Even voorstellen.

2 antwoorden [Laatste bericht]

Dag allen,

Had in de chat al kennis gemaakt met een aantal vaste forumbezoekers maar zal mijzelf hier op het forum ook nog even voorstellen.

Ben dus Bas, 40 jaar....pedofiel met een voorkeur voor jongens die de wettelijke leeftijd nog niet behaald hebben.

Een redelijke baan en in het dagelijks leven niet praktiserend pedofiel omdat ik vind dat de kans op schade bij kinderen te groot is...en het laatste wat ik wil is de jongens waar ik zoveel om geef opzadelen met vervelende gevoelens als schuld, schaamte of erger.

Het was voor mij best wel even een beslissing of ik hier zou posten maar ik denk dat het in de huidige tijd goed is dat pedofielen van zich laten horen aangezien de nuance mijn inziens volledig weg is. Deels begrijp ik dit wel....de krant staat regelmatig vol met gruwelijke berichten waarbij psychopaten en machtswellustelingen hun frustraties botvieren op onschuldige kinderen. In het verleden 2 wereldvreemde pedofielen en 1 pedoseksueel met een politieke partij die aan het pleiten waren voor een zogenaamde "nulgrens". Maar dit soort berichtgeving geeft niet het complete beeld van het begrip pedofilie.

Misschien dat de angst iets zal afnemen wanneer mensen een duidelijker beeld hebben maar belangrijker vind ik nog dat jongeren met pedofiele gevoelens zich niet gaan vereenzelvigen met het onjuiste beeld dat nu vaak geschetst wordt. Gevaar is dan dat zij zich uitgesloten voelen binnen de maatschappij, gevoelsgenoten denken te vinden tussen de psychopaten op het darkweb met alle mogelijke gevolgen van dien. Hoe lastig het soms ook is, jezelf accepteren zoals je bent en alle bijkomstigheden die het pedofiel zijn met zich meebrengt....je kan een leven leiden dat de moeite waard is zonder dat je daarbij kinderen schaadt....sterker nog je kan ze misschien wel van dienst zijn!

Bas

Hallo Bas,

Welkom op P.nl. Goed dat je je twijfels hebt overwonnen en hier toch een bericht hebt durven plaatsen. Ik ben het met je eens dat het goed is dat pedofielen van zich laten horen. Dat kan hier op een veilige plek. Het is prima en verstandig goed na te denken wat je vertelt, aan wie, waar en hoe. Het is echter ook goed om niet te veel door te slaan in paranoia. "Ze" (wie dat ook moge zijn) zijn er niet op uit om pedofielen te ontmaskeren omdat ze pedofiel zijn. Nee, ik zou het niet rond toeteren op het dorpsplein. Maar hier op P.nl of in de Chatroom Pedofilie NL van je laten horen, helpt elkaar in omgaan met onze bijzondere (en mooie) gevoelens.

Het vertellen van je verhaal kan fijn zijn. Het feit dat je je geheim eens gedeeld hebt en er hier rationeel en in rust over kunt spreken kan al voor opluchting zorgen. Als je wilt dat de wereld zijn visie op pedofielen verandert, is het zaak dat pedofielen ook regelmatig hun verhaal vertellen. Dat kan goed hier op P.nl. Zie bijvoorbeeld het interview dat Cody en zijn ouders gaven aan P.nl. Dat is onlangs overgenomen door de homo jongeren site Expreszo. Dat genereerde op twitter en blogs zelfs aandacht buiten onze landsgrenzen.

Kortom, het alleen al vertellen van je verhaal op P.nl helpt jou vooruit en laat de wereld zien dat alledaagse pedofielen bestaan en in de verste verte niet op monsters lijken.

Nogmaals welkom Bas, ook in de chatroom. Fijn dat je van je laat horen.

Hi Ben,

Dank voor deze vriendelijke woorden!

Bas

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.