Die Sache mit Peter

1 antwoord [Laatste bericht]

Mocht iemand Duits kunnen lezen, het net verschenen boek van de Duitse auteur Max Meier-Jobst, 'Die Sache mit Peter', is een absolute aanrader.
De schrijver, die het onder een schuilnaam uitgeeft, zegt dat het autobiografisch is, en vertelt het verhaal van een jongen, die vanaf jonge leeftijd weet dat hij op jongens valt, en tijdens zijn zoektocht naar liefde, en sex, Peter ontmoet. Wat ontstaat kan niet anders dan een liefdesrelatie omschreven worden. Maar natuurlijk, het is niet allemaal koek en ei: Peter is 30 en heeft zijn geheimen, Peter's jonge vriend heeft het moeilijk thuis en op school, en zou eigenlijk liever een zelfde relatie hebben met iemand die jonger is. Maar ondanks dat lijkt de relatie gebaseerd op een ontroerende, bijna onconditionele liefde van beide kanten. Het boek is goed geschreven. Het verhaal straalt eerlijkheid en authentisiteit uit, het is duidelijk dat het de auteur aan het hart gaat.
Het boek heeft een website: Die Sache mit Peter en is te koop op Amazon of bij Bol.com

volledig eens met David. Een prachtig boek omdat het echt en reëel is.Het duid op het beantwoorden van verlangens maar laat ook alle valkuilen van dergelijke relaties zien. wat mij betreft de moeite van het lezen waard voor een ieder die zich met deze materie bezig houdt en zeker voor hen die gevoelens hebben voor jongeren.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.