Contact

1 antwoord [Laatste bericht]

Hoi,

Ik ben nieuw hier, het is voor het eerst dat ik contact zoek met deelgenoten. Ik ben een man van 35 jaar en tot op heden heb ik vrij goed met mijn geaardheid kunnen omgaan, maar dit wordt toch steeds meer een uitdaging. De laatste tijd maalt het steeds weer meer in mijn hoofd.

Ik weet al sinds mijn 14e dat ik gevoelens heb voor jongere jongens. Ik heb reeds verschillende homoseksuele relaties gehad in mijn leven en dit steeds met jongens die heel wat jonger waren dan mij, maar wel altijd meerderjarig.

Ook nu heb ik een relatie, maar mijn pedofiele gevoelens bemoeilijken het om een normale seksuele beleving te hebben met mijn partner.

Zijn er nog mannen met dezelfde ervaringen? Ik had graag met iemand hierover gepraat die dezelfde gevoelens heeft.

Ik weet niet wat ik mag verwachten hier, maar ik hoop dat ik toch ooit eens bij iemand terecht kan om er open over te praten....

Hoi eenzaam.alleen. Allereerst de beste wensen en welkom op deze site. Dat 2017 minder eenzaam en alleen mag worden!

Ook ik heb een relatie en gevoelens voor jongens. Het gevoel van eenzaamheid is me niet onbekend. Door contact met gevoelsgenoten is dat negatieve gevoel een stuk minder geworden. Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal. Als je zin hebt kunnen we mailen*. Er over praten is wellicht ook mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Job

* Mailen kan door linksboven op mijn naam te klikken en vervolgens op contact

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.