Nieuw teamlid / Noah

1 antwoord [Laatste bericht]

Beste bezoekers van P.nl,

Ik ben blij te kunnen melden dat P.nl een nieuw teamlid heeft: Noah.

Noah bouwde een maand geleden in een paar dagen tijd de Chatroom Pedofilie NL. Deze is op dinsdagen en donderdagen geopend vanaf 19 uur. Kom gerust een kijkje nemen. https://discord.gg/DTrJMaW

Met behulp van geautomatiseerde programma's weet hij de chatroom veilig te houden. Daarnaast is hij samen met Job (Meso), Bert en ondergetekende moderator van de chat. In de chatroom gelden overigens nagenoeg dezelfde huisregels als op P.nl. Gemiddeld trekt de chat zo'n 10 personen per avond. Het zijn mensen van allerlei leeftijden. Er zijn twintigers, dertigers, veertigers en (jawel) vijftigers. Het merendeel is zelf pedofiel maar ook weer niet iedereen. Soms komen er studenten langs met vragen voor hun scriptie.

We zijn erg blij dat Noah het team versterkt. Hij stelt zich hieronder in een reply op dit bericht zelf aan jullie voor.

Team P.nl

Ben dus Noah Kloek, ergens in de twintig. Verliefdheid voor jongens tussen de 5-14 jaar.
Beheerder van chatroom Pedofilie NL (zie hierboven).

Ben hier iets van een jaar geleden terecht gekomen zoekende naar hulp. Goed ontvangen door alle leden. Heb mijn verhaal kunnen doen wat een enorme opluchting was. Veel met gevoelsgenoten kunnen spreken, Wat bijna altijd heel fijn is. Heb kunnen praten met mijn ouders en een paar vrienden wat ook een enorme opluchting met zich meebracht.

In een jaar tijd is er erg veel veranderd. Het gaat redelijk goed nu. Big smile

Noah Smile

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.