Gezocht: vrouwelijke pedofiel

3 antwoorden [Laatste bericht]

Beste allemaal,

In het kader van mijn opleiding journalistiek ben ik op zoek naar een vrouw met pedofielen gevoelens. Graag zou ik met je in gesprek gaan om erachter te komen wat vrouwelijke pedofilie inhoudt en waarom er relatief weinig bekend over is. Uiteraard kan er in de publicatie van het interview gebruik worden gemaakt van een pseudoniem zodat je anoniem kunt blijven.

Groet, J.V.U.

[Ter info: J.V.U. is geregistreerd met een e-mailadres van een grote onderwijsinstelling, en is dus daadwerkelijk student of medewerker van die instelling - team]

Persoonlijk geloof ik niet in vrouwelijke pedofilie. Ik heb pas een keer een vrouwelijke pedofiel ontmoet (tegenover honderden mannen), en dat was volgens mij iemand die of knettergek was of toneel speelde. Ook onze ervaring hier op P.nl is dat mensen die zich als vrouwelijke pedofiel voorstellen vaak erg veel fantasie hebben.

Mag ik je vragen waarom je niet je naam en je opleidingsinstelling noemt?

Ik wil aan Jorge toevoegen: ontmoet de personen die zich bij je melden in het echt, zodat je in ieder geval weet of het inderdaad een vrouw is.

Ik ben het niet eens met het gezegde dat er geen vrouwen zijn met pedofile gevoelens. Deze had ik al zeer jong (wist toen niet dat het een naam had) en nu op 34jr nogsteeds.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.