Hallo

5 antwoorden [Laatste bericht]

Hallo

Ik ben Luca net 30 jaar ben best zenuwachtig hier mijn verhaal te doen.. ik val op jongere jongens tussen de 8 en 13 jaar . Weet dit sinds ik een jaar of 18 ben. Ik kan er best goed mee omgaan het is meer dat ik erover fantaseer en het un mijn hoofd zit .. helaas kan ik het in mijn omgeving met niemand bespreken. Zou er graag is vrij over willen kunnen praten of contact hebben met iemand die me begrijpt. Voelt wel als een opluchting hier mijn berichtje te plaatsen.

Groetjes Luca

Hi Luca,

Het enorme taboe erop maakt dat het uitspreken van dergelijke gevoelens je al zenuwachtig kan maken.....natuurlijk volslagen kul want niets menselijker dan het kunnen uitspreken en delen van gevoelens. Je geeft aan dat je er goed mee om weet te gaan, dat is natuurlijk al een heel positief iets. Maar gevoelens altijd maar voor je moeten houden is vervelend...dus top dat je deze stap gezet hebt!

Wie weet tot mails of in de chat!

Groetjes Bas

Heb best lang getwijfelt om hier mijn verhaal te doen , eindelijk dat gevoel van alles alleen moeten kwijt. Voel me ook echt welkom hier

Hoi Luca,

Ik wil er best met je over mailen of chatten.

groetjes,

Julian

Hoi Luca,

Ik ben weliswaar 2x zo oud als jij, maar ik val ook op jongetjes in "jouw" leeftijdscategorie. Ook op jonge meisjes (vanaf een jaar of 10) en op vrouwen tot mijn eigen leeftijd. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik mijn fantasieën nog nooit in praktijk heb gebracht en dat ook nooit zal doen, maar fantaseren mag gelukkig nog wel in ons land. Ik wil best met je mailen. Laat 's iets van je horen, OK?

"Zou er graag is vrij over willen kunnen praten of contact hebben met iemand die me begrijpt."
Er zijn twee gespreksgroepen waarin veilig en vrij praten mogelijk is en ook maandelijks gebeurt.
De NVSH Werkgroep JORis heeft er twee: een in Oost en een in West.
Kijk maar even op < www.jorisoost.nl > en neus daar eens wat rond.
De aanmelding gebeurt door een ontmoeting in persoon, met echte naam en adres, bij de centrale coördinator van beide groepen,
Dr en opa Frans < frans@human-being.nl >.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.