Hallo Hallo..

2 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo.

Ik ben al zeker 2 maanden lid hier maar nog niet echt de tijd en zin gevonden om wat te schrijven.

Waarom ben ik hier ?

Om te beginnen was mijn kindertijd en jeugd alles behalve goed

Mijn ouders zijn gescheiden begin jaren 90 ik was amper 5 jaar oud
Ik ben van hort naar her verhuist en op school werdt ik structuur gepest opdat ik wat kleiner ben dan gemiddeld. Jeugdzorg die er moest zijn om dingen te verbeteren heeft nog al gefaald en alles werdt er eigenlijk alleen maar slechter op.

Aan het eind van mijn pubertijd kwam ik er achter dat 1 van de beste huisvrienden van mijn moeder op grote schaal kleine jongetjes seksueel heeft misbruikt. Bij deze man kwam ik al 15 jaar over de vloer en bleef er regelmatig logeren. Heeft hij mij misbruikt ? nee sterker nog hij heeft mij nog nooit 1 keer aangeraakt in de intieme zone. Wel had hij altijd grote interesse in mijn naakte lijf en stond vrijwel altijd in de badkamer als ik ging douchen. Ik heb nooit schaamte gekend en zocht er dus ook nooit iets achter. Nu weet ik dus waarom hij zo graag in de badkamer stond. Hier heb ik best lang mee gezeten want naar alle waarschijnlijkheid heeft hij de jochies misbruikt in het zelfde logeerbed waar ik regelmatig in heb geslapen. Van deze gedachte wordt ik nog altijd kots misselijk.

Mijn moeder kreeg en relatie met en man/vrouw die verre van aardig was.
Ik heb geen problemen met het feit dat hij zich voordeed als vrouw maar hij is simpel weg gewoon nooit aardig geweest. Hij dacht net nieuw in het huis mij wel even te commanderen en dat doet hij nu ik 30+ ben nog altijd..

Waarom ben ik hier nog meer ?

In het begin van het 3e leer jaar van de middelbare school kwam ik er achter dat ik naast de meisjes sommigen jongens ook erg leuk vond vooral uit de laagbouw
(groep 1 en 2) Ik heb lang gehoopt dat dit tijdelijks was maar halverwege dat jaar ontstond de situatie dat de hoog bouw en laag bouw samen moesten gymmen en dus ook douchen. Nu zag ik 1 van die jongens die ik zo leuk vond naakt deze beeld denker heeft dit plaatje maanden lang op het netvlies gehad en met veel plezier.. Maar ik maakte me ook zorgen ik was namelijk 15+ en hij net aan 12.. Elk jaar dat ik ouder werdt ging de interesse voor vrouwen mee met mijn leeftijd maar die voor jongens bleef hangen en zakte ook naar beneden zo vond ik het nieuwe buur jongetje van 8 jaar behoorlijk interessant. De voor mijn gevoel buitengewoon grote interesse voor jonge jongens is er nog steeds en inmiddels vraag ik af waar dit vandaan komt ?

Komt dat door de situatie met die huisvriend van mijn moeder ?
Komt het door mijn dramatische verlopen jeugd.
Ben ik door deze grote interesse voor jonge jongens nu ook pedofiel ?

Het is iets wat ik in mijn directe omgeving niet durf te uiten omdat ik simpel weg bang ben dat ik dan mijn hele familie kwijt ben en uit deze prachtige volkswijk moet gaan verhuizen omdat niemand het gaat accepteren. Want ja het gros van de mensen denkt natuurlijk waar rook is is ook vuur..

Ik voel absoluut niet de behoefte om ook maar met 1 vinger aan jongens te komen
Maar op sommigen momenten voel ik mij behoorlijk schuldig dat ik zo erom kan genieten van bijvoorbeeld 1 van de vele jochies uit de buurt.

Beste Davon,

Dat is best een heftig verhaal over je jeugd. Het is zo ontiegelijk jammer dat mensen met verantwoordelijkheid over kinderen (zoals je stiefvader) zich zo kunnen misdragen. Onvoorstelbaar, maar kennelijk waar, dat dat patroon zich zelfs in het volwassen leven van 'het kind' doorzet. Ik kan me de pijn en verdriet die je dat kost, alleen maar voorstellen. Dat alleen al lijkt me tamelijk heftig.
Eveneens heftig dat de dan man die je graag zag (de huisvriend) zich ook ernstig heeft misdragen en jongens seksueel heeft misbruikt.
Het is een stapeling van heftige ervaringen. Als klap op de vuurpijl kom je bij jezelf ook nog eens tot de conclusie dat je pedofiele gevoelens hebt. Nou...ik snap dat je met wat vragen zit.

Een poging tot antwoorden:
Waar komen je gevoelens voor jongens vandaan?
Hoogstwaarschijnlijk niet door de situatie thuis. Wetenschappers komen meer en meer tot de conclusie dat de emotionele en seksuele aantrekking tot kinderen onveranderbaar is ontstaan in de baarmoeder. Kortom, je gevoelens zijn geheel buiten jouw controle en die van je omgeving ontstaan.

Je bent ook niet de enige die én volwassen vrouwen leuk vindt en jonge jongens. Die combinatie komt wel vaker voor. Het is goed dat je er over wilt praten. Daar is deze site ook voor. Zeker als je de mensen in je omgeving niet voldoende vertrouwt met deze gevoelige informatie.
Ja het is wellicht raar om jonge jongens aantrekkelijk te vinden. Het wijkt in ieder geval sterk af van wat men normaal vindt. Het hebben van die gevoelens stelt ook wel extra eisen. Je mag die gevoelens hebben, maar je mag er niet al te veel mee doen. In ieder geval niet op seksueel vlak. Seks en erotiek met kinderen is geen goed idee. Je zegt dat zelf ook al.

In alle eerlijkheid: je hoeft jezelf natuurlijk niet te labelen: je houdt van vrouwen/je vrouw en hebt daarnaast ook pedofiele gevoelens voor jongens. De ene voorkeur is wat makkelijker te uiten dan de ander. Maakt het je tot pedofiel? Ach, dat bepaal jij. Je hebt in ieder geval pedofiele gevoelens. Van die gevoelens kun je gewoon genieten. Daar hoef je je niet schuldig over te voelen. Zolang de jongen daar maar niet mee lastig valt. Dat zou al wel een stuk ernstiger zijn.

Meer vragen? Stel ze hoor. Of klets er op los. Daar is deze site voor.

Bedankt voor je antwoord Ben,

Het vervelendste van de hele situatie met mijn stiefvader is dat ik eigenlijk nooit meer bij mijn moeder thuis kom als ik haar wil zien spreek ik af in de stad en eet ik wat met haar op mijn kosten.. Ik kan hem simpel weg gewoon niet verdragen.

Ik hou absoluut van vrouwen (mijn vrouw) is er niet.
Ik ben bewust voorlopig vrijgezel.

Laat ik voorop zegen dat ik weet dat niet alle vrouwen het zelfde zijn.

Ik heb op relatie gebied met vrouwen ook het nodige mee gemaakt
De laatste vrouw die ik heb gehad (5 jaar geleden) kon het niet zo goed vinden met mijn vrienden die ik al meer dan 20 jaar ken. Ik kreeg simpel weg de keuze of hun of zij... Die keuze was voor mij vrij simpel ik heb haar per direct de deur gewezen..

Toen was ik daar best ziek van nu al lang niet meer het vrijgezel en dus alleen zijn vind ik voor nu wel prima ik kan los van de tijden die ik moet werken doen wat ik zelf wil zonder gezeik en gezeur van vrouw lief..

Ik ben iemand die houd van vrijheid en in de tijd die ik voor mij zelf heb graag doe wat ik zelf wil dat kan 2 dagen thuis lui zijn of zo als nu het hele weekend weg.
Ik werk 40 uur in de week en zit 15 uur per week in de trein dat is veel tijd die ik kwijt ben aan mijn werk..

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.