jonge meisjes

13 antwoorden [Laatste bericht]

Ik heb gevoelens voor mooie langharige meisjes 7 t/m 11 jaar in korte rokjes, dat is in het verleden ontstaan en blijkbaar blijvend

Ik vind kort haar en jurkjes het mooist

Wel vreemd, men leest, maar geen reactie, daar schiet ik dus niets mee op?

Beste Schrijver,

Tja, je eerst post is niet heel erg uitgebreid. Waar kan ik of anderen precies op reageren? Welke reacties had je precies verwacht?

Pedofilie.nl is ook niet echt het forum om een uitgebreide lofzang in te zetten over de schoonheid van jonge meiden. Meestal wordt op P.nl gesproken over de schoonheid in combinatie met wat dat betekent voor je in het dagelijks leven. Of hoe politiek reageert op je voorkeur. Of waar je het zoeken moet als het je allemaal even te moeilijk wordt. Of als uitlaatklep om je gevoel met anderen te kunnen delen.

Dus wellicht als je een iets uitgebreider verhaal vertelt dat het leidt tot meer reacties?

Ik ben pas lid en dus nog wat voorzichtig.
Oke, het begon toen ik 14 was 1965 en toen wist ik ook nog niks hoor, met mijn zusje, ze had lang haar en droeg rokjes tot ruim boven haar knieen en ze had voor de nacht zo een babbydolletje die iets doorzichtig was, dat zag ik 's avonds en 's morgens.
Ik ben ruim 25 jaar getrouwd geweest, mijn ex is inmiddels overleden. Ik had een dochtertje en uiteraard had die lang mooi haar en droeg ze korte rokjes en ook haar blonde langharige vriendinnetje van de overkant, die alleen met haar moeder woonde. Het blondje was wat steviger, niet dik hoor en nog beetje bol buikje wat ze op die leeftijd nog hebben en die droeg echt mini rokjes.
Ik voel dat toch als een soort van besmetting door mijn zusje vroeger, want de gevoelens heb ik nog steeds als ik van die langharige jonge meisjes in korte rokjes zie lopen.
Ik heb al geprobeerd prive contact op te nemen.

Vind je het vervelend om die gevoelens te hebben? Het feit dat je ook getrouwd was, mag ik daar uit concluderen dat je ook gevoelens hebt voor volwassen vrouwen?

En wat bedoel je met "ik heb al geprobeerd privé contact op te nemen?" Bedoel je met ons als team P.nl of met die meisjes?

Hallo schrijver,

Als je een mailtje stuurt dat niet duidelijk is, dan is daar niets meer aan te doen (dit meteen ter geruststelling, Ben: dat was het privé contact). Misschien is gewoon hier posten beter en dat heb je nu gedaan. Je moet je onthouden van illegale zaken, maar daar is toch geen sprake van?

schrijver schreef:

Ik voel dat toch als een soort van besmetting door mijn zusje vroeger, want de gevoelens heb ik nog steeds als ik van die langharige jonge meisjes in korte rokjes zie lopen.

Dat je de gevoelens voor je zusje als een soort besmetting voelt, stond niet in je mailtje, want anders was ik daar wel op in gegaan. Met een slag om de arm, omdat ik geen weet heb van een onderzoek hierover: ik geloof niet in besmetting. Voor pedofilie heb je aanleg en die komt eens bovendrijven. Kan ook wel onderdrukt worden, maar niet voorgoed; dat heb ik zelf ervaren. Het is uitzonderlijk dat jij het voor het eerst bij een familielid had, maar als zij dagelijks bij jou in de buurt was, geen zeur, geen kat en geen zoutzak was, dan is het wel begrijpelijk.

Ik merk eigenlijk gelijk al dat er hier een boel dingen niet kloppen, zie zogenaamde onderzoek studentes, die reageren helemaal nergens op. Hoe kunnen ze dan wat onderzoeken, beetje nep site dit en ik verwijder het ook, want aan die flauwekul begin ik niet!

Ik vind het ook vreemd dat jij niet aangeeft wat je van anderen verwacht, maar anderen wel verwijt dat ze niet op jou reageren zoals jij wilt. Zelf reageer je ook niet op de reacties die je krijgt. Dus wees nou eens duidelijk in wat jij van anderen hier verwacht.

Ik denk dat je zelf 'nep' bent. Maar ik hoor graag of ik het mis heb. In dat geval: leg een vraag neer bij ons, dan kunnen we tenminste reageren...

Buzz, misschien wil je hem uitdagen door te stellen dat hij zelf 'nep' is maar iemand die voor de nep hier een account aanmaakt, doet dat om ons uit te dagen, niet andersom. Volgens mij is hij de kluts kwijt, als hij die al ooit in zijn bezit heeft gehad.

Ik was een beetje geïrriteerd doordat hij dit een nepsite noemde, terwijl er zoveel goede, nuttige dingen op staan en er vele mensen door geholpen zijn. Maar ik wil hem inderdaad wel uitdagen, namelijk om een goede vraag te stellen, en laat dat 'nep' dan maar achterwege (van beide kanten).

schrijver schreef:

Wel vreemd, men leest, maar geen reactie, daar schiet ik dus niets mee op?

Je zet een vraagteken maar je stelt geen vraag. Net als in je eerste bericht stel je dat je op jonge meisjes valt maar je stelt geen vraag en geeft te weinig context voor een zinnige reactie. Ik en anderen willen je best helpen met waar je mee zit, maar dan moet je wel aangeven waar je mee zit.

Ik zal er gemakshalve van uitgaan dat het je dwarszit dat je op jonge meisjes valt, en zal ik op basis daarvan een antwoord geven.

Je hebt geen invloed op wie je valt. Je kunt dus ook niet veranderen op wie je valt. Dat je op jonge meisjes valt maakt je geen goed of slecht mens. Het beste kun je accepteren wie en wat je bent en daarmee leren omgaan.

Topic gesloten. In ongepubliceerde reactie lijkt het alsof schrijver aan het trollen is.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.