Vermoeden dat verloofde op tieners valt

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Anna(nickname) een vrouw van 28 en woon samen met mijn verloofde (hij is 34)
We zouden over 3 maand trouwen, maar dit heb ik een paar dagen geleden gecanceld.
Om een lang verhaal kort te maken, hij liegt over heel veel dingen, kleine dingen maar ook grote dingen.
Van wat hij heeft gegeten tot mij doen geloven dat die op vakantie in het buitenland zit wat niet waar is, schulden en... meisjes.
Omdat het een heel lang verhaal is om echt alles te gaan vertellen, wil ik het hier graag hebben over een van die dingen waarvan ik niet weet wat ik ermee moet... ik heb een zeer sterk vermoeden dat hij op tiener meisjes valt

In ben er achter gekomen dat hij op verschillende websites profielen heeft, waar hij zich voordoet als een meisje van 14. Websites zoals kik, instagram. En heb zijn wachtwoord kunnen achterhalen.
Ik heb hem hiermee geconfronteerd, hij ontkende natuurlijk. Werd zelfs boos op mij, en een paar dagen daarna was de profielfoto van het meisje veranderd in een foto van de zee/natuur. Hoe toevallig? Hem nog als geconfronteerd en nog als bleef hij ontkennen, hij deed mij doen geloven dat ik ernaast zat... hij blijkt een email te hebben onder een meisjesnaam, hij zei dat hij dat voor een spelletje gebruikte toen ik daar achter kwam. vetrouwen is nummer 1 in een relatie dus ik dacht ik zal wel gek zijn... ik moet hem gewoon op zijn woord vetrouwen.
Zijn profiel was met een foto van een jong meisje, een naam van een meisje En en een hele lijst met namen waar hij mee gechat heeft, met foto's van tienermeisjes, namen zoals: younggirl. Teen14 etc
Ik kan de berichten niet na lezen, die slaag kik niet op
Ik heb er een paar meiden tussen uitgepikt en daar ben ik mee in gesprek gegaan, ze beaamde allemaal dat ze dacht met een lesbische meid van 14 te chatten die nog maagd was...een vertelde zelf dat mijn verloofde had gezegd dat die naar Londen wou om haar te ontmoeten....
Hem nogmaals geconfronteerd, hij deed onverschillig, zat voor zich uit te staren. Hij kan dan helemaal dichtklappen en zich van mij afsluiten. Diezelfde avond is die nog ontzettend boos op mij geweest en die dag daarna kwam ik uit het werk en was hij zomaar vetrokken. Zonder telefoon dus ik kon hem niet bereiken. Savonds kwam die thuis en zei die dat die van plan was naar Scandinavië te vetrekken en niks meer van zich te laten horen, aan niemand niet.
Hier schrok ik van, gevolg dat ik niet meer boos durf te worden...

Ik heb het er toen bij gelaten, ik zal we gek zijn dacht ik, moet hem gewoon vetrouwen

Maar het blijkt nu dat hij op internet zoekt naar tienermeisjes, zoektermen als: teen selfie Underwear. Tiener ondergoed, young girls etc. Hij heeft foto's bekeken van jonge meiden in ondergoed. Ik gok tussen de 13 en 16 jaar. Foto's met echt kinderondergoed. Ook dit ontkent hij terwijl ik het bewijs heb....

Dan komt erbij dat hij in bed met mij niet super actief is, ik ben heel open over Sex, hij niet.
Ook mag ik hem niet pijpen, vind die niet lekker zegt die? Een keer heeft hij gezegd dat hij zich dan in een soort van machtspositie voelt en dat niet wil.
Hij heeft ook geen vrienden, is geen sociaal iemand.

Naast dit zijn er nog veel meer leugens, maar na lang na denken is dit een van de dingen xie ik hier kwijt wil, zou graag van jullie willen horen hoe jullie hier over denken en eventueel tips wat ik hiermee moet.

Ik heb een tas gepakt en ben vetrokken, hoor niet veel van hem en weet niet wat die moet zeggen zegt hij, ik denk dat er veel meer aan de hand is dan ik weet en hij bang is dat zijn leugens uitkomen

Alvast bedankt voor het lezen....

Het lijkt me vrij duidelijk dat hij in elk geval een probleem heeft. Dat typische ontkennende en onverschillige gedrag in combinatie met je bevindingen zijn hier genoeg bewijs voor. Wat precies de reden is voor zijn (online) gedrag is niet met zekerheid te zeggen; het kan inderdaad zijn dat hij echt op jonge meiden valt, maar er zouden ook andere verklaringen denkbaar zijn. Hoe dan ook, je hebt er goed aan gedaan om hem ermee te confronteren voordat jullie zijn gaan trouwen. Hij moet weten dat het zo niet kan. Als hij werkelijk van je houdt en met je verder wil, hoort daar ook bij dat hij open is en deze dingen niet verbergt en zeker niet ontkent. Het lijkt me voor hem het beste als hij hulp gaat zoeken, voordat hij echt dingen gaat doen waar hij spijt van krijgt. Zijn gevoelens voor jonge meiden (gesteld dat hij die inderdaad heeft) hoeven op zichzelf geen problemen op te leveren, daar valt mee te leven (kijk bijvoorbeeld maar op dit forum, er zitten hier genoeg mensen die op tieners vallen en toch een prima leven hebben). Maar hoe hij ermee omgaat lijkt toch problematisch te zijn. Ik weet niet hoe het verder tussen jullie zit, en of de andere dingen die je noemt maar niet specificeert genoeg reden zijn om met hem te breken, maar als je toch bereid bent om hem een kans te geven en een opening wilt laten om met hem verder te kunnen gaan, dan raad ik je aan om beide hulp in te schakelen. Ik denk dat dit probleem te groot is om er samen uit te komen. Maar als je besluit is om niet met hem verder te gaan, en je wilt hem toch ondersteunen bij zijn probleem, wees er dan ook voor hem - als vriend - en veroordeel hem niet te snel. Laat hem dan merken dat zijn verhaal veilig is bij je en dat hij bij je terecht kan. Help hem bij zijn zoektocht naar professionele hulp, praat met hem als hij daar behoefte aan heeft. Een luisterend oor kan zo waardevol zijn.
Mocht je door dit alles besluiten om geen contact meer met hem te willen, ga hem dan in elk geval niet onder druk zetten of dreigen met het openbaar maken van alles wat je weet. Dat kan de dingen alleen maar erger maken. Maak hem wel duidelijk dat hij hulp moet zoeken en dat je in het ergste geval (bijvoorbeeld als je erachter komt dat hij rare dingen gaat doen) toch stappen onderneemt. Maar zorg wel dat hij zelf die keuze maakt, zodat hij echt gemotiveerd is om iets aan de situatie te veranderen.
Veel succes en wijsheid, dit zijn en blijven hele lastige situaties.

Het is belachelijk dat het zo´n taboe is dat mannen op tieners vallen. De grote meerderheid van mannen (onderzoek) valt nl. op tienermeisjes.

Dat hij leugens erop nahoudt is alleen maar omdat jij en de maatschappij hem nooit zouden accepteren zoals hij is. De meeste vrouwen willen namelijk een ongelijke relatie (maar zullen dat nooit toegeven), accepteren alleen monogamie en stereotype gedrag.

Als jouw partner ermee zou komen dat hij nooit meer gaat werken voor geld, zouden de meeste vrouwen ook hun spullen pakken. Dit is een teken van een ongelijke relatie t.o.v. de staat (slavernij) en partner.

En de ¨leugen¨ dat hij een meisje is.. Ooit overwogen dat hij zich meer vrouw als man voelt en wel eens trans zou kunnen zijn? Dat zou de stap naar Scandinavie ook verklaren.

Succes ermee.

Beetje warm? Smile Ockhams scheermes zegt me dat ik geen geld op jouw theorie moet inzetten...

Gabriel, is het nu nodig om iemand te beledigen? Jou wet telt kennelijk. Ik vind je opmerking behoorlijk hypocriet. Ben jij teamlid! Sta eens open voor andere meningen en gevoelens, maar nee, jij niet, jij wilt lezen wat jij wil horen. Denk nou eens een keer na voordat je iets schrijft. En dat vrolijke gezichtje wat je er bijplaatst maakt het allemaal nog erger.

Goedemorgen Leroy! Iedereen is vrij het eens maar ook oneens te zijn. De mening van anoniem, mijn mening dat ik het nogal verhit en behoorlijk vergezocht vond en jouw mening over mijn persoonlijkheid staan nu op het forum.

Awww dit moet naar voor je zijn geweest om er op deze manier achter te komen Sad

Buzz heeft mijn mening al perfect verwoord.

Een ding: Je gaat waarschijnlijk vaker mensen tegenkomen die net doen alsof je gek bent als je ze betrapt hebt. Ze zijn er erg bedreven in. Vertrouwen is nummer 1 in een relatie, en misverstanden bestaan, maar als er een paar "misverstanden" op rij gebeuren is het meer aannemelijk dat ze geen misverstanden zijn dan dat het per toeval zo gebeurt is.

Bedankt allemaal voor jullie reacties!
Afgelopen week was een rare week, vele leugens kwamen naar boven en na veel emoties, boos, verdriet...schaamte.. noem maar op, is het hoge woord eruit gekomen. Hij is een pathalogische leugenaar, liegt van alles en nog wat bij elkaar (van hele grote leugens waar je mond van open valt, en kleine leugens) en hij blijkt dit al sowieso 10 jaar te doen.
Over de meisjes, daar kan hij mee geen antwoord op geven zegt hij, hij weet het niet..... hij zegt zelfs dat hij het zich niet eens kan herinneren dat hij foto's van zulke jonge meiden heeft bekeken, heel raar vind ik dat, zou dat echt zo zijn? het bewijs is er, en het is vaker gebeurd dan 1 keer...

@ anoniem, jou reactie lokte in eerste instantie bij mij wat boosheid uit, ik vind het erg jammer dat je gelijk je conclusies trekt van hoe ik denk en hoe ik blijkbaar in elkaar steek, terwijl je mij totaal niet kent.
Wie zegt dat ik hem nooit zou accepteren zoals hij is? heb je dat ergens gelezen? je kent mij niet... en ik sta open voor heel veel dingen, ik heb respect voor mijn medemens en zou iemand nooit zomaar laten vallen, als dat zo zijn waarom zou ik dan hier een bericht plaatsen, ik ben juist hier rond gaan kijken om het proberen te begrijpen....

En de reacties van anderen hier, bedankt voor het lezen en de tijd te nemen om te beantwoorden, dat waardeer ik heel erg
Het probleem van het liegen gaat hij wat mee doen zegt hij, hij is bij de huisarts geweest en gaat hier hulp voor zoeken.
Ook heeft hij daarover open kaart gespeeld bij zijn ouders en een broer van hem, iets wat hij natuurlijk heel moeilijk vond om te doen, dus dat vind ik wel knap van hem,

Ik wil zo graag een antwoord van hem over de meisjes.... maar ik denk dat ik dit antwoord nooit zal krijgen, ik heb het op verschillende manieren geprobeerd, ben boos geworden (wat natuurlijk niks helpt) en heb ook met veel geduld met hem gepraat, op een rustige toon.. begrip getoond en gezegd dat het er mag zijn en dat hij alles mag vertellen zonder dat ik er over zal oordelen, maar wat ik ook doe zijn antwoord is dat hij het niet weet..of hij zegt niks...
Misschien moet ik accepteren dat ik dat antwoord niet zal krijgen?

al met al..het is een lastige situatie en dit zal veel tijd nodig hebben om de relatie weer zo te krijgen als voorheen...
Ik zal hem niet onder druk zetten, ik toon begrip...maar het voelt nu even als trekken aan een dood paard...

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.