Chatkanaal Pedofilie NL -- offline!--

20 antwoorden [Laatste bericht]

Discord heeft op 16-7-2018 ons Chatkanaal Pedofilie NL offline gehaald. Binnenkort zullen we ons beraadslagen over hoe nu verder.

Sinds vorige week is Chatkanaal Pedofilie NL online. De naam zegt het al, het is een chatkanaal over pedofilie voor pedofielen en andere geïnteresseerden. In een chatkanaal is het beter mogelijk een tekstgesprek te voeren.

Chatkanaal Pedofilie NL is openbaar en daarmee zijn dus ook de (tekst)gesprekken openbaar net als hier op Pedofilie.nl. Er is een apart kanaal voor hulpvragen. Je kunt met een moderator een persoonlijk gesprek houden als je dat wil in een privékanaal. Dat kanaal is dan dus niet openbaar.

Je kunt anoniem mee doen aan de tekst-chat. Daar moet wel bij gezegd worden dat je te gast bent op de servers van Discord. Je kunt een account aanmaken met een geanonimiseerd e-mailadres.

Het chatkanaal wordt actief gemodereerd. Lees daarom vooraf de huisregels goed door.

De chat is geopend op dinsdag- en donderdagavond van 19 tot 22 uur of als er moderatoren aanwezig zijn.
Chatkanaal Pedofilie NL is hier te vinden. Je bent van harte welkom. Heb je vragen over Chatkanaal Pedofilie NL? Stel ze.

Beste Ben,

Ik probeer van alles om via dit programma contact te maken. Maar het schijnt dat je moet deelnemen aan een server en dat je daar een link voor nodig hebt. Kunnen jullie die geven.

Groet,
Evert

Beste Evert,

Gisteren zag ik je in het Chatkanaal. Dus volgens mij is het probleem opgelost. Toch?

Gisteravond ingelogd en dat ging goed. Als ik het nu probeer en ik probeer een boodschap te sturen krijg ik de volgende mededeling:
ClydeBOT - vandaag om 15:19
You need to verify your email before you can send messages here.
Only you can see this — delete this message.
Dat email adres heb ik gisteren geverifieerd. Maar ik zou niet weten hoe ik het nu moet doen.
Iemand een idee ?
Alvast bedankt

Julian, ik zal et de experts vragen.

Dit vind ik vreemd. ips heb je geen geverifieerde account nodig om op de server te komen. Enigste waar ik nu op kan komen is dat je in een andere server zit.

Als ik in de member list kijk zie ik ook twee julian's staan. ééntje met avatar en de ander zonder avatar.

misschien wachtwoord vergeten doen en je wachtwoord resetten??

De chatroom Pedofilie NL is open sinds medio januari 2017. De chatroom heeft diverse kanalen waarvan het kanaal #Algemeen het meest gebruikte kanaal is. Circa 20 personen hebben een account aangemaakt waarvan 60-70% regelmatig langskomt. De chat is op dinsdag en donderdagen geopend. Meestal is het tussen 19.00 en 20.00 uur nog rustig. Tussen 21.00 en 22.00 is de chat op zijn drukst. De chatroom blijft dan ook vaak langer open.

De bezoekers aan de chat zijn divers qua samenstelling. Er zijn jongemannen van in de twintig die voor het eerst openlijk praten over hun gevoelens. Veelal kijken zij eerst even de kat uit de boom en lezen zij het gesprek zonder er aan deel te nemen. Begrijpelijk en prima. De moderatoren zoeken na een tijdje contact met hen via een DM (direct message). Zo start er een gesprek met als doel de drempel te verlagen om deel te nemen aan het openbare kanaal. De chatroom heeft ook een verzameling dertigers, veertigers en vijftigers. Er lijken meer pedofielen te zijn die op jongens vallen dan meisjes maar beide zijn aanwezig.

De gesprekken in de chat gaan over omgaan met pedofilie in het dagelijks leven, over koetjes en kalfjes en rond 19.00 uur gaat het bijna altijd over wat er zojuist is gegeten of gegeten gaat worden Smile. Als je behoefte hebt aan een serieus gesprek is er het kanaal #serieus. Handig als je even geen zin hebt in koetjes en kalfjes. Je kunt ook een privégesprek aanvragen met één van andere deelnemers of met de moderatoren.

Ook niet-pedofielen bezoeken zo nu en dan de chatroom. Zo komen studenten van allerlei studierichtingen naar de chat voor informatie of hun onderzoek te pluggen, zoals ze ook doen hier op P.nl.

Om mee te doen met de chat is een e-mailadres noodzakelijk. Dat kan een geanonimiseerd e-mail adres zijn. In de chatroom zelf kun je tegenover je medebezoekers anoniem zijn. Er is geen IP adres zichtbaar voor andere bezoekers. De chatroom is gehost door Discord, een website of app voor chats dat populair is in de gaming gemeenschap.

Heb je vragen over de chat? Stel ze gerust. Zin om mee te doen? Iedere dinsdag en donderdag van 19.00 tot 22.00 uur is de chat geopend. Je ben van harte welkom.

https://discord.gg/UprHdPS

Dank voor je verslag, Ben. Je zult het wel als bump hebben bedoeld, maar het is voor mij nuttig omdat ik niet chat. Ik heb op Discord wel de accountnaam Albert vastgelegd, maar om te voorkomen dat iemand anders ermee aan de haal gaat want dan krijgen we verwarring. Ik maak dus deel uit van de overige 30 procent.
Thumbs up voor de positieve energie die Noah en andere teamleden in het chatkanaal hebben gestoken. Je zult maar een onzekere puber zijn in een maatschappij die pedofilie zonder enige nuance naar het vuilnisvat verwijst en dan tot de ontdekking komen dat je zelf pedofiele gevoelens hebt. Voor die doelgroep is de site p.nl natuurlijk bedoeld, maar het chatkanaal sluit beter aan op de behoeften. Wat je op de site schrijft, is openbaar en moet om begrijpelijke redenen ook openbaar zijn. Maar als je met de zenuwen in je lijf deze site hebt gevonden en dan je eerste post meteen in het openbaar... het verwondert me dat er jonge mensen zijn geweest die dat inderdaad aandurfden.
Als er nog iets is waarmee p.nl beter aansluit op de doelgroep, dan zou dat de leesbaarheid van de site op een telefoon zijn. Er zijn forumsites die daarin voorzien, maar die gebruiken andere software, begrijp ik. Discord voorziet daar ook in, dus het is al voor een deel opgelost.
Dat ik me niet in de chat meng, is dus niet omdat ik de hele onderneming niet zie zitten. Ik vind alleen dat het niet bij mij past. Ik ben nu gepensioneerd (dat was ik nog niet toen ik hier binnen kwam stommelen) en heb met vallen en opstaan mijn leven zo ingericht dat ik er gelukkig mee ben, ook als pedofiel. En wat ik vanavond voor mezelf ga koken is niet interessant. Tongue Wat ik op deze site bij te dragen heb, is geen stem erbij in het koor maar meer een stem die de diversiteit vergroot. Dat moet ook, vind ik. Ik verbeeld me dat ik daarmee meer bezoekers aantrek. Maar ik schrijf dus voor de openbaarheid.

Vanavond (zondag 30 april) is Chatroom Pedofilie NL open. De chatroom is wel vaker op zondagavond geopend, zij het onregelmatig. Op dinsdag- en donderdagavond is de chatroom wel structureel geopend.

Behoefte of zin aan een gesprek over (je) pedofiele gevoelens? Je bent van harte welkom.
https://discord.gg/UprHdPS

Vanaf 26 juli tot en met 23 augustus (2017) gaat de chat niet open i.v.m. vakanties. Dinsdag 25 juli gaat de chat zoals normaal open om 19:00. Daarna is er een vakantie break ingepland. De chat is weer open op donderdagavond 24 augustus op de gebruikelijke tijden (19:00-22:00).

De chat gaat weer open
Donderdag 24 augustus gaat Chatroom Pedofilie NL weer open. Op basis van de ervaringen in het eerste half jaar is een aantal veranderingen doorgevoerd. De chat is één keer per week op een wisselende dag geopend. De chat is open op even dinsdagen en oneven donderdagen. Daarnaast is de chat open iedere eerste zondag van de maand. Op deze manier hopen we dat de chat beschikbaar is voor zoveel mogelijk mensen.

Wijzigingen in de opzet
De chat opent om 20.00 uur (voorheen 19.00 uur) en sluit om 22.00 uur. In de beschikbare tijd willen wij meer ruimte maken voor het bespreken van specifieke onderwerpen waar pedofielen mee te maken hebben.
20.00 uur: opening van de chat
20.20 uur: start van gemodereerd gesprek. Het onderwerp van de avond wordt zo veel als mogelijk vooraf aangekondigd.
21.20 uur: einde gemodereerde gesprek
22.00 uur: einde chat
We nodigen dit jaar ook een paar keer een gast uit in de chat. Ook dit wordt vooraf aangekondigd.

De data dat de chat open is
De oplettende lezer heeft natuurlijk al gezien dat donderdag 24 augustus geen oneven donderdag is. Toch gaan we die donderdag open om een week later het schema van "EVEN dinsdagen en ONEVEN donderdagen" te volgen. De chat is dus op de volgende dagen geopend:
Donderdag 24 augustus
Donderdag 31 augustus
Zondag 3 september
Donderdag 7 september
Dinsdag 12 september
Donderdag 21 september
Dinsdag 26 september
Zondag 1 oktober
Donderdag 5 oktober
Donderdag 12 oktober (met gastspreker van De Waag)
Donderdag 19 oktober
Dinsdag 24 oktober
Zondag 5 november
Donderdag 9 november
Dinsdag 14 november
Donderdag 23 november
Dinsdag 28 november
Zondag 3 december
Donderdag 7 december
Dinsdag 12 december
Donderdag 21 december
Hierna is de chat tot na de kerstvakantie gesloten. Tegen die tijd volgt weer een nieuwe update.

Ter herinnering
De chat is voor alle geïnteresseerde geopend. De chat en haar content is legaal en wordt door het team moderatoren gemonitord. Lees de huisregels aub goed door.
De chat is hier te vinden >> https://discord.gg/UprHdPS . Je dient een e-mailadres op te geven. Dat kan/mag een anoniem adres zijn.
Lukt het niet? Stel hier je vraag. Dan sturen we een technicus met verstand van zaken op je af.

Graag tot ziens in de Chatroom Pedofilie NL.

Hoe zie jij je toekomst?
□ Zonnig
□ Onzeker
□ Somber

Vanavond, 12 september 2017, het thema in Chatroom Pedofilie NL.
https://discord.gg/UprHdPS

Twitteraankondiging

Het thema van de chat van vanavond is:
Omgaan met kinderen.
Wel of géén goed idee?

Van 20.00 tot 22.00 uur.
https://discord.gg/UprHdPS
De chat is gemodereerd.

Link naar de chataankondiging op Twitter.

Deze zondag, 1 oktober 2017, is Chatroom Pedofilie weer open.

Het thema van die avond is '"3 x 20 minuten". In 20 minuten tijd spreken we over dilemma's van één van de deelnemers. Zo krijgt ook individuele problematiek de aandacht en daarmee onderwerpen die in real life spelen.
Alle deelnemers aan de chat mogen vragen stellen of de persoon adviseren.

Een ieder is weer van harte welkom.

Van 20.00 tot 22.00 uur.
https://discord.gg/UprHdPS
De chat is gemodereerd.

Donderdag 12 oktober ontvangt Chatroom Pedofilie NL zijn eerste gastspreker: Herman Brouwer, therapeut bij De Waag. Als gevolg van de verwachte drukte, krijgt de chat een iets andere vorm.

Heb je vragen aan de gastspreker? Geef die dan voor 12 oktober door aan Ben Kirssen. Tijdens de chat stelt de moderator de vragen aan de gastspreker. Na ieder antwoord geeft de moderator een aantal personen de gelegenheid te reageren. Zelfstandig en spontaan reageren op onze gastspreker is helaas niet mogelijk omdat er dan al gauw 20-30 mensen door elkaar praten met een kakofonie tot gevolg. Wil je tijdens de chat graag het woord? Dan meld je dat door te zeggen: "Ik wil reageren." De moderator beslist of dat kan en wanneer.

Chatroom Pedofilie is open vanaf 20.00 uur. Om 20.20 uur start het gesprek met onze gastspreker. Nog niet eerder op de chat geweest? Meld je dan tijdig aan, zodat je niets mist op donderdag 12 oktober >> https://discord.gg/UprHdPS

Dit is een link naar de aankondiging van de chat op Twitter.

Tot ziens op donderdag 12 oktober.

Het onderwerp op 19 oktober 2017 heeft te maken met prikkels.

Seksuele prikkels voelen we allemaal wel eens. Maar wat moet je ermee als pedofiel? Wanneer is dat oncomfortabel.
Meepraten? Meld je nu aan op: Pedofilie.nl/chatroom. Vanaf 20.00 uur.

Zie ook de Twitteraankondiging.

Onderwerp op 5 november 2017, omgaan met stigma in de media.

Meepraten? Meld je nu aan op: pedofilie.nl/chatroom. Vanaf 20.00 uur.

Twitteraankondiging.

Donderdag 9 november 2017 gaat de chat over De Eerste Keer... praten over je pedofiele gevoelens.
Deel je ervaringen over de eerste keren dat je sprak over pedofilie.

www.pedofilie.nl/chatroom

Twitter aankondiging

Vanavond is Chatroom Pedofilie NL voor het eerst in 2018 geopend.
Een ieder is weer van harte welkom.

Vanavond is er geen bijzonder thema, maar een kijken we terug op het eerste jaar van de chatroom en vooruit naar de plannen van 2018. Tot vanavond. Vanaf 20.00 uur geopend.

Www.pedofilie.nl/chatroom

De naargeestige rechtszaak over martelingen van vermeende pedo's, brengt hele nare details aan het licht. Wat doet dat met je als pedofiel? Hoe ga je om met de gevoelens die dat bij je losmaken?

Chat mee op donderdagavond, 25 januari vanaf 20.00 uur.

www.Pedofilie.nl/chatroom
Link naar de Twitteraankondiging.

Discord heeft op 16-7-2018 het chatkanaal Pedofilie.nl gedeletet.
Dit betekent vervroegd vakantie.

Na de vakantie zullen wij ons beraadslagen over hoe nu verder.

Job - namens team pedofilie.nl

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.