Interview

4 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo allemaal,

Mijn naam is Varja Dijksterhuis en ik studeer journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb als opdracht een reportage te maken over iets onder het thema 'veiligheid in een open wereld'. In Nederland zijn we redelijk 'open' op gebied van seksualiteit: zo worden homofiele mensen veel meer geaccepteerd dan vroeger. Ik ben vervolgens op het onderwerp pedofilie gekomen, omdat dit vergeleken met homofilie bijna niet geaccepteerd wordt in Nederland, er ligt een groot taboe op. Hierbij komt kijken dat mensen pedofilie verwarren met pedoseksualiteit. Ik zou graag een man/vrouw interviewen die pedofiel is en hier open over wil praten. Ik vind dat dit onderwerp te vaak negatief in de media komt en ik zou graag de andere kant belichten, de kant vanuit de pedofiel.

Met vriendelijke groet,

Varja Dijksterhuis

[knip - geen emailadres in tekst, zie de huisregels. Klik op de naam voor een contactformulier. Ben - teamlid P.nl]

Varja Dijksterhuis heeft zich bij het team geïdentificeerd met een emailadres van de opleiding. Zij is dus inderdaad een student aan de opleiding.

Ik heb inmiddels een aantal contactpersonen gevonden, dus heel erg bedankt allemaal! Dit zal mij helpen het stuk te schrijven. Ik zal ook een link posten van het artikel als het af is.

Groet,

Varja Dijksterhuis

Graag gedaan en ik ben benieuwd naar het artikel.

Bas

Beste mensen,

Dit is de link van het artikel.

http://mynews.hu.nl/varja-dijksterhuis/aantrekking-is-seksueel-liefde-speelt-grote-rol/

Ik wil iedereen bedanken die mijn vragen beantwoord hebben en mij hebben geholpen dit stuk te schrijven!

Groetjes Varja

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.