Op zoek naar participanten in een online studie over seksuele en romantische aantrekking tot kinderen

5 antwoorden [Laatste bericht]

Beste leden van pedofilie.nl,

Wij zijn op zoek naar volwassen mannen of vrouwen (18 of ouder) die aangetrokken zijn tot kinderen (14 of jonger) om mee te doen aan een veilige, anonieme online studie. De studies zijn in het Engels.

De studie bestaat uit twee delen:

Studie 1 gaat over ervaringen van seksuele en romantische aantrekking tot kinderen (en volwassenen wanneer dat relevant is).

Studie 2 gaat over de fysieke en psychologische kenmerken die aantrekkelijk zijn aan kinderen (en volwassenen, wanneer relevant).

Beide studies duren ongeveer 10-15 minuten. De studies zijn volledig anoniem. Na het voltooien van de eerste studie zullen we je vragen of je mee wilt doen aan de tweede studie, maar dit is volledig vrijwillig.

Om aan Studie 1 over seksuele en romantische aantrekking tot kinderen (en volwassenen) mee te doen: ga naar https://ifpresearch.rohcg.on.ca/Sexual-and-romantic-attraction-in-persons-with-pedohebephilia.aspx of http://imu7hue7bnhbugte.onion/#/

Om aan Studie 1 over fysieke en psychologische kenmerken die aantrekkelijk zijn aan kinderen (en volwassenen) mee te doen: ga naar https://ifpresearch.rohcg.on.ca/Physical-and-psychological-preferences-for-persons-with-pedohebephilia.aspx of http://imu7hue7bnhbugte.onion/#/

Voor vragen, neem alsjeblieft contact op met Frederica Martijn: frederica.martijn@theroyal.ca, fredericamartijn@safe-mail.net, met de fingerprint voor encrypted email: 0D00 3188 5DCF 8517 C713 8309 1657 E1C9 D636 3BBD, of via ricochet:f6ujp32kogteny2d.

Dank zeer hartelijk voor je medewerking,
Frederica

Dit is een legitiem onderzoek. Team P.nl heeft eerder e-mail contact met mevrouw gehad. Ze is wie ze zegt dat ze is.

Het is in mijn ogen best wel een bijzonder onderzoek omdat niet vaak de romantische aantrekking van pedofilie wordt onderzocht.

Mevr. Martijn heeft dit ook gepostet op het Duitse Jungsforum en in Boychat. Op het nederlandse Jongensforum heeft ze deze oproep niet gepostet. Jullie gevoelsgenoten op deze beide legale fora zijn zoals gebruikelijk behoorlijk kritisch. De beide links tot de berichtgeving/discussies hierover staan onderaan.
Dit onderzoek komt schijnbaar van de Royal Institute of Mental Health Research in Ottawa zoals forumlid "In Fo" op Boychat weet te berichten. Hij schrijft:
"Her email address indicates she works for "The Royal" in Ottawa Canada. Here is how their webpage describes them:
"The Royal is one of Canada’s foremost mental health care and academic health science centres. Our mandate is simple: to get more people living with mental illness into recovery faster. The Royal combines the delivery of specialized mental health care, advocacy, research and education to transform the lives of people with complex and treatment resistant mental illness. The Royal’s Institute of Mental Health Research is proudly affiliated with the University of Ottawa."
So, you see, we are mentally ill people they want to study so they can help us to recover"

Martijn stelt de leeftijd waarop je geen kind meer bent op 14 jaar. Dit is gewoon duidelijk te hoog. De kindheid eindigt met het ingaan van de puberteit waarvan heden ten dage de gemiddelde leeftijd op 12 jaar gesteld worden kan. Dat zou Martijn toch moeten weten dunkt me zo.
Zoals te verwachten was bij een klinisch onderzoeker op dit terrein, gebruikt Martijn ook hier weer de onwetenschappelijke term "Pedohebephilia". Weet zij na al de discussies omtrent deze term en die ik zelf ook gevolgd heb, nu nog niet dat juist wegen de onwetenschappelijkheid Hebephilie NIET in de DSM-V is opgenomen?

Jungsforum: https://www.jungsforum.net/messages/294973.htm?thread
Boychat: http://r2j4xiyckibnyd45.onion/

Beste Adrian,

Ik heb helaas van Jongensforum van hun moderators geen tegenbericht gekregen of ik kon posten, daarom heb ik het daar niet op gezet
Mbt de discussies over pedohebephilie: hier is nogal wat wetenschappelijke discussie over. Zo zal Blanchard (zie bv zijn paper uit 2009) beweren dat hebephilie wel veel lijkt op pedophilie, maar bijvoorbeeld Frances en First (2011) weer niet. In eerste instantie focuste onze studie alleen op pedofilie, maar feedback van meerder moderators, die aangaven dat er veel leden waren wiens specifieke leeftijd tot waar zij aangetrokken waren 12-14 jaar was, hebben we de leeftijdsgrens aangepast (plus natuurlijk dat de wetenschap er nog niet uit is). Verder is dit onderzoek er meer op gericht of pedohebefilie meer lijkt op een sexuele oriëntatie, en dus niet zo gefocust op de DSM criteria (die het bijvoorbeeld helemaal niet hebben over romantische gevoelens).

In ieder geval, dank dat u de tijd heeft genomen naar de survey te kijken, en dank voor de feedback!

Met vriendelijke groet,
Frederica

Beste Frederica,

Kun je aangeven om welk paper van Frances & First (2011) het gaat? Heb het niet in mijn hebephilie-ordner met 20 artikelen met een tijdbeslag van 1966-2013.
In haar beide studies over aantrekkelijkheid is Frederica op zoek naar alweer volwassen participanten. Helaas, zou ik bijna willen zeggen, Wat zou het toch mooi zijn wanneer één of meerdere collega´s eens op zoek gingen naar het antwoord op de vraag waarom bepaalde jongens (jong)volwassen mannen in meer of mindere mate aantrekkelijk vinden en voor de collega´s in lesbian-studies waarom bepaalde meisjes (jong)volwassen vrouwen in meer of mindere mate aantrekkelijk vinden. David L. Riegel heeft er voor wat betreft de jongens in zijn zijn androphilie-artikel aandacht aan besteed (Riegel 2011, blz. 2-13) en ik heb er in mijn Sandfort-artikel ook aandacht aan besteed (van Mechelen 2017, blz. 7-8 & blz 19-20, voorbeelden 2-4). Bijna alle studies die bijna altijd ook uit de klinische of forensische hoek komen, zijn adult-centred en vrijwel nooit boy- of girl-centred.
(Pedo)hebephilia is een term die je eigenlijk alleen ziet in het forensisch-klinisch onderzoek. In de gay-scholary, geschiedkundige en cultureel-antropologische literatuur zie je deze term eigenlijk nergens. Daar spreken wij gewoon over pederastie.
Qua leeftijd ligt onder- en bovengrens voor pederastie tussen 12-17 jaar. De beide gay-scholars Donald H. Mader en Gert hekma schrijven hierover:
"Although there are some exceptions, the age ranges of the boys involved in these age-stratified relations in modern Western homosexuality, is generally in line with the ages discussed in Rind´s definitions (pp. 7-9, this volume), namely the second decade of life". (Mader & Hekma 2014, blz. 181).

Tet door Frederica aangesneden punt van de sexuele orientatie wil ik graag behandelen in een aparte post omdat daar nogal wat over zeggen is
(Ouderdom, Rol enz.). Tevens zal ik hier ter discussie stellen of pedofilie (dus voor de puberteit) een psychsische stoornis, sexuele orientatie of een evolutionaire fout is waarbij ik eerder naar de laatste optie neig.

Referenties:
Mader, D.H & Hekma, G
Same sex, different ages: On pederasty in gay history
In: Hubbard, Thomas K & Verstraete, B
Censoring sex research. The debate over male intergenerational relations, blz. 161-192
Left Coast Press, Walnut Creek

Riegel, David L
The Role of Androphilia in the Psychosexual Development of Boys
International Journal of Sexual Health, 23:1, 2-13

van Mechelen, A
Dr. Teresa Nentwig (Göttingen) vs. Prof. Dr. Theo Sandfort (New York) in the case of:
25 Dutch boys and their sexually expressed friendships with men.

Beste meneer van Mechelen,

Het artikel: Frances, A., & First, M. B. (2011). Hebephilia is not a mental disorder in DSM-IV-TR and should not become one in DSM-5. Journal of the American Academy of Psychiatry and the Law Online, 39(1), 78-85.

In de wetenschap moet er voor onderzoek naar kinderen jonger dan 18 consent van de ouders worden gegeven. Gezien het stigma en taboe rondom pedofilie, en ook qua de (naar ik denk) geheimhouding die de meesten zullen hebben over hun gevoelens, denk ik dat dit erg lastig zou zijn. Als er jongeren "out" zouden zijn naar hun ouders, of als hun ouders op de hoogte zouden zijn van hun gevoelens en mogelijk gedrag, zou dit kunnen. Helaas komt daar ook nog bij dat voor de wet, als je weet dat er een delict is gepleegd en ook weet wie het slachtoffer is, dat je dit moet aangeven als je bv. een therapeut bent. Momenteel denk ik niet dat een degelijk onderzoek door een ethische commissie komt; voor wetenschappers die niet aan een instituut gelinkt zijn (wellicht zoals u), gelden dat soort regels in mindere mate.

In psychologie wordt er druk gediscussieerd over de leeftijdsgrenzen, en hoe nuttig ze zijn. De grenzen die wij hanteren zijn jonger dan 12 (en soms ook tussen de 0 en 2, hoewel dat minder vaak lijkt voor te komen), tussen de 11/12 en 14, en 15 tot 17. Ephebofilie, tussen de 15 en 17, zijn over het algemeen jongeren die lichamelijk "uitgepuberd zijn", en een reeds volwassen lichaam hebben (of bijna), en waarvan het "normatiever" wordt geacht om die aantrekkelijk te vinden. Tussen de 12 en 14 wordt nu bediscussieerd of deze stage anders is, en als deze al anders is, of hebefilie lijkt op pedofilie.

Dank voor uw commentaar, ik kijk uit naar uw post over seksuele orientatie,

Frederica

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.