Hallo

5 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo mijn naam is henk
En sinds kort heeft mijn leven een rare wending genomen .
Want ik vermoed dat ik pedo ben. Alleen ik weet niet hoe ik met die gevoelens moet omgaan.
Ik zou graag een keer willen praten die hetzelfde mee maakt. Want ik heb het gevoel dat niemand mij snapt. En ik word er heel droevig van

Dag Henk,

Welkom op Pedofilie.nl. Tja dat kan wel even schrikken zijn als je pedofiele gevoelens bij jezelf ontdekt.
Hoe je met die gevoelens moet / kunt omgaan is op basis van je schrijven niet echt te beantwoorden. Zo ben ik wel benieuwd hoe oud je bent, wat die pedofiele gevoelens voor jou zijn (jongens, meisjes, leeftijden?).

Dit kan ik al wel vast zeggen: pedofiel zijn betekent niet dat je bestemt bent ontucht of kindermisbruik te plegen. Het is goed mogelijk een gelukkig leven te leiden als pedofiel, maar heel makkelijk is dat niet. Maar gelukkig is het ook niet onmogelijk.

Heb je iemand al verteld over je gevoelens Henk? Zou je dat willen? Wat zie jezelf als moeilijkheid bij het hebben van pedofiele gevoelens? Zo maar wat vragen... ik ben benieuwd naar je verhaal.

Ik ben 18
Maar het is pas best wel recent. Dat ik die gevoelens heb en weet ook niet of ik het serieus moet nemen. Alleen als ik ze ontken dan komen ze nig harder terug. Daarvoor dacht ik een periode dat ik homo was. Maar toen opeens een moment waar het opeens in mijn hoofd schoot dat het ook pedofiel kan zijn. Ik heb het al tegen een paar vrienden gezect. Alleen ik had bet gevoel dat ze mij niet serieus namen. Maar dat begrijp ik ook wel . Want ik zou ook niet weten hoe ik moet reageren. Ik heb he gevoel dat ik een zware periode tegemoet ga. Want het ene moment kan ik alles een beetje relativeren en het andere miment voel ik me zoooo alleen en denk ik veel na over zelfmoord.
Groet [knip - team P.nl]

Hi Henk,

Het ervaren van pedofiele gevoelens, zeker op jouw leeftijd, is vaak best schrikken....kan me goed voorstellen dat je er geen raad mee weet en dat het onbegrepen voelen kan leiden tot gevoelens van eenzaamheid en gedachten aan een uitzichtloze toekomst en of zelfdoding.

Het anders zijn maakt het leven er niet altijd even makkelijk op maar een uitzichtloze toekomst hoeft het zeker niet te worden. Probeer niet al te zwart-wit te denken, het is of het één of het ander....er bestaat ook nog zoiets als een middenweg waarbij er een redelijke balans is tussen gevoel-verstand. Probeer de gevoelens te accepteren en kijk vervolgens op welke wijze je er op een zo verstandig mogelijke wijze mee om kan gaan.

Een zinvol leven leiden als pedo is dan heel goed mogelijk, zonder dat je daarbij wetten te overtreden hoeft. De juiste balans creëren is natuurlijk niet zo 123 gedaan, dit is een proces waar je door heen moet, zie het als een uitdaging en laat je niet gek maken door alle stigma's en vooroordelen die er heersen...das ook best al een hele kunst op zich.

Besef je bent niet alleen, keep strong!

Groet Bas

In de maatschappij word er heel krampachtig over gedaan, maar in de homo wereld is het heel normaal dat er veel op minderjarige vallen. Ook wel wil de homo gemeenschap niet mee geassocieerd worden. Ook veel hetero mannen vallen op minderjarige meisjes.

Het enigste wat voor jou belangrijk is, dat je leert om op een goede manier er mee om te gaan, zonder grens overschrijdend gedrag. Je kunt heel erg van andere genieten, zonder de behoefte te voelen om intiem te zijn, of kinderporno te willen hebben. Daar kun je je het beste op focussen. Denk na, hoe ga ik zo ethisch mogelijk met gevoelens voor minderjarige om. En het kan best zijn dat je ooit een keer stapel verlieft word op een man of vrouw.

Laat het allemaal voor je zelf open, en zet je zelf niet zo in het hokje. Het word pas gevaarlijk als je strafbare dingen gaat doen. Verder mag iedereen fijn vinden wat die wil. Niemand kan dat jou verbieden.

Dankjullie allemaal voor jullie feedback.
Ik ga door een lastige periode. En door deze reacties voel ik me een stuk beter
Groet henk

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.