Even voorstellen

2 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo ik ben gino 24 jaar .. vind het best spannend om mijn verhaal te doen

Ik ben er sinds een tijdje uit voor mezelf dat ik op jongere jongens val tussen de leeftijd 10 tot jaar of 16 .. kan er met niemand uit mijn omgeving over praten .

Ik kwam er achter dat ik op jongere jongens viel op de voetbal vereniging van mijn broertje .. ik ga al jaren met hem naar trainen toe en zijn wedstrijden... na een tijdje merkte ik dat ik met hele andere ogen naar die jongens keek.. vond ze ineens spannend en leuker dan leuk in die korte voetbalbroekjes strakke shirtjes goed gebouwd lijf ... ik dacht oeff wat een knappertjes zeg.. en tegelijkertijd besefte ik dat ik al over de 18 heen was en dit dus niet kon. En nu heeft mijn broertje 2 vriendjes van 13 en 14 die regelmatig bij ons thuis komen zijn ook super knap hebben leuk contact leer ze nu redelijk kennen en het is altijd gezellig. .. ik fantaseer ook wel eens stiekem over ze en zie ze graag voetballen.. hebben een leuke vriendschap en daar ben ik heel blij mee het geeft me een fijn gevoel bij ze te zijn.. alleen soms gaan mijn gedachten verder dan vriendschap merk ik .. dan ga ik meestal ff lekker fantaseren en dan ben ik het ook wel weer kwijt.. hoe ga ik hier het best mee om?

Weet niet zo goed wat ik moet doen omdat ik niemand in mijn directe omgeving heb om het mee te kunnen delen.. zou ik graag in contact komen met anderen waarmee ik kan mijn gedachten en gevoel kan delen

Dag Gino,

ik zie dat je jezelf al een tijdje geleden hebt voorgesteld, dus hoop ik wel dat je deze reactie leest.

Zelf herinner ik me ook de periode dat ik mijn gevoelens ontdekte. Da's ondertussen wel zo'n dertig jaar geleden en ondertussen is er veel veranderd (in de beleving van mijn gevoelens dan vooral Smile )

Eigenlijk is er één belangrijke zaak die ik je kan aanraden: probeer of je ook seksuele voldoening kan halen uit omgang met vrouwen dan wel volwassen mannen. Het zou je veel miserie kunnen besparen. Dan heb je immers een uitlaatklep om je seksuele lusten te bevredigen en dan kan je op een meer 'gezonde' manier naar jongens gaan kijken. Anders loop je het risico, volgens mij, dat je een verwrongen beeld van jongens gaat krijgen. De gemiddelde dertienjarige zit immers niet te wachten op een volwassene om seksuele spelletjes mee te doen.

(Oh, er zullen er vast wel zijn die dat prettig vinden of zelfs echt willen. Ik ben er nog geen tegengekomen en ik denk sowieso niet dat het een goed idee is om er op in te gaan.)

En als je ergens een heel goede vriend(in) hebt, een familielid dat je vertrouwt of, why not, een betrouwbare therapeut, spreek er dan met hem/haar over. Je zal niet altijd een fijne reactie krijgen, maar een echte vriend zal je niet laten vallen of zal jou niet verraden. Het helpt je om scherp te blijven en om er blijvend rekening mee te houden dat 'de maatschappij' steeds minder begrip heeft voor mensen met onze gevoelens.

Maar ik blijf hier bewust vaag. Stuur me gerust een privébericht als je daar over wil 'praten'. (Ik beloof nièt dat ik onmiddellijk antwoord. Wink )

Dus verstop je niet online, maar blijf met je beide voeten (en vooral je hoofd en je l*l) in de realiteit.

LuMert

Hoi Gino,

Sorry man. Jouw post is geloof ik een beetje uit zicht geraakt. Tof van LuMert om toch te reageren. Ik hoop samen met LuMert dat je nog mee leest.

Goed dat je je verhaal doet. Heb je het moeilijk met je gevoelens voor jongens? Het is natuurlijk best fijn te fantaseren over jongens. Doe ik ook hoor. Je moet wel goed het verschil kennen tussen fantasie en werkelijkheid. Maar wellicht dat niet zo'n probleem is voor je.

Hoe is het in het dagelijks leven? Vragen veel mensen naar je geaardheid? Waarom je nog geen vriend of vriendin hebt? Stoort je dat?

Ik wijs je ook op onze chat (zie de homepage voor een link). De chat geeft de mogelijkheid twee keer per week te kletsen over wat je zoal bezig houdt. De chat is open op dinsdag en donderdag vanaf 19.00 uur. Meestal zijn er zo'n 10 andere pedofielen in alle soorten en maten. Soms zijn er ook niet-pedofielen die informatie zoeken. Je bent van harte welkom je verhaal of daar of hier te houden. En nogmaals excuus dat we zo laat reageren op je post.

Ben

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.