Maatje

De bijdrage staat in de moderatie-rij en zal niet zichtbaar zijn voor anderen tot deze goedgekeurd is.
3 antwoorden [Laatste bericht]

[Unpublished]

Ik ben reeds bekend op deze site als cocomoto en heb mij al voorgesteld in het form Coming outs, maar ik wil toch nog een stukje toe lichting geven Waarom ik op deze fantastische site zit. Ik had jaren lang een echte vriend hij kwam uit een andere stad dan dan mij,en was ook niet financieel sterk om dat hij
heel vroeger in de fout gegaan was .en daar ook voor bestraft was en zijn hele verdere toekomst naar de knoppen was Dus had hij een stempel mee te dragen het bijzondere aan onze vriend schap was dat hij op kleine jonge jongens viel tussen 4 en 11 jaar en ik zo als reeds vermeld op meisjes van af 5 tot 14 jaar. Ik heb hem leren kennen via vrienden en daar weer vrienden van .Na zijn straf ben ik hem gaan op zoeken en ben in gesprek gegaan met hem Ik heb hem bij mij thuis uit genodigd en hij is een paar dagen blijven slapen.Om een lang verhaal kortte maken wij zijn jaren vrienden gebleven . Als het kon dan kwam hij bij mij op bezoek soms 1 keer per week soms 2 keer in ieder geval minimaal 1 keer per 14 dagen maar ik verplichte hem niet en als het niet ging dan betaalde ik zijn trein kosten Of hij bleef eten en slapen .Wij bespraken heel veel over onze gevoelens en gedachten s en ervaringen keken veel televisie wij hadden wederzijds veel begrip en respect voor elkaar . Hij is nooit meer in de fout gegaan ,de gesprekken die wij hadden deden ons alle bij goed. Het praten over onze gedachten en verlangens was een geweldig uit laat klep . Tot hij een hart stilstand kreeg en overleed . Ik mis hem nog iedere dag ,ik ben nu al meer dan 5 jaar aan het zoeken naar een nieuw maatje .om dat ik weet dat vrij uit kunnen praten zonder remmingen in een veilig en vertrouwde omgeving en dat je niet bang hoeft te wezen dat iemand je hoort of bestempeld .Het heeft mij ook die tijd geholpen en was voor mij ook een vangnet, nu is deze voor mij ook weg gevallen en heb ik weer het gevoel dat de hele wereld mij wat wil aandoen om mijn geaardheid . Ik weet dat ik een pedofiel ben en wil dat ook blijven ,eerst dacht ik dat het een ziekte was ,maar heb inmiddels aanvaard dat het in mij zit in mijn hersens en gevoel. Ik moet een nieuw maatje vinden ongeacht leeftijd of geslacht man vrouw ,jong of oud,of dat die persoon op jonge jongens of jonge meisjes valt speelt geen rol. ik heb gewoon iemand nodig om mij zelf te beteugelen. dus te beschermen en ook die andere persoon te beschermen ik weet dat het helpt. Niks geen psycholoog of seksuoloog met hun lul verhalen, maar gewoon een vast maatje die net zo als ik vrij wil denken en genieten van zijn gedachtes en gevoelens. Zijn er in deze wereld dan nog mensen die dit ook willen neem dan contact met mij op via E/mail

Ik zou u graag een keer willen ontmoeten.
Ergens een bakkie doen of zo? Smile

Hoi Cocomoto,
Wat sneu voor je,ik wil heel graag contact met je,en dingen met je bespreken,laat even weten dat je me berichtje hebt ontvangen.
Mag ik ook nog weten waar je woont,ik kan namelijk niet ver reizen,maar de drang naar gebied me,om je te zien en spreken.

Je toegenegen vriendje,Beertje.

"Ik moet een nieuw maatje vinden ..."
Misschien kun je die wel vinden in een van de gespreksgroepen van NVSH JORis, een in Oost, een in West.
Kijk maar even op < www.jorisoost.nl > en blader daar wat rond. Beide groepen komen maandelijks bijeen.
De aanmelding begint met een ontmoeting in persoon, met de echte naam en het echte adres, met de centrale coördinator van beide groepen:
Dr en opa Frans < frans@human-being.nl >.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.