Hoi! Ik ben nieuw hier :)

4 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo allemaal, even voorstellen. (Na een weekje hier te hebben rondgeneust)

Ik weet al een grove 5/10 jaar dat ik voornamelijk op jongere meisjes val, hoewel ik oudere meisjes/vrouwen ook niet uitsluit.

Ben zelf 25/30~

Ik heb het onderhand geaccepteerd, en soms ben ik er zelfs 'trots' op. Niet dat ik het aan de grote klok hang o.i.d. niemand die het verder weet. Is dat raar? Ik heb er iig geen problemen mee.

Mijn huidige interesses liggen voornamelijk bij een mooie pop zoeken waar ik mijn fantasien op kan uitleven, ik heb de 'poppen' topic al doorgelezen maar ik zie dat er nog altijd weinig mogelijkheden zijn om 'veilig' een pop ergens te bestellen die aan de eisen voldoet.

Ik heb tijdelijk een andere pop (ook zo'n 400+ euro gekost) maar nu ik al die mooie TFE poppen zie dan begint mijn hartje toch sneller te kloppen.

Op het moment gebruik ik een pop die zo'n 90/95cm is en ze ziet er prachtig uit, en Ik heb er zelf een systeempje in gebouwd waardoor ik makkelijk de vagina kan uitnemen en schoonmaken. Maar het lichaam voelt wel wat hard aan en ze is net iets te kort.

Zoek meer iets rond de 110/120cm, liefst PFE?, Getint, maar niet te donker, en natuurlijk niet van die obsceen grote borsten waar je mee doodgegooid wordt. Cup A is echt de max, maar liefst wat kleiner. (dit heeft trouwens niet zozoeer met pedofilie te maken, ook volwassenen vind ik gewoon mooier met een Cup A.

Iemand ideeen? Amazon en sites als Aliexpress bieden er veel aan, ook Ebay. Maar betrouwbaar is het volgens velen niet.
Prijs mag 500/1000 euro zijn.

Heb ook die MasterPiece Dolls gezien, alhoewel dat een redelijke uitkomst zou zijn zitten daar ook wat minpuntjes aan natuurlijk. De gewrichten bij de benen kunnen ook alleen maar naar voor en achter als ik het zo eens bekijk. Natuurlijk niet zo'n zacht lichaam...

Ik hoor wel of iemand nog ervaring heeft hiermee, mailcontact mag ook als iemand anders hier ook interesse in heeft. Twee zien meer dan een Smile

Cheers!

Ik zie dat mijn bericht maar half aangekomen is. Sad

Moet je voor elk bericht op dit forum trouwens een dag wachten voor verificatie?

Hallo Emtee_

Wat er met de rest van je bericht is gebeurd durf ik je werkelijk niet te zeggen. Wat hier nu staat is wat er is binnengekomen Smile

Wat betreft het wachten: posts van nieuwe leden worden eerst door iemand van het team gelezen voordat deze geplaatst worden.

Ik zie het probleem al, als ik mezelf citeer zie ik wel het hele bericht. Hij stopt precies waar ik een < tekentje hebt gebruikt xD

Kunnen jullie het aanpassen?

Ik heb vorig jaar zelf een TPE pop van 100cm gekocht op AliExpress, geen probleem.
Het jaar daarvoor zo'n stoffen anime pop gekocht, ook geen problemen.
AliExpress heeft buyer protection hè, dus als er iets mis gaat, dan kunnen zij het voor je oplossen, mocht de verkoper zelf niet mee werken.
Het aanbod is wel groot, ook met kleinere borsten, als je daar met trefwoord op zoekt. Je kan ze zelfs volledig plat vinden, maar die waren dacht ik wel meer dan 1000 Euro, dus dat is even sparen.
Vergeet ook de importkosten niet.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.