze blijven de primaire geslachtskenmerken wel bedekt, maar wordt het geslacht door de kleding benadrukt. De kledingmode verzon voor de man schoudervulstukjes in het cobert en voor de vrouw aanvankelijk kussentjes bij de heupen en later vullingen in de BH. Toen daar de aardigheid van af was, maakte de mode de kleding spannender door minder te bedekken; décolleté in de avondjurk, bikini in plaats van badpak. Met als einddoel natuurlijk helemaal bloot, maar dat einddoel wordt nooit bereikt want geen kleren is geen mode en helemaal bloot staat gelijk aan klaar voor de seks. Met als onvermijdelijk gevolg dat je nergens een bloot lichaam kunt tonen, want alle bloot is schennis van de eerbaarheid. De hypocriete uitdrukking "functioneel bloot" komt daar vandaan.
Het naturisme is een antwoord daarop, dus een volgende stap in de cultuur. Het is niet alleen maar bloot lopen. Het is bloot lopen zonder klaar te zijn voor de seks. Jij schrijft wel dat naturisten geen punt maken van erecties, maar ik heb nergens een naturismefoto gezien waarop een man een erectie had. Toen op steeds meer plaatsen naakt recreëren werd toegestaan, ook voor mensen die geen lid van een naturismevereniging waren, werden dat seksuele ontmoetingsplaatsen. Voor naturisten van de oude stempel is dat een gruwel en het aantal van die gebieden breidt zich niet meer uit. Ik ken een voorbeeld van het tegendeel: in het Larserbos (langs de N302 tussen Lelystad en Harderwijk) wordt naakt recreëren niet meer gedoogd.

Als ik over naturisme spreek, dan gaat het om de oorspronkelijke doelstelling. Die ik niet de mijne maak, integendeel. Naturisme is: "Wij moeten kunnen zien dat jij een piemel hebt en wij mogen niet kunnen zien dat die werkt, want dat is natuurlijk." Dat klinkt gewrongen en zo bedoel ik dat ook. Naturisme is als cultuur net zo kunstmatig als de beschaving waar zij een reactie op is. Puur natuur is een omgeving die zowel bloot als erecties heel gewoon vindt. Maar in zo'n omgeving zou ik als pedo door de mand vallen. De beschaving is mij genadig, zoals die dat vorig jaar in dat park was.
Jij vat naturisme kennelijk op als puur natuur. Ten onrechte, heb ik betoogd. Kan het zijn dat naturisme voor jou een manier is (of lijkt te zijn) om in je naaste omgeving erkenning te krijgen voor jouw seksuele gevoelens? Erkenning die je werd onthouden toen je ging puberen?

Hallo,

Jonge meisjes van 5 tot jonge pubers kunnen mij idd enorm aantrekken. Soms, heel af en toe, doen er situaties zich voor waar je wordt geconfronteerd met mogelijkheden tot bekijken, knuffelen, of zelfs (lichtjes) aanraken. Ik kan het moeilijk uit de weg gaan. Alhoewel ik volledig goede volwassen relaties heb, heb ik op latere +40 leeftijd dat begonnen ervaren. Door de steeds meer pedo berichten in het nieuws ben ik gek genoeg meer bewust geworden van deze gevoelens. En ook meer opengesteld ervoor. Een voorbeeld is een 5 jarig ongelooflijk mooi blond meisje, die mij enorm in vertrouwen naam in haar wereld, waarbij dan samen in haar kamer poppetjes verzorgen of haar kleren bekijken een feest was. Alleen het gevoel haar lichaam tussen mijn kleermakerszit was overweldigend, inclusief haar zeep geur opsnuiven en haartjes in mijn gezicht voelen. Ook momenten gehad in tropisch zwembad, waarbij ik haar leerde zwemmen, en tegelijk de kans had [Knip - geen expliciete seksuele beschrijvingen. Zie de forumregels - team P.nl] Terwijl tegelijk haar vader naast me stond ... Ik heb nooit de gevoelens begrepen die mij tot zo een gedrag kunnen brengen maar het was (en is) onweerstaanbaar. Hoe aanpakken ?

Jouw situatie is exact waarvoor Stop it Now is bedoeld.

Ik kan me voorstellen dat je er van bent geschrokken, maar nu je weet dat bepaalde situaties voor jou te onweerstaanbaar zijn om niet handtastelijk te worden zou ik die voortaan totaal vermijden. Het vertrouwen van het meisje zou belangrijker voor je moeten zijn dan je lustgevoel. Een volwassene kan zich nog proberen te verzetten tegen iemand die handtastelijk is. Een jong kind kan dat meestal niet, omdat het vaak niet eens de betekenis ervan begrijpt. Bewonderen op afstand kan ook fijn zijn.

Ik heb de reacties op het verhaal van tanotan gelezen. Wat een onzin zeg. Je mag toch best opgewonden raken van zoiets? Is gewoon een natuurlijke reactie. En natuurlijk doe je er niks mee. Ten eerste omdat het niet de bedoeling is om iets met kinderen te doen en ten tweede omdat andere mensen het heel raar zouden vinden als je in een showroom je piemel zou aanbieden https://www.pedofilie.nl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png.
Maar ga jezelf niet in de weg zitten, laat die gevoelens gewoon komen zolang je er goed mee om weet te gaan.

ik snap je helemaal

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.