Vermoeden dat verloofde op tieners valt

12 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Anna(nickname) een vrouw van 28 en woon samen met mijn verloofde (hij is 34)
We zouden over 3 maand trouwen, maar dit heb ik een paar dagen geleden gecanceld.
Om een lang verhaal kort te maken, hij liegt over heel veel dingen, kleine dingen maar ook grote dingen.
Van wat hij heeft gegeten tot mij doen geloven dat die op vakantie in het buitenland zit wat niet waar is, schulden en... meisjes.
Omdat het een heel lang verhaal is om echt alles te gaan vertellen, wil ik het hier graag hebben over een van die dingen waarvan ik niet weet wat ik ermee moet... ik heb een zeer sterk vermoeden dat hij op tiener meisjes valt

In ben er achter gekomen dat hij op verschillende websites profielen heeft, waar hij zich voordoet als een meisje van 14. Websites zoals kik, instagram. En heb zijn wachtwoord kunnen achterhalen.
Ik heb hem hiermee geconfronteerd, hij ontkende natuurlijk. Werd zelfs boos op mij, en een paar dagen daarna was de profielfoto van het meisje veranderd in een foto van de zee/natuur. Hoe toevallig? Hem nog als geconfronteerd en nog als bleef hij ontkennen, hij deed mij doen geloven dat ik ernaast zat... hij blijkt een email te hebben onder een meisjesnaam, hij zei dat hij dat voor een spelletje gebruikte toen ik daar achter kwam. vetrouwen is nummer 1 in een relatie dus ik dacht ik zal wel gek zijn... ik moet hem gewoon op zijn woord vetrouwen.
Zijn profiel was met een foto van een jong meisje, een naam van een meisje En en een hele lijst met namen waar hij mee gechat heeft, met foto's van tienermeisjes, namen zoals: younggirl. Teen14 etc
Ik kan de berichten niet na lezen, die slaag kik niet op
Ik heb er een paar meiden tussen uitgepikt en daar ben ik mee in gesprek gegaan, ze beaamde allemaal dat ze dacht met een lesbische meid van 14 te chatten die nog maagd was...een vertelde zelf dat mijn verloofde had gezegd dat die naar Londen wou om haar te ontmoeten....
Hem nogmaals geconfronteerd, hij deed onverschillig, zat voor zich uit te staren. Hij kan dan helemaal dichtklappen en zich van mij afsluiten. Diezelfde avond is die nog ontzettend boos op mij geweest en die dag daarna kwam ik uit het werk en was hij zomaar vetrokken. Zonder telefoon dus ik kon hem niet bereiken. Savonds kwam die thuis en zei die dat die van plan was naar Scandinavië te vetrekken en niks meer van zich te laten horen, aan niemand niet.
Hier schrok ik van, gevolg dat ik niet meer boos durf te worden...

Ik heb het er toen bij gelaten, ik zal we gek zijn dacht ik, moet hem gewoon vetrouwen

Maar het blijkt nu dat hij op internet zoekt naar tienermeisjes, zoektermen als: teen selfie Underwear. Tiener ondergoed, young girls etc. Hij heeft foto's bekeken van jonge meiden in ondergoed. Ik gok tussen de 13 en 16 jaar. Foto's met echt kinderondergoed. Ook dit ontkent hij terwijl ik het bewijs heb....

Dan komt erbij dat hij in bed met mij niet super actief is, ik ben heel open over Sex, hij niet.
Ook mag ik hem niet pijpen, vind die niet lekker zegt die? Een keer heeft hij gezegd dat hij zich dan in een soort van machtspositie voelt en dat niet wil.
Hij heeft ook geen vrienden, is geen sociaal iemand.

Naast dit zijn er nog veel meer leugens, maar na lang na denken is dit een van de dingen xie ik hier kwijt wil, zou graag van jullie willen horen hoe jullie hier over denken en eventueel tips wat ik hiermee moet.

Ik heb een tas gepakt en ben vetrokken, hoor niet veel van hem en weet niet wat die moet zeggen zegt hij, ik denk dat er veel meer aan de hand is dan ik weet en hij bang is dat zijn leugens uitkomen

Alvast bedankt voor het lezen....

Het lijkt me vrij duidelijk dat hij in elk geval een probleem heeft. Dat typische ontkennende en onverschillige gedrag in combinatie met je bevindingen zijn hier genoeg bewijs voor. Wat precies de reden is voor zijn (online) gedrag is niet met zekerheid te zeggen; het kan inderdaad zijn dat hij echt op jonge meiden valt, maar er zouden ook andere verklaringen denkbaar zijn. Hoe dan ook, je hebt er goed aan gedaan om hem ermee te confronteren voordat jullie zijn gaan trouwen. Hij moet weten dat het zo niet kan. Als hij werkelijk van je houdt en met je verder wil, hoort daar ook bij dat hij open is en deze dingen niet verbergt en zeker niet ontkent. Het lijkt me voor hem het beste als hij hulp gaat zoeken, voordat hij echt dingen gaat doen waar hij spijt van krijgt. Zijn gevoelens voor jonge meiden (gesteld dat hij die inderdaad heeft) hoeven op zichzelf geen problemen op te leveren, daar valt mee te leven (kijk bijvoorbeeld maar op dit forum, er zitten hier genoeg mensen die op tieners vallen en toch een prima leven hebben). Maar hoe hij ermee omgaat lijkt toch problematisch te zijn. Ik weet niet hoe het verder tussen jullie zit, en of de andere dingen die je noemt maar niet specificeert genoeg reden zijn om met hem te breken, maar als je toch bereid bent om hem een kans te geven en een opening wilt laten om met hem verder te kunnen gaan, dan raad ik je aan om beide hulp in te schakelen. Ik denk dat dit probleem te groot is om er samen uit te komen. Maar als je besluit is om niet met hem verder te gaan, en je wilt hem toch ondersteunen bij zijn probleem, wees er dan ook voor hem - als vriend - en veroordeel hem niet te snel. Laat hem dan merken dat zijn verhaal veilig is bij je en dat hij bij je terecht kan. Help hem bij zijn zoektocht naar professionele hulp, praat met hem als hij daar behoefte aan heeft. Een luisterend oor kan zo waardevol zijn.
Mocht je door dit alles besluiten om geen contact meer met hem te willen, ga hem dan in elk geval niet onder druk zetten of dreigen met het openbaar maken van alles wat je weet. Dat kan de dingen alleen maar erger maken. Maak hem wel duidelijk dat hij hulp moet zoeken en dat je in het ergste geval (bijvoorbeeld als je erachter komt dat hij rare dingen gaat doen) toch stappen onderneemt. Maar zorg wel dat hij zelf die keuze maakt, zodat hij echt gemotiveerd is om iets aan de situatie te veranderen.
Veel succes en wijsheid, dit zijn en blijven hele lastige situaties.

Het is belachelijk dat het zo´n taboe is dat mannen op tieners vallen. De grote meerderheid van mannen (onderzoek) valt nl. op tienermeisjes.

Dat hij leugens erop nahoudt is alleen maar omdat jij en de maatschappij hem nooit zouden accepteren zoals hij is. De meeste vrouwen willen namelijk een ongelijke relatie (maar zullen dat nooit toegeven), accepteren alleen monogamie en stereotype gedrag.

Als jouw partner ermee zou komen dat hij nooit meer gaat werken voor geld, zouden de meeste vrouwen ook hun spullen pakken. Dit is een teken van een ongelijke relatie t.o.v. de staat (slavernij) en partner.

En de ¨leugen¨ dat hij een meisje is.. Ooit overwogen dat hij zich meer vrouw als man voelt en wel eens trans zou kunnen zijn? Dat zou de stap naar Scandinavie ook verklaren.

Succes ermee.

Beetje warm? Smile Ockhams scheermes zegt me dat ik geen geld op jouw theorie moet inzetten...

Gabriel, is het nu nodig om iemand te beledigen? Jou wet telt kennelijk. Ik vind je opmerking behoorlijk hypocriet. Ben jij teamlid! Sta eens open voor andere meningen en gevoelens, maar nee, jij niet, jij wilt lezen wat jij wil horen. Denk nou eens een keer na voordat je iets schrijft. En dat vrolijke gezichtje wat je er bijplaatst maakt het allemaal nog erger.

Goedemorgen Leroy! Iedereen is vrij het eens maar ook oneens te zijn. De mening van anoniem, mijn mening dat ik het nogal verhit en behoorlijk vergezocht vond en jouw mening over mijn persoonlijkheid staan nu op het forum.

Awww dit moet naar voor je zijn geweest om er op deze manier achter te komen Sad

Buzz heeft mijn mening al perfect verwoord.

Een ding: Je gaat waarschijnlijk vaker mensen tegenkomen die net doen alsof je gek bent als je ze betrapt hebt. Ze zijn er erg bedreven in. Vertrouwen is nummer 1 in een relatie, en misverstanden bestaan, maar als er een paar "misverstanden" op rij gebeuren is het meer aannemelijk dat ze geen misverstanden zijn dan dat het per toeval zo gebeurt is.

Bedankt allemaal voor jullie reacties!
Afgelopen week was een rare week, vele leugens kwamen naar boven en na veel emoties, boos, verdriet...schaamte.. noem maar op, is het hoge woord eruit gekomen. Hij is een pathalogische leugenaar, liegt van alles en nog wat bij elkaar (van hele grote leugens waar je mond van open valt, en kleine leugens) en hij blijkt dit al sowieso 10 jaar te doen.
Over de meisjes, daar kan hij mee geen antwoord op geven zegt hij, hij weet het niet..... hij zegt zelfs dat hij het zich niet eens kan herinneren dat hij foto's van zulke jonge meiden heeft bekeken, heel raar vind ik dat, zou dat echt zo zijn? het bewijs is er, en het is vaker gebeurd dan 1 keer...

@ anoniem, jou reactie lokte in eerste instantie bij mij wat boosheid uit, ik vind het erg jammer dat je gelijk je conclusies trekt van hoe ik denk en hoe ik blijkbaar in elkaar steek, terwijl je mij totaal niet kent.
Wie zegt dat ik hem nooit zou accepteren zoals hij is? heb je dat ergens gelezen? je kent mij niet... en ik sta open voor heel veel dingen, ik heb respect voor mijn medemens en zou iemand nooit zomaar laten vallen, als dat zo zijn waarom zou ik dan hier een bericht plaatsen, ik ben juist hier rond gaan kijken om het proberen te begrijpen....

En de reacties van anderen hier, bedankt voor het lezen en de tijd te nemen om te beantwoorden, dat waardeer ik heel erg
Het probleem van het liegen gaat hij wat mee doen zegt hij, hij is bij de huisarts geweest en gaat hier hulp voor zoeken.
Ook heeft hij daarover open kaart gespeeld bij zijn ouders en een broer van hem, iets wat hij natuurlijk heel moeilijk vond om te doen, dus dat vind ik wel knap van hem,

Ik wil zo graag een antwoord van hem over de meisjes.... maar ik denk dat ik dit antwoord nooit zal krijgen, ik heb het op verschillende manieren geprobeerd, ben boos geworden (wat natuurlijk niks helpt) en heb ook met veel geduld met hem gepraat, op een rustige toon.. begrip getoond en gezegd dat het er mag zijn en dat hij alles mag vertellen zonder dat ik er over zal oordelen, maar wat ik ook doe zijn antwoord is dat hij het niet weet..of hij zegt niks...
Misschien moet ik accepteren dat ik dat antwoord niet zal krijgen?

al met al..het is een lastige situatie en dit zal veel tijd nodig hebben om de relatie weer zo te krijgen als voorheen...
Ik zal hem niet onder druk zetten, ik toon begrip...maar het voelt nu even als trekken aan een dood paard...

Wat mij nou heel moelijk lijkt, is dat je nu dus niet weet of hij is gestopt met die meisjes op social media. Dat is echt wel risky business, om het maar zacht uit te drukken.

Hij doet dus vergeetachtig over wat hij daar deed (doet?). Ook over het motief daarachter. Maar het lijkt me niet dat hij een veroordeling voor online grooming of iets dergelijks wil. Het lijkt me ook niet dat hij jou kwijt wil. Ik vraag me af of hij begrijpt hoeveel geluk hij heeft met jouw geduldigheid en loyaliteit. En of hij dat ook kan laten merken daar wat voor over te hebben, in de vorm van openheid over al zijn problemen. Je kan sommige dingen idd niet teveel forceren, maar vergeet je jezelf niet?

Hè Gabriel, bedankt voor je antwoord.
Ja dat vind ik ook moeilijk... ik denk dat het makkelijker was als ik de antwoorden had... wat voor antwoord dat dan ook zal zijn... nu zit ik met vraagtekens.
Ja hij doet vergeetachtig, zegt dat hij het niet (meer) weet... maar 9 van de 10 keer zegt hij echt helemaal niks! Dan kan hij uren voor zich uit staren en krijg ik totaal geen contact met hem.... dat vind ik zo moeilijk... want ik denk dus echt dat ik nooit een antwoord zal krijgen
Ik probeer van alles, maar hij sluit zich echt af, krijg ik echt geen contact met hem. Helemaal niks en ik weet inmiddels echt niet meer hoe ik ermee om moet gaan. Ben ook al een aantal dagen bij een van mijn ouders geweest te logeren maar ook dat helpt niks , dan sluit hij zich ook af. Hoort niemand iets van hem en ik ook niet
Over koetjes en kalfjes praten kan hij heel goed en dan kunnen een het ook gezellig hebben maar daar schieten we nu niks mee op...
Ik kan niet verder met de relatie als ik geen antwoorden krijg.... maar ik wil het ook niet opgeven. Wil er voor hem zijn.. maar echt niks helpt... hij verkrampt ofzo iets. Ik krijg het er niet uit...
Ja hij wil me niet kwijt zegt hij, dat zegt hij dan weer wel... en dat hij van me houd, maar verdere openheid is er niet en dat is heel frustrerend, wat moet ik hier mee doen? Ik krijg tips van mensen en doe er ook wat mee maar echt niks lijkt te helpen, hij klapt totaal dicht... of hij gaat heel erg in de verdediging en daar tussen zit niks... ben echt een beetje radeloos aan het worden zo langzamerhand

Beste Anna,

Ik volg dit onderwerp al een tijdje. Het raakt me erg om dat ik er best het een en ander van mezelf in herken. In zijn reacties naar jouw toe.
Natuurlijk hoeft jouw vriend niet het zelfde te voelen als ik, des tijds.
Maar ik wil je graag vertellen, hoe het voor mij was. Misschien kun je je vriend mijn verhaal vertellen. Hopelijk durft hij dan iets meer over zijn eigen gevoelens aan jouw te vertellen.
Mijn verhaal.
Ik ben een man met gevoelens voor jonge meisjes van 8 t/m 13. Waar ik me heel erg voor geschaamd heb. Maar het is zo. Heb het nu geaccepteerd maar we zijn nu wel ruim 30 jaar verder.

Toen ik jong was zeg maar 20 was ik heel erg gesloten. Was bang dat als ik teveel over me zelf vertelde dat mensen achter mijn ware gevoelens kwamen. Gelukkig kan/kon ik goed met mezelf overweg, ben nooit bang geweest dat ik een kind iets aan zou doen. Ook nooit echt de behoeft voor gehad. Ik had genoeg aan mezelf en mijn fantasieën.
Maar natuurlijk kwam ik ook in contact met meisjes vrouwen van mijn eigen leeftijd. En hoewel ik seksueel niet op ze viel. Was ik wel blij met hun aandacht. Heb zelfs een keer een korte relatie gehad. Het grote probleem bij mij was, dat ik geen gemeenschap met ze kon hebben. Alles aan seks vond ( vind ) ik fijn. Maar bij het idee van gemeenschap, ebde mijn opwinding weg als sneeuw voor de zon. Ik wist heel goed hoe dat kwam. Om seks te kunnen hebben moest ik fantaseren dat de vriendin in kwestie een klein meisje was. Dat was heel prettig, alleen fantaseerde ik nooit over gemeenschap met ze. Dan knapte er iets, waardoor ik een hekel kreeg aan mezelf.
Mijn eerste vriendin, dacht dat het aan haar lag. Heb haar nooit echt durven vertellen hoe het wel zat. Heb haar vertelt dat ik in mijn jeugd zelf verkracht ben... en dat ik daarom zo was. Die leugen maakte het alleen nog moeilijker voor me. Het ergste was, dat ze me geloofde en medelijden met mij had. Daar voel ik me nu nog schuldig over.
Heb haar nooit durven vertellen over mijn gevoelens, maar ja. Geloof ook niet dat het iets uitgemaakt had.
"Sorry, maar ik vind je heel lief en ben graag bij je en hou van jouw. Maar als we seks hebben moet ik fantaseren dat je een meisje bent van 10 jaar oud. Anders raak ik niet opgewonden, maar ik kan niet fantaseren dat ik gemeenschap heb met een meisje van die leeftijd. Vandaar dat mijn opwinding wegebt zodra ik in je ben."

Inmiddels is ze getrouwd en heeft ze kinderen, een paar keer per jaar kom ik haar tegen. We begroeten elkaar wel. Maar dat is dan ook alles.

Ik heb nooit iemand durven vertrouwen, om face to face te vertellen dat ik pedofiel. Bang dat het toch wordt doorverteld met alle ellende van dien. Baan kwijt, familie kwijt, de buurt wil hebben dat je verhuisd, kortom alles kwijt. Het is me niet waard. Ik lijd m'n leventje in mijn eentje, ga naar verjaardagen feestjes etc. Praat over van alles en nog wat, maar laat nooit het achterste van mijn tong zien.

Anna,

Mijn gevoel zegt dat je heel veel van je vriend houd. Hopelijk kun je hem duidelijk maken dat je van hem blijft houden wat voor gevoelens hij ook heeft. ps hoop dat je dit ook echt kunt waarmaken. Hoop ook dat hij deze kans met twee handen aanneemt! En dat hij zich door jouw laat steunen. Alleen praten en luisteren schijnt al heel goed te helpen.

Heel veel succes gewenst,

Groet Ronnie ( alias )

Mijn god Ronnie wat is jouw verhaal herkenbaar.

Zo heb ik een aantal jaren een relatie gehad met een volwassen vrouw maar sex tot een orgasme lukte mij zelden. Mijn relatie is kapot gegaan daarop omdat ik er niet over kon en durfde te praten....

Ik ben inm 40 en val op meisjes rond de 8 tm ±13 maar onder de 18 is bij mij al snel goed. Als ze maar onschuldig, naughty en onderzoekend zijn. Ik ben weg gelopen bij een meisje van 12 en een meisje van 15 die meer met mij wilde, puur omdat ik bang ben om de bak in te gaan.

Mijn ex was 19 (ik was 27) toen we wat met elkaar kregen en ik zei haar (tijdens sex) op haar 20e verjaardag dat ik een nieuw tienersletje moest zoeken. Ik deed het af als tease en geintje maar ik meende het toen wel.

Ik heb 3 jaar een relatie met haar gehad en de beste sex was op uitdagende en openbare plaatsen. Dat was voor mij de uitdaging om haar te pleasen en ik genoot er ook van. Toen der tijd wist ik nog niet van mijn geaardheid. Ik heb jaren lang moeite gehad met sex en haar. Ze wilde graag en was jong maar toch kon ik het niet tot een orgasme krijgen.

Ik weet het inmiddels jaren en door de huidige maatschappij ben ik solo en ga ik solo door de wereld. Ik weet wat het betekend als ik een meisje misbruik, ik weet hoe ik zo een meisje kan beschadigen en kapot kan maken. Dat wetende zal ik nooit in mijn leven iets doen als een meisje niet zelf de 1e stap zet. Zelfs dan zal ik nog ontwijken en het proberen te ontkomen. Zoals het meisje van 12 en het meisje van 15.

Hoe graag ik het ook wil, hoe meer ik besef dat ik niet de bak in wil.

Het meisje van 12 probeerde mij te verleiden en het meisje van 15 kon niet genoeg van mij krijgen tijdens een oud en nieuw feest.

Dit geeft mij de mening dat pedofilie 2 kanten op werkt.

Het feit dat er bv mannen zijn die op jongere meisjes vallen en dat er jongere meisjes zijn die een oudere man uitkiezen om hun 1e sex ervaringen mee te beleven.

In mijn geval was dat meisje van 12 daar (in mijn gevoel) zeker op uit. Ze toonde mij haar beginnende tietjes keer op keer. 1 x is per ongeluk, 2x is nog steeds die kans, 3 en meer is bewust dat ze haar tietjes bewust aan mij laat zien en hoopt op een reactie van mij.

Ik heb die reactie nooit gegeven.

Het meisje van 15 kreeg een complimentje van mij over haar uiterlijk en de rest van de avond kon ze niet weg blijven bij me... Ze bleef maar achter me aan lopen en toen ik uiteindelijk weg liep om naar huis te gaan riep ze me letterlijk na. "Ik wilde ook niets met jou hoor!!!"

Die zin zegt mij genoeg.

Beste Klaas,

Het is hoopvol voor je dat je ook met meiden van boven de zestien kan komen tot een relatie.

Ik begrijp dat je niet in gaat op avances van 16 minners. Da's mooi. Jij wilt liever niet de bak in, zeg je. Het is goed te horen dat dat reden genoeg is voor je. Maar je mist volgens mij de meest belangrijke reden. Je lijkt niet te beseffen dat ook als een minderjarige zelf het initiatief neemt of lijkt te nemen, dit voor haar potentieel schadelijk kan zijn.
Het is heel goed mogelijk dat wat jij (en ik) als avances interpreteren, geen avances zijn maar oefeningen in flirten, of een zoektocht naar affectie. Daar hoeft, zoals vaak bij een volwassene, niet direct de uitnodiging van seks aan vast te zitten. Ook tietjes tonen is geen uitnodiging tot seks. Voor jou is het opwindend en in onze wereld van volwassenen wordt dat wel gezien als een avance. Maar voor kinderen kan het experimenteer gedrag zijn. Gedrag waarvan sommigen de implicaties niet overzien en niet begrijpen dat dergelijk gedrag bij volwassenen behoorlijk wat lust oproept. Ze willen oefenen met het maken van avances. Daar hoort voor sommigen van hen niet per definitie bij wat wij als een logisch vervolg zien: seks.
En zelfs in het geval dat seks wel de intentie was, dan nog is er de kans op spijt achteraf. De wens dat zij zich tegen zichzelf in bescherming genomen hadden willen worden. Tegen jou in bescherming genomen hadden willen worden. Het besef dat ze kinderlijk waren in hun avances en dat een volwassen man daar makkelijk gebruik van heeft weten te maken.

Fijn dat jij een seksuele relatie met jonge vrouwen kunt hebben, ook al is die misschien niet optimaal bevredigend. Wijs dat je geen seksuele relaties aanknoopt met 16- ers. Hiervoor zijn meer goede redenen dan alleen het voorkomen van de gevangenis.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.