mijn verhaal en waarschuwing

5 antwoorden [Laatste bericht]

Hoi lotgenoten en gelijk gezinden ik ben misseboel (uiteraard niet me echte naam en je raad het vast al het is bij mij mis gelopen) en ben een 36 jarige man.
Ik wil ff mijn verhaal hier kwijt als waarschuwing voor anderen en hopelijk een stukje beter voelen als dat ik me doe!

Ten eerste voor de mensen die nu bezorgd zijn ik heb geen enkel kind seksueel benaderd en zou dit ook nooit doen!
Dat gezegd te hebben ik heb mij nooit als pedo(sexueel) gezien eigenlijk meer omdat ik dat zag als iemand die met zn vingers of erger aan kinderen zat/zit.
Nu kan ik jullie niet vertellen wanneer ik geïnteresseerd raakte in plaatjes van (te) jonge meisjes maar ik heb altijd van kleine borstjes gehouden en dan niet perse op jong maar ook bij volwassen vrouwen vind ik dit gewoon geweldig.
Maar ik zat op twitter te neuzen en kwam leuke plaatjes tegen en werd helaas te nieuwschierig en heb speciaal een apart account aangemaakt om meer te vinden en meer te zien, op een gegeven moment werd mijn account verwijderd door twitter zelf denk ik en daar van had ik eigenlijk al wakker moeten worden.
Maar helaas met me domme kop dit nog 2x weer een account aangemaakt!
Nu zat ik niet elke dag daar rond te neuzen want er is zoveel meer lekkers en legaals te vinden op het www dat ik dus niet alle dagen behoeft had hier te kijken.
Maar nu ff het moment dat het mis is gegaan voor mij (ze zijn waarschijnlijk al wel een jaar of meer bezig geweest met info over mij aan het verzamelen) het was een maandag ochtend dat ik zoals altijd naar me werk ging was al iets later als normaal en ik kom bij me voordeur staan daar 2 man die vroegen of ik dus ook ik was en stelden zich voor als zijnde politie agenten en dat ze even met mij wouden praten je kunt je voorstellen dat ik me hart in me keel had en eigenlijk nog helemaal niet dacht aan de KP maar er wel vaag aan dacht dat dit misschien ook wel een mogelijkheid was dat ze hier waren!
Eenmaal binnen kwam het hoge woord er uit en hoorde ik dus dat ze kwamen voor het feit dat ik op internet de verkeerde dingen had bekeken en ook gedeeld had via twitter!
De beide heren zijn zn half uur later vertrokken met me gsm en me laptop en de mededeling dat er een procesverbaal word gemaakt tegen mij!
Nu kan ik eerlijk zeggen zins die dag ben ik anders naar me zelf gaan kijken en weet ik dat ik dus pedoseksueel ben en heb het hier eigenlijk best moeilijk mee!
Ik ben ook een beetje in tweestrijd aan de ene kant vervloek ik dat ik het zover heb laten komen en dat de politie is langs geweest en aan de ander kant ben ik ook blij dat de politie op mijn stoep stond.
Als de heren niet langs waren geweest had ik denk ik nooit gestopt met kijken.
Nu was de KP meer een aanvulling op mijn online seks die nu verplicht cold turkey (leuk die Amerikaanse benamingen) moet opgeven!
Dit is me begin april 2017 overkomen en heb tot nu toe nog maar 1x de aandrang gehad om KP op te zoeken maar heb dit gelukkig met de gebeurtenis vers in me achterhoofd zeer snel weten te verdrijven!
Nu hoop ik ook van harte dat ik het ook kan laten in mijn verdere leven!

Dus bij deze voor iedereen die online opzoek is of op zoek wil naar KP doe het niet!!!! Blijf hier ver vandaan!
Ik weet het zal zeer moeilijk zijn voor de meeste!

Nou dit was dan mijn verhaal tot nu toe, hoe het allemaal verder verloopt weet ik niet volgende maand is het procesverbaal waarschijnlijk klaar en zal ik meer horen!
Hopelijk valt het allemaal mee maar juist het onzeker wat ik nu voel is zwaar en vermoeiend!
De hele dag net doen of er niks aan de hand is ondanks dat niemand weet wat er mis is!
Velen van jullie zullen vast weten hoe dit is!
Heb hier al een paar forums gelezen en heb al regelmatig de tranen over me wangen aan het rollen!
Ik ben blij dat ik niet alleen ben en aan de andere kant is dat ook weer erg jammer om dat je dit niemand toe wenst!

Maar ik stop nu met tikken en zie wel wat jullie reacties gaan zijn!
Zeg alleen wat als je wat aardigs te zeggen hebt en anders heb ik liever dat je niks zegt, het is zo al zwaar genoeg voor me!
En om hier een account aan te maken was ook niet een makkelijk beslissing!

Weet niet of ik het beter in een apart onderwerp had kunnen zetten maar voeg hier hier maar bij toe !

Nou ff een update (voor de mensen die het intereseert) van mijn kant!
Heb gisteren de brief van het reclaseringsbureau gekregen met verzoek tot contact.
Weet nu nog niet hoe verder dus zal jullie op de hoogte houden via hier.

Verder heb ik het gisteren aan me enigste maat verteld wat er nu met mij is overkomen en wat ik dus eigenlijk ben!
Het was zwaar voor ons allebei en hij denkt dat hij het een plaats kan geven en dit hoop ik ook van harte!
Hij zei dat hij het wel begrijpen kon als het meiden van 15 af 16 zijn die zien er vaak ook al best volwassen uit, dus de hele waarheid heb ik hem niet verteld aangezien ik ook al plaatjes leuk vond van meisjes van ik denk 10.
Maar zoals ik wel verwachte kreeg ik al wel het dreigement dat het maar goed was dat ik niet met me vingers aan kinderen had gezeten anders was ik niet heel bij hem weg gekomen!
Dit alles was gisteravond na een filmpje en een paar whiskey's en thuis eerst nog een halve fles Hugo!
Moet eerlijk zeggen dit was nog niet genoeg vloeibare moed!
Maar nu is het afwachten hoe het met hem gaat aangezien dit toch best wel inslaat als een bom!

Beste Misseboel,

Ten eerste: je bent geen pedoseksueel! Een pedoseksueel is iemand die seks met kinderen heeft, ongeacht zijn voorkeur. Een pedofiel is iemand die zich aangetrokken voelt tot kinderen. Met die aantrekking is an sich niets mis mee en daar hoef je je dus ook niet schuldig over te voelen. Als je die aantrekking (op wat voor manier dan ook) in de praktijk bent kun je daar, zoals je nu helaas zelf hebt ondervonden, in grote problemen mee komen. Je weet ook helemaal niet onder wat voor omstandigheden de beelden die je bekijkt gemaakt zijn dus zou ik, los van de mogelijke strafrechtelijke consequenties, er hoe dan ook verre vandaan blijven!

Heb je al contact gezocht met bijvoorbeeld Stop It Now of JON? Stop It Now heeft een gratis anonieme hulplijn en JON organiseert groepsgesprekken. Ik ben geen deskundige wat het strafrechtelijk verloop betreft en kan je daar verder niets over vertellen.

Je bent er nu op een harde manier achtergekomen dat KP onverstandig is. Maar je hebt ook het geluk dat je naast jonge meiden eveneens op volwassen vrouwen valt en dus ook een legale uitklep tot je beschikken hebt, of het nou om porno of relaties gaat. Wat maakte dat je strafbaar materiaal opzocht? Misschien kun je nagaan of er bepaalde triggers zijn waardoor je het opzoekt zodat je het in de toekomst kunt voorkomen.

Tja waarom is een goede vraag, maar ik geloof dat de agent het er van had dat ik naar een psycholoog word door verwezen dus wie weet kom er dan achter!
En nee nog geen contact gehad met Stop It Now weet ook niet of ik dat wil en groepsgesprekken blijf ik denk ik liever bij weg!
Eerst maar afwachten wat er nog allemaal op me afkomt!

Dayle vroeg me vorige week of ik al meer wist.

Nou ik heb vandaag het eerste gesprek gehad met de reclaseringsmedewerker,
Deze gaat nu een brief/verhaal schrijven over mij ( de persoon misseboel ) en deze gaat dan in overleg met mij richting het gerechtshof en daar gaan ze kijken wat voor straf ik ga krijgen en of het nodig is dat ik in gesprek moet met een psycholoog en zo verder!

Maar dat is dus alles wat ik nog maar weet, zal jullie op de hoogte proberen te houden van mijn traject

Hallo Misseboel,

Goh, dat is toevallig, jij loopt een paar maanden op mij vooruit...om het zo maar eens te zeggen, jij hebt net het gesprek met de reclassering achter de rug, ik heb ze gisteren net toestemming gegeven dat ik zo;n gesprek wel wil. WAAROM de reclassering mij nu al wil spreken is mij niet duidelijk, kun jij mij (een beetje) de vragen, c.q. het verloop van het gesprek schetsen??

Volgens mij komen ze bij mij niet veel verder dan: Meneer in pak met gouden bril, perfecte jeugd gehad, hoge opleiding, directeur van eigen firma, geen strafblad, geen gevaar voor de maatschappij. Of is het de bedoeling dat ik daar verschrikkelijk ga zitten huilen??? .... wat willen die reclasseringsmensen überhaupt bereiken??

(de pest is dat ik naar elk bezoek dat ik vanwege deze KP zaak moet brengen aan iets of iemand altijd mijn Advocate meeneem.... die kost mij al 1500,- per dag... misschien dat ik die eens wat minder vaak mee moet nemen...ha,ha)

Hartelijke groet!

Liefs uit Zwolle!

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.