Drempels binnen de hulpverlening

6 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo iedereen!

Mijn naam is Lisa Verdoodt. Ik heb al eerder iets gepost op het forum pedofilie i.v.m. drempels binnen de hulpverlening. Ik zit in mijn laatste jaar sociaal werk aan de hogeschool Odisee te Brussel. Voor mijn bachelorproef doe ik een onderzoek of een specifieke hulplijn voor personen met pedofiele gevoelens ertoe kan bijdragen dat de stap naar de hulpverlening lager wordt. Voor dit onderzoek heb ik ook een vragenlijst opgesteld, deze zou vanaf dit weekend volledig klaar voor gebruik moeten zijn. Wat ik zou willen vragen is of er mensen mij zouden willen helpen en deze vragenlijst in functie van mijn onderzoek zouden willen invullen? Deze vragenlijst wordt anoniem verwerkt!!! Ik wil streven naar een meer drempelverlagende hulp en naar hulp op maat. Als jullie geïnteresseerd zijn dan mogen jullie mij altijd een mail sturen op het adres [Knip. Geen e-mailadressen in posts, zie de huisregels. Gebruik de contactfunctie door op de naam van de schrijver te klikken - Ben, teamlid], dan kan ik jullie deze vragenlijst doorsturen. De groep die ik graag zou willen bereiken zijn mensen die zich aangetrokken voelen tot kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Jullie zouden mij heel veel plezier doen en jullie zouden echt iets kunnen betekenen in mijn onderzoek! Ik wil jullie alvast hartelijk bedanken Smile

Ik heb via mail en chat verschillende keren contact gehad met Lisa en ik vind dat ze in haar vragen en reacties erg integer is en de anonimiteit ook garandeert. Ik heb haar al toegezegd dat ik haar vragenlijst graag zal beantwoorden.

Dag Julian,

Dat doet mij heel veel plezier om te horen!

Groetjes,

Lisa

Stuur de lijst maar door middels mijn contactpagina!(als er nog tijd en behoefte aan is! )

Dag Arod,

Ik heb je gecontacteerd via jouw contactpagina Smile

Hartelijk bedankt!

Groetjes,

Lisa

Beste Lisa,

Ik wil u graag helpen maar kan uw mailadres niet vinden en ook de contactfunctie is niet te vinden aangezien ik nieuw ben op deze site.
Ik hoor graag hoe ik u kan bereiken!

Beste Rich,

Om de contactfunctie te gebruiken moet je eerst een gebruikersnaam registeren, zodat de ander ook berichten naar jou kan sturen:
https://www.pedofilie.nl/user/register

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.