Hallo

4 antwoorden [Laatste bericht]

Ik denk dat ik de zoveelste ben maar toch, ik ga mij voorstellen met een paar vragen.
Mijn naam wil ik liever anoniem houden, merendeels omdat ik mij niet thuis voel in dit soort dingen.

Vandaag heb ik meer informatie opgezocht over mijn probleem en ben enorm geschrokken. Ik ben kennelijk volgens bepaalde onderzoeken toch redelijk dicht bij het antwoord "pedofilie" gekomen. Ik weet absoluut niet wat ik moet doen en wie ik nu eigenlijk ben en voel me 100% niet thuis in deze wereld. Ik ben een 16 jarige jongen die nu ongeveer een half jaartje bang is voor het feit echt deze gevoelens te bezitten. Ik wil en het niet en accepteer het niet bij mijzelf.

Ik hoop zo graag ooit een artikel te vinden met daarin het bericht, het kan ook na een tijdje verdwijnen.

Nu even wat inhoud, ik voel me niet direct aangetrokken tot jonge kinderen maar kan er wel opgewonden van raken. Mijn leeftijd maakt het waarschijnlijk niet echt makkelijk om nou t bepalen op wie ik val. Ik denk dat ik opgewonden kan raken vanaf 12 jaar en daar omhoog. Ik heb mijzelf hierop betrapt toen ik per ongeluk terecht kwam op een site waarin beelden stonden die walgelijk moeten worden beschouwen. Naakte jonge kinderen van tussen de 13 en 17 jaar. Ik vond het niet persé walgelijk. Ik ben voor de duidelijkheid vel tegen op kindermisbruik maar heb daarnaast wel fantasieën die ik niet wil hebben.

Fantasieën met vakantie vrienden die 14 jaar zijn. Tuurlijk weet ik dat dat niet heel erg is en dat het eigenlijk niet een reden hoeft te zijn voor deze gedachten. TOR heb ik wel eens gebruikt, waarop ik daarna mijzelf niet eens in de spiegel durf aan te kijken. Ik wil dit niet eens typen maar zoek wel antwoorden.

Ik ben bang voor de toekomst, bang dat ik later een stereotype mannetje word die niet eens van z'n eigen kinderen af kan blijven (begrijp me niet verkeerd). Ik wil normaal zijn net als alle andere jongeren. Help?

Begrijp me niet verkeerd als ik je persoonlijk raak. Ik heb geen haat op pedofilie, ik weet wat het is en ik weet ook dat heel veel andere jongeren met dezelfde situatie als mij zitten. Ik ben niet van plan en heb er geen neiging toe kinderen te misbruiken maar ben onzeker over of dit kan veranderen en wanneer dit veranderd...

Groetjes,
Rottig (16 jaar)