Hallo

12 antwoorden [Laatste bericht]

Ik ben Soy inmiddels 29 jaar, had al eerder een bericht getypt maar durfde niet zo goed op het eind. Ik heb al sinds de 4e klas van de mavo gevoelens voor jongere jongen die in de brugklas zaten.

Na mate ik ouder werd merkte ik dat die gevoelens geen bevlieging waren. Ik heb nooit naar mijn gevoelens gehandeld alleen gefantaseerd.
Ik loop hier al 14 jaar mee rond want kan er in mijn familie en vriendengroep niet over praten.

Ik heb altijd relaties gehad met jongens van mijn eigen leeftijd en dat waren ook goede relaties. maar mijn gevoelens voor jongere jongen zaten altijd in mijn hoofd en nog.

De laatste tijd merk ik dat ik steeds moeilijker met die gevoelens om kan gaan ik zal er nooit nasr handelen dat zeker niet. Maar het is heel aanwezig in mijn gedachten. Vaak als ik in het park ben met de hond loop, loop ik rondjes en zie ik jongens tussen de 12 en 18 voetballen en dan kijk ik hoe ze spelen terwijl de hond rond rent. En als ik dan even gekeken heb ga ik weer verder aan de wandel . Onderweg naar huis denk ik dan even terug en geeft het me een heerlijk gevoel dat ik toch even gekeken heb.
Dit nu zo vertellen lucht al heel erg op...

En als jinge jongen viel ik ook op veel oudere mannen die qua leeftijd mijn vader oom of opa konden zijn dat heb ik nu ook nog wel maar mijn gevoel voor jonge jongens is veel groter geworden dan het was

Ik zou graag ik contact komen met anderen met wie ik erover kan praten

En graag zou ik willen weten of mijn gevoelens voor veel oudere mannen toen ik een tirner was iets met mijn gevoelens van nu te maken heeft

Groetjes Soy

Hallo Soy,

Welkom op Pedofilie.nl. Dat is een bekend verschijnsel om even te aarzelen voordat je je verhaal vertelt. Het is ook niet een geringe stap. Vandaag ontmoette ik een jonge pedofiel die hier ook al eerder heeft geschreven. Toen ik met hem in gesprek zat besefte ik me weer hoeveel moed en kracht nodig is om je pedofiele gevoelens te openbaren. Fijn dus dat je toch die stap hebt gezet. Ik hoop dat het een opluchting voor je is.

De site staat vol verhalen over coming outs en wat daarmee verband houdt. Lees die vooral eens door om te zien of daar herkenbare verhalen in staan. Verhalen waar je wellicht wat steun aan kan ontlenen.

Ja, ik snap de betovering van jongens wel. Zelf ben ik ook regelmatig onder de indruk van de uitstraling van jongens. Met kijken en een gewone omgang met jongens is ook niets mis in mijn beleving. We hebben een beetje rare (als in afwijkende) geaardheid. Dat zorgt voor wat extra regeltjes en beperkingen die keurig in wetten en regels vastliggen. Daar heb je je aan te houden. Voor jezelf moet je een weg vinden hoe je plezier beleeft aan je voorkeur zonder te dicht bij de (verleidingen van de) grens te komen van wat in die regels staat beschreven.

Gesprekken met andere pedofielen kan heel goed helpen bij het accepteren van gevoelens en het vinden van een manier om met die gevoelens om te gaan. Dat kan via dit forum of In Real Life (IRL). Wat verwacht jij van contact met pedofielen? Wat zou je willen? Hoe kan het je helpen denk je?

Nogmaals welkom....goed dat je die eerste stap hebt durven zetten. Ik hoop vaker van je te horen. Je bent in ieder geval zeker niet de enige met pedofiele gevoelens die in géén geval een kind wil schaden.

Ik zou graag in contact komen met andere pedofielen omdat ik dan zonder schaamte over mijn gevoelens kan praten. Zonder veroordeeld te worden om wat ik voel. Dat zou me echt zo helpen .Dat is wat ik nodig heb denk ik , want verder heb ik in de omgeving niemand om erover te praten. En dat word soms lastig dan wil ik praten en kan er nergens mee heen.

Hoi Soy,

Wat moedig van je om hier je verhaal te doen.

Ik zit zelf bij een zelfhulpgroep waar ik veel aan heb gehad. Misschien voor jou ook een optie. Er is momenteel een zelfhulpgroep in het oosten en westen van het land. Voor meer informatie over de zelfhulpgroep verwijs ik je naar www.jorisoost.nl

Hai Soy,

Ik sluit me erbij aan dat deze twee zelfhulpgroepen prima zijn. De meeste er vallen ook nog op jongens. Gemoedelijke sfeer. Goeie gesprekken. Zie de al door een ander gegeven link. Zelfs individuele therapie is mogelijk via deze gespreksgroepen.

Groet

Dimitri Valentijn

Hallo Soy,

Met veel belangstelling las ik je bericht op dit forum.

Ja Soy, toch heerlijk om het van je af te kunnen schrijven, dat kan zeker behoorlijk opluchten.
Ook ik ervoer dergelijke gevoelens toen ik mijn verhaal hier ‘publiceerde’. Ik hou overigens ook van jongens ( 10 – 15 jaar). Dapper dat je gevoelens en ervaringen hier verteld en deelt. Ik herken een aantal dingen die je beschrijft, maar of op je vraag een pasklaar antwoord zal komen betwijfel ik.

De ene wetenschapper komt tot de conclusie dat bepaalde gebeurtenissen in de kindertijd een rol spelen in het ontstaan van pedofiele gevoelens, en de andere zegt dat je er werkelijk mee wordt geboren. Ikzelf heb sterk het idee, en dat is ook mijn eigen ervaring, dat je ermee wordt geboren en dat pedofiele gevoelens, al dan niet op latere, getrigerd en/of versterkt worden, door één of meerdere gebeurtenissen, zoals in mijn geval gebeurde. Maar om jou vraag te kunnen beantwoorden; Ik denk dat er geen pasklaar antwoord bestaat, immers elk individu is anders, denkt in min of mindere mate anders, doet verschillende ervaringen op en is opgegroeid in verschillende milieus. Invloeden van buitenaf spelen een grote rol in iemands persoonlijke ontwikkeling, dat moge duidelijk zijn, maar heeft dit ook invloed op een dergelijke geaardheid?
Ik had al heel vroeg in mijn kindertijd belangstellig voor mensen, van jong tot oud. Ik herinner me dat ik ook seksuele gevoelens had voor oudere mannen. Over sommige leraren op school kon ik behoorlijk heftig fantaseren, en met één van hen kreeg ik een relatie.
Op mijn 10e kwam ik een jongen tegen die me ergens deed beseffen dat ik op jongens viel. Dat is vroeg zul je misschien zeggen, maar terugberedenerend heeft deze ontmoeting kennelijk een zeer grote rol gespeeld. Op mijn 11e kreeg ik contact met een man, een leraar van mijn school, dat uitgroeide tot een relatie en duurde tot mijn 16e. Met het begrip pedofilie kwam ik dus al vroeg in aanraking. Maar toch maakte het me niet echt wakker en kwam niet bewust tot de ontdekking dat ik pedofiele gevoelens bezat.
Ook had ik zo rond mijn 14e omgang met jongens van mijn eigen leeftijd maar ik keek wel degelijk naar jongere jongens. Maar dat ik pedofiel zou zijn kwam simpelweg niet in me op, al was ik al wel met deze geaardheid bekend door de relatie met mijn leraar. Vele jaren later, op mijn 40e kwam ik door een gebeurtenis tot de ontdekking dat ik absoluut pedofiel ben. Ja, en dan is het gemakkelijk even terugberedeneren; Dat ik seksuele fantasieën had waar mannen een rol in speelde, mijn relatie met een mijn leraar, en dat ik zo rond mijn 14e wel degelijk keek naar veel jongere jongens. Heeft het dan altijd al in me gezeten en is het uiteindelijk door verschillende oorzaken ontstoken zodat ik me op een dag besefte pedofiel te zijn? Ja, dan zou ik zeggen dat ik er inderdaad mee ben geboren.
Maar is dat in jou geval nou ook zo? Soy, ik weet het niet, en nogmaals, ik betwijfel het sterk dat er iemand is die je een pasklaar antwoord kan geven.

Mocht je verder contact willen en erover willen praten, geef me gerust een PM

Leroy.

Thanks voor je berichtje doet me erg goed. Ik heb je ook een pm gestuurd Leroy. Maar ff een vraagje ik ben nieuw hier hoe en waar moet ik een pm die ik krijg lezen? weet nu hoe ik ze moet sturen

Hallo Soy,

Welkom hier. Ik wil op twee vraagjes van je ingaan.

Soy schreef:

En graag zou ik willen weten of mijn gevoelens voor veel oudere mannen toen ik een tirner was iets met mijn gevoelens van nu te maken heeft

Dat vraag ik mezelf ook af, omdat ik als kind ook verlangde naar "iets" met een veel oudere man. Maar er is niets bewezen, statistisch niet en oorzakelijk al helemaal niet. Mijn voorkeur (meisjes, melkgebitleeftijd) is bovendien een heel andere dan de jouwe. Ik houd het erop dat mijn ouders het lieten afweten wat affectie betreft.

Soy schreef:

Maar ff een vraagje ik ben nieuw hier hoe en waar moet ik een pm die ik krijg lezen? weet nu hoe ik ze moet sturen

Makkelijker. Er staan geen PM's op de site; het formulier is een mailformulier en je ontvangt het bericht op het mailadres dat je op de site hebt opgegeven. Als dat geldig is.

Dank je wel jouw reactie heeft me echt geholpen

Hoi Soy, welkom op de site.

Die gevoelens voor brugklasjongetjes zijn me niet onbekend. In iedere brugklas had ik wel mijn favorietje en ieder schoolseizoen keek ik uit naar de nieuwe lichting. Zonder moeite kan ik mijn verliefdheden terughalen. Na vijfentwintig jaar ken ik nog hun namen. Tja.. Good old days.
Nog steeds geniet ik van momentjes – voetballende jongens in het park - zoals jij het zo treffend schreef. Het hebben van pedofiele gevoelens is zeker niet alleen een last.

Je schreef: ‘De laatste tijd merk ik dat ik steeds moeilijker met die gevoelens om kan gaan ik zal er nooit naar handelen dat zeker niet.’
Heb je zelf een idee hoe het komt dat je steeds moeilijker met die gevoelens om kunt gaan. Groeit je verlangen naar contact/ omgang; een groeiend gemis? Ik ben wel benieuwd naar hoe jij je geaardheid ervaart.

Je gevoelens als jonge jongen voor oudere mannen herken ik niet. Ik was veel te verlegen en vond ze over het algemeen eerder bedreigend dan aantrekkelijk. De correlatie tussen jongens die vallen op oudere mannen en het worden van pedofiel zie ik niet. Ik kan me niet herinneren hier ooit iets over gelezen te hebben.

Mocht je behoefte hebben aan contact dan mag je me wel mailen. Dit kun je doen door op mijn naam te klikken, linksboven dit bericht. Als je vervolgens op contact klikt, dan moet het lukken.

In ieder geval succes met je zoektocht naar een luisterend oor!

Groetjes,
Job

Dit bericht doet me ook weer goed blij met deze site voel me echt zo opgelucht

Hey Soy,

Was voor mij ook een enorme opluchting toen ik hier mijn eerste post plaatste Smile
gewoon kunnen vertellen wat je voelt voor jongens. Je diepste geheim en struggles naar buiten gooien. Heerlijk is dat. Het heeft mij veel goeds gedaan contacten hier en irl. Blij dat je de stap heb gezet hier je verhaald te vertellen Smile
Neem trouwens gerust mail contact op als je hier behoefde aan heb.

Zelf ben ik nooit verlieft geworden op oudere mannen, wel vond/vind ik het fijn om bij sommige oudere mensen te zijn (in de omgeving te hebben). Weet ook niet precies waarom xD. Ik was wel voor sommige mannen erg bang. Zijn een paar leraren geweest die ik actief heb vermeden. Ook ik kan deze link niet leggen met de pedofiele gevoelens.
Ik heb altijd het idee gehad dat mijn gevoelens aangeboren zijn. Elke keer als ik terug kijk in mijn leven zie ik overal jongentjes. Heb er altijd een voorkeur voor gehad.

Thanks voor je reactie

Fijn dat dit ook weer zo'n fijne reactie geeft me een goed gevoel. Ik had het niet met iedete oudere man ook ging de meeste uit de weg. En een paar ja daar voelde ik me echt toe aangetrokken. Maar het gevoel naar jongetjes is ook altijd sterker geweest

Groetjes Soy

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.