Coming out

2 antwoorden [Laatste bericht]

Beste iedereen,

Wegens omstandigheden en gevoeligheid bij dit onderwerp stel ik mijzelf voor onder een andere naam.
Persoonlijk ligt het mij heel erg zwaar. En ik weet niet wat ik moet doen.

Mijn naam is Robin. Ben 24 jaar oud. En val op meisjes van 10 tot en met 16 jaar oud. Daarnaast kan ik ook gewoon verliefd worden op vrouwen. En er een relatie mee aangaan. Onder de vrouwen of meiden van mijn eigen leeftijdscategorie is dat bij mij wat lastiger. En dat loopt niet heel soepel.
Door dat ik er jong uit zie. Komt het bij mij vaak voor dat een meisje van rond de 15 á 16 jaar mij leuk vind. En ik haar er ook wel leuk uit vindt zien. Maar uit principe niets doe en ook niets wil doen. Daarnaast werk ik als bijbaan in een supermarkt. Ik zie mijzelf niet als een gevaar, ik heb een groot hart en wil echt niemand pijn doen. Ik ben niet geneigd een kind op verkeerde manier aan te raken of iets dergelijks.

Ondertussen moet ik bekennen dat ik de fout ben ingegaan. Hierbij heb ik iemand ontmoet die eerst aangaf dat ze 17 jaar was. In de eerste instantie geloofde ik het omdat ze mij vertelde dat ze een mbo opleiding volgde. En voor der leeftijd ziet ze er ook ouder uit.
Voor mijn idee klopte er iets niet want ze kwam over alsof ze een beperking heeft. Na haar te hebben gevonden op facebook en haar aangesproken te hebben. Heeft ze mij verteld dat ze nog maar 14 is.
Ze wilde graag seks, en dit is dan ook gebeurd. Dit is gebeurd voor ik wist hoe oud ze werkelijk was. Toch zie ik het als een groot probleem bij mijzelf. In de zin van dat ik niet goed heb kunnen inschatten hoe oud ze werkelijk is. En ook al was ze 17 het ook niet legaal was.
Sinds vandaag heb ik het contact verbroken. En ik heb er heel erg veel spijt van dat ik seks met haar heb gehad. Als ik dan ook nog een keer de fout in ga, weet ik niet meer hoe ik verder moet met mijzelf.

Daarnaast merk ik aan mijzelf steeds meer dat ik begin te kijken en te denken er aan. Dit wil ik niet meer. Ik wil mijzelf compleet kunnen richten op mijn toekomst en wat ik wil bereiken. Hierbij dus niet de fout ingaan.
Ik ben een persoon die ongeacht de leeftijd iemand altijd zal helpen en niet met verkeerde bedoelingen. En in mijn hoofd is het een "tweestrijd" tussen goed en kwaad. Ik ben mijzelf er heel erg van bewust. En wil er over kunnen praten. Naast alleen praten mijzelf ook gaan richten op hulp.

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust. Maar ga alsjeblieft niet te diep in op de inhoud...
Om heel eerlijk te zijn vind ik het soms al veel te ver gaan.

Beste Robin,

Allereerste welkom bij P.nl. Je kunt in ieder geval hier je verhaal doen en daar heb je dan ook voor gekozen.

Ik snap je stress. Je hebt inderdaad de wet overtreden. Die wet is er om kinderen onder de 16 te beschermen. Tegen mensen die gebruik van ze willen maken, maar ook tegen henzelf. Als je 14 bent voel je je zelf heel volwassen maar de meeste zijn dat op die leeftijd echt niet.
Je zegt dat je niet wist dat ze 14 was. Dat doet aan de situatie zelf niet zo heel veel af. Jij bent 24 en een volwassen man. Als je met jongere meisjes een seksuele relatie aangaat heb je de plicht je er van te vergewissen dat ze minimaal 16 is. Dat heb je pas achteraf gedaan.

Het is overigens zo dat de leeftijdsgrens voor een legale seksuele omgang op 16 ligt. Tenzij er een hiërarchische relatie is tussen jou en het meisje (bijvoorbeeld leraar, sportleider, kerkleider, zorgverlener). Dan mag het ook boven de 16 niet. Dus als ze 17 was geweest, was er in juridische zin niets aan de hand geweest.

Wat nu? Je voelt je rot en schuldig zo te horen. Een belangrijke vraag in deze is: hoe is het met het meisje? Is ze gekwetst? Hoe voelt zij zich? Is er reden tot zorg over haar? Je hebt het vandaag uitgemaakt met haar. Da's best heftig, ook voor haar schat ik zo in.

Wat ik goed vind van jou is dat je hier zelf je conclusie uit hebt getrokken. Je zet de romantische relatie stop en laat deze niet langer voortbestaan. Je beschrijft dat het nog een behoorlijke tweestrijd is tussen goed en kwaad. Een tienermeisje dat aangeeft ook seks met je te willen hebben, helpt in zo'n tweestrijd ook niet echt natuurlijk. Ook daarom een goed idee om de contacten te verbreken.

Ik weet niet of ik je nu echt van advies kan voorzien. Misschien dit: laat het even bezinken. Je hebt het vandaag uitgemaakt. Ik snap dat de emoties ook bij jou hoog oplopen nu. Als je merkt dat de verleiding over een periode van enkele dagen of weken nog steeds behoorlijk heftig is, kun je overwegen eens met Stop it Now te bellen. Doe dat sowieso als de verleiding weer de overhand dreigt te krijgen. Stop it Now is ervoor om je te helpen in dit soort situaties. Er schuilt geen schande in om op zo'n moment om hulp te vragen. Die is er en die krijg je dan ook op professionele wijze. Let op: geef in eerste instantie niet je persoonsgegevens. Je kunt en mag anoniem hulp vragen aan Stop it Now. Zet je nummerherkenning dus uit. Vraag aan hen hoe zij met jouw persoonsgegevens zullen omgaan. Bij (voortdurende) strafbare feiten zijn zij verplicht aangifte te doen.

Je bent natuurlijk van harte welkom ook hier je verhaal te blijven doen. Vertel ons hoe het je vergaat.

Hoi Robin_91,
ten eerste wil ik zeggen dat ik het knap vind dat je je verhaal durft te doen!
Ik zelf zit hier ook nog maar net op deze site en heb mijn verhaal ook geschreven, bij mij duurt heelt nog ff voor ik weet hoe het verder gaat!
Nu Ben ik wel benieuwd hoe het allemaal verder is verlopen heb je problemen gekregen of is de "ellende" voor jou/jullie achter de rug?

Mvg misseboel

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.