Browserwaarschuwingen en bereikbaarheid

6 antwoorden [Laatste bericht]

Een korte mededeling:
Wanneer je (Google's) Chrome gebruikt om onze site te bezoeken, dan kan het zijn dat je een nogal beangstigende waarschuwing krijgt. Google heeft een organisatie die certificaten levert om verbindingen naar websites te beveiligen, waaronder de onze, als onbetrouwbaar verklaard. (Dat heeft verder niets met ons te maken; je kan hier de details lezen)

Wij moeten nu onze certificaten vervangen met die van een andere organisatie. Er wordt aan gewerkt, maar het kan eventjes duren Smile

Heel goed dat je dit plaatst! Ik heb laatst iemand naar p.nl verwezen, en zei; ‘Ga daar eens kijken.’ Maar nadat hij de certificaat waarschuwing kreeg schrok hij, en zag hij er vanaf om p.nl te bezoeken omdat hij de zaak maar dubieus vond. En dat ik hem vertelde dat p.nl echt een veilige legale site is maakte al niks meer uit.

Tnx! Leroy.

Als het goed is is het probleem voorlopig gefixt. Laat het vooral hier weten als er nog problemen zijn met Chrome of andere browsers Smile

De doorstreping die Chrome (Android) in https vertoonde, is weg.
Dank, team. Als zo vaak.

Dag team van p.nl,

Zowel in Chrome als in Microsoft Edge krijg ik weer de browserwaarschuwingen, tijd om de certificaten weer te vernieuwen?

Bas

Thanks! We werken eraan...systeembeheer kan soms even duren.

De waarschuwing op Firefox is inmiddels verdwenen. Dank aan Ben die mij een e-mail hierover heeft gestuurd en dank aan het team voor het snelle werken.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.