Reportage over pedofielen die geen pedoseksuelen zijn

5 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo, ik ben, zoals je al kan vermoeden door mijn naam, een student journalistiek.

Volgend jaar ga ik samen met een medestudent een reportage maken over pedofielen die geen pedoseksuelen zijn, dus voornamelijk over hoe moeilijk het is om hiermee te leven (je kiest er immers niet voor) maar met de reportage willen wij ook eens een ander type pedofiel laten zien, zij die vechten tegen hun voorkeur voor kinderen, in tegenstelling tot de groep die de media altijd laat zien, zij die feiten plegen.

Maar voor deze reportage heb ik een voorgesprek nodig met iemand die ik, indien ik de persoon interessant vind en opmerk dat het een vlotte babbelaar is, dan later opnieuw kan opbellen voor de effectieve reportage. Dit zou een ervaringsdeskundige kunnen zijn, dus een pedofiel, of een gewone deskundige, een psycholoog of dergelijke. Zouden jullie me misschien kunnen helpen met het vinden van iemand waar ik, voor nu, enkele vragen aan kan stellen, anonimiteit is geen probleem.

Indien iemand geïnteresseerd is, aarzel niet om mij te contacteren voor verdere informatie! Smile

Alvast bedankt!

Het door de student journalistiek gebruikte e-mailadres is inderdaad van een bekende opleiding te België. Doordat er een studentnummer en geen naam is gebruikt (noch in de post, noch in het emailadres) kunnen we niet verifiëren wie deze journalist in spe is.

Mijn naam is Astrid Goossens.

Indien u graag verdere informatie heeft, kan u me zeker bereiken via [knip - geen emailadressen in posts, gebruik het contactformulier, team P.nl]

Dag journalisteinspe,

Per mail wil ik de vragen wel beantwoorden, bellen ben ik persoonlijk niet zo'n voorstander van.

Interesse dan lees ik het wel.

Groet Bas.

Dag Bas,

Alvast bedankt voor je antwoord.

ik begrijp dat je liever mailt, ik vind dat persoonlijk ook wel aangenamer maar ik heb voor mijn opdracht enkele quotes nodig... Zou je het toch niet zien zitten om te telefoneren of ken je toevallig iemand die het ziet zitten om even 5 minuutjes te bellen?

Vriendelijke groeten,

Astrid

Beste journaliste
Hier wil en kan ik wel aan meewerken. In ben zowel ervaringskundige als gewone deskundige, gepromoveerd en wel, en sinds 35 jaar leidinggevend betrokken bij de NVSH zelfhulpgroepen.
Dr en opa Frans, < frans@human-being.nl >

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.